Evo, ovako, @Jecikapop, nisi mi naglasila jesu li oni zajedno sad i slične podatke no dobro.
Uopšteno mi deluje kao odnos u kojem ima jako mnogo potencijala za kvalitetnu vezu. Naravno ima i ovde (kako to već obično biva) raznoraznih problemčića ali se daju prevazići, deluje mi kao odnos koji, ako je uspostavljen, može dosta dugo da traje.
Kod njega je podznak inače na samoj granici Raka i Lava (poslednji, 29. stepen Raka) pa sam bila u dilemi kako da tumačim iako je uklapanje kod njih u svakoj varijanti vidljivo, no opet... (hoću da kažem da je moguće da njegovo vreme rođenja nije tačno u minut možda pa bi mu to menjalo podznak i sl.). U svakom slučaju on mi u ovom odnosu deluje kao zatvorenija osoba i više sklon da se povuče, možda čak i da krije emocije mada je inače osoba koja se jako vezuje ... i to trajno, posvećen je kad naiđe na "pravu" samo je pitanje da li to uvek pokazuje na adekvatan način jer može biti često i posesivan, ljubomoran i sl. Ona je sa druge strane nekako temperamentnija i drugačija. U celini nije to ni tako loše, mislim da suštinski ne remeti odnos, naravno ako se manifestuje ovako kako sam opisala.
Ovo je neka suština, opet ponavljam kao i ostalima da možeš pitati šta te još zanima, pošto se nisam bavila drugim aspektima odnosa nego samo suštinski da/ne :wink: pre svega jer ne znam je li to veza, kako sada funkcioniše i sl.