uporedni horoskop...

Разумем се мало у астрологију, али у упоредну нимало.

Може ли ми неко рећи има ли икаквог потенцијала овај пар?

Хвала унапред!

Prilozi

• 22.jpg
    22.jpg
    32,8 KB · Pregleda: 14
Pozdrav svima! :)
Pokušavam protumačiti kartu za sebe i dečka, ali mi ne ide baš. Prvo sam stavila slike jednu kraj druge i tako promatrala planete i zapisivala si aspekte, ali onda sam vidjela ovdje da se može izraditi zajednička karta pa sam to napravila, ali onda se sve pomaknulo. :hahaha: što znači da zapravo moram okrenuti tako da znakovi budu na istim mjestima pa onda promatram kuće i aspekte?
Evo stavit ću kartu pa ako se nekome da pogledati i napisati baš koje aspekte vidi da vidim jesam li sama dobro shvatila i zapisala.
Stvarno je super forum. Čudim se da nisam ranije našla.
Hvala unaprijed! :)
http://img818.imageshack.us/i/karta.gif/
Ja sam unutarnji krug.
Ima dosta opozicija? Moj Mars je u njegovoj 12. kući?

bitno da nije venera... :lol:
tvom mesecu nije udobno u njegovoj šestoj kući, u škorpiji, u konjukciji sa plutonom, posesivnosti i ljubomore ti ne manjka...
i nema kontakta mo i so... ovo za marsove je sukob volja, svaki se bori za dominaciju, a oba su jaka... kupite si boxerske rukavice.

bitno da nije venera... :lol:
tvom mesecu nije udobno u njegovoj šestoj kući, u škorpiji, u konjukciji sa plutonom, posesivnosti i ljubomore ti ne manjka...
Jaooo :hahaha: a čekaj, s njegove strane, jel?
i nema kontakta mo i so... ovo za marsove je sukob volja, svaki se bori za dominaciju, a oba su jaka... kupite si boxerske rukavice.
Hm.. nema popuštanja, kažeš? :dash:

Nego, znači, dobro sam shvatila kak se gleda?
Sunca su nam u opoziciji? A, npr. i moje Sunce i njegov Merkur i Hiron isto opozicija? Sunce sekstil njegov Mars?
Moram još dosta proučavati to sve. :think:

:)Pozdrav svima...vrlo malo se razumem u astrologiju...i pokusala sam da odgonetnem sta se to desilo izmedju mene i jedne dosta mladje osobe...nije bila veza, ali su se javile na trenutak (trajalo je 7 meseci) neke jake emocije ..vise sa njegove strane, ali su i na cudan nacin i nestale..:bye::hvala:

On-5.03 1980.Riba-Strelac
Ja-25.07 1963.Lav-Skorpija

SINASTRIJA

Neptune 22°34' Sagittarius, in House I

Neptune Aspects

Neptune sextile Saturn orb +1°26'
Neptune trine Jupiter orb +3°27'
Neptune square Moon orb +5°11'

Ascendant 4°09' Sagittarius

Ascendant Aspects

Ascendant trine Sun orb -2°20'
Ascendant square Uranus orb -0°36'

Uranus 25°34' Я Scorpio, in House XII

Uranus Aspects

Uranus sextile Moon orb +2°11'
Uranus trine Venus orb -3°29'
Uranus square Saturn orb +4°26'
Uranus trine Sun orb +6°15'
Uranus sextile Mars orb +3°25'
Pluto 21°20' Я Libra, in House XI

Pluto Aspects

Pluto trine Saturn orb +0°12'
Pluto opposite Jupiter orb +2°13'
Pluto square Venus orb +0°44'

Moon 18°09' Libra, in House X

Moon Aspects

Moon opposite Jupiter orb +0°57'
Moon trine Saturn orb -2°57'
Moon square Venus orb +3°54'
Moon sextile Mercury orb -3°49'

Saturn 24°22' Я Virgo, in House X

Saturn Aspects

Saturn conjunction Moon orb -3°23'
Saturn conjunction Mars orb -4°37'
Saturn sextile Venus orb -2°18'

Midheaven 23°14' Virgo

Midheaven Aspects

Midheaven conjunction Moon orb -4°30'
Midheaven conjunction Mars orb -5°44'
Midheaven orb -1°10'sextile Venus

Jupiter 4°05' Я Virgo, in House IX

Jupiter Aspects

Jupiter conjunciion Uranus orb -0°32'
Jupiter conjunction Pluto orb -6°27'

Lilith 4°05' Libra, in House X

Mars 2°23' Я Virgo, in House IX
Mars Aspects

Mars conjunction Uranus orb -1°09'
Mars conjunction Pluto orb -8°09'

North Node 29°15' Я Leo, in House IX

Chiron 10°15' Taurus, in House V
Fortune 0°33' Taurus, in House V

Venus 27°57' Aries, in House V

Venus Aspects

Venus square Sun orb -3°51'
Venus conjunction Jupiter orb -8°50'
Venus trine Uranus orb -5°35'
Venus square Venus orb +5°53'

Mercury 17°03' Я Pisces, in House III

Mercury Aspects
Mercury trine Neptune orb -4°09'
Mercury opposite Pluto orb +6°30'
Mercury trine Venus orb -5°00'

Sun 14°33' Pisces, in House III

Sun Aspects Sun opposite
Pluto orb +4°00'
Sun trine Neptune orb -1°39'

Poslednja izmena:
Dugo vremena se bavim natalnom astrologijom, dosta toga sam naucila, stvarno se trudim.:)
Ali, naravno, vecina stvari je za mene enigma. Recimo, sinastrija. Tesko mi je da sagledam sve aspekte i povezem ih u jednu celinu...da izvedem neki zakljucak.
Bilo bi divno kada bi neko bacio pogled na ovu kartu, sinastrija je u pitanju. Moje planete su plave boje, a njegove su crvene. Sta mislite o toj vezi...??
astro61gw0103ou68586291.gif

Hvala vam beskrajno unapred. :heart:

@purplechick
Ovako,musko u vezi ima podznak u lavu sto znaci da mu je kuca braka u vodoliji,znaku koji najmanje podrzava partnerske odnose,znaku koji tezi slobodi,pa samim tim i partnerici koja ce mu je dati.
Hmhmhm,ali ove dvije osobe imaju konjukciju venere i marsa a to je aspekt karmickog braka.
Sinsatrija nije losa sve u svemu,ima dosta trouglova koji su smirujuci,samo partnerov pluton kvadrira veneru,to su jake strasti,i prejake mora partner malo da popusta uzde da ne budu prejake tenzije.Ljubav je bas onako fatalna...da nije Plutona bilo bi super.

@LydiaDeetz

Prvo mozes pogledati Sunca,ona su harmonicna,voda Raka topi zemlju jarca.Ajdemo sada na Mjesece,tvoj u Skorpiji partnerov u Blizancu,vjecito interesantna kombinacija,jedno drugo tesko mogu da razotkriju pa su u nekoj vjecitoj igri nikad im nije dosadno.
Samo,muskarac sa Mjesecom u Blizancu vrlo cesto ima paralelne veze.On iako je Rak,ima 3 licne planete u Blizancu i Mjesec i Veneru sto pojacava mogucbost paralelnih veza.
Zbog ovog tvog Dc u Vodoliji,vjerovatno ces cesto mijenjati partnerske odnose ili ce se veze kidati onako same od sebe.
Mislim da ste josh mladi i da ce josh biti veza do trajnog partnera,onog sa kojim cete se zaustaviti

Разумем се мало у астрологију, али у упоредну нимало.

Може ли ми неко рећи има ли икаквог потенцијала овај пар?

Хвала унапред!

Osobi unutra kruga,jako odgovara osoba Vodolija,jer joj je Uran smjesten u kuci partnerskih odnosa,pa joj je Vodolija u stvari na neki nacin sudjena,ali osobi Vodolija,ne odgovara bas osoba Skorpija jer,nad njenim vladarom kuce partnerskih odnosa-Neptunom,nalazi se u uporednom horoskopu Uran a znamo da je on neprijatelj braka,veza mora da pukne kad tad,bez obzira na mnoga vasa privlacenja.

A nesto malo o ovom uporednom ako neko ima vremena... Malo smo zaglibili zbog njegovih roditelja... Uh, mrzim mesanje trecih osoba... :roll: :D

0f04f.png

Nego, sad ozbiljno... Zajedno smo pet godina, sve dok nekome nije dunulo da treba da se uzmemo ili raskinemo... Ne, ni mom decku ni meni, nama je lepo, zivimo zajedno i volimo se... Nego, eto njegovi zapeli, ucenjuju smrcu, i tako... Pa, eto, pitam vas, imamo li mi buducnosti??? Doslo je dotle da su rekli da bira ili oni ili ja...

Vodolija uvjek bira slobodu prije nego obavgeze,nista novo..
Ovoj Veneri izmnedjudva urana ni malo nije lijepo,da u neobaveznoj vezi ali u braku tesko...
Ne vidim ovdje ko je ko,osoba sa mjesecom u raku sigurno hoce porodicu i djecu,topli dom,mislim da je to vaga ove planete unutra

Back