uporedni horoskop...

Dusha,

tvoj Uran u prvom polju, koji vlada porodicom, je inace sklon da te iznenada uhvati neko osecanje, potpuno drugacije nego do tada, prema tvom muzu I vasim porodicnim odnosima. Mozda se najcesce radi o materijalnim pitanjima, rekla bih da se tvoje sumnje mozda na to odnose. Tvoj Mars, a on je u velikoj meri suvladar tvoje prve kuce, odnosno tvoje licnosti, ume da bude suvise zestok , a tvom muzu, narocito u braku, veoma treba mirnija, lepsa komunikacija i razumevanje. On ume da uzvrati hladnocom, veoma jakom, pa zato probaj da ono sto zelis postignes manje silovito.

Zelim ti sve najbolje :)

Imam mali problem... Ili mi se ponekad cini velikim... Cini mi se da sam prestala da verujem,tek tako odjednom nekome koga obozavam i sa kim imam divno dete.... Zadnjih godinu dana pakao... Molim vas za misljenje gde je problem? Jednostavno sam izgubila poverenje u njega... Prvi put sam se okrenula svojoj karti jer jednostavno kao da mi nesto izmice....
Dusha, Vama su Juzni cvor i Severni Cvor medjusobno u konjukciji.

SEVERNI MESECEV CVOR-0-JUŽNI MESECEV CVOR
SUDBINSKI PREOKRET. JEDNO DRUGOM DONOSITE NAGRADU ILI KAZNU, SAGLASNO KAKAV JE BIO NAS ODNOS U PREDHODNOM PERIODU ZIVOTA

Dusha,

tvoj Uran u prvom polju, koji vlada porodicom, je inace sklon da te iznenada uhvati neko osecanje, potpuno drugacije nego do tada, prema tvom muzu I vasim porodicnim odnosima. Mozda se najcesce radi o materijalnim pitanjima, rekla bih da se tvoje sumnje mozda na to odnose. Tvoj Mars, a on je u velikoj meri suvladar tvoje prve kuce, odnosno tvoje licnosti, ume da bude suvise zestok , a tvom muzu, narocito u braku, veoma treba mirnija, lepsa komunikacija i razumevanje. On ume da uzvrati hladnocom, veoma jakom, pa zato probaj da ono sto zelis postignes manje silovito.

Zelim ti sve najbolje :)
Emelin, sta bi rekla na to sto su ima Juzni i Severni cvorovi u konjukcijama, plus tu je i Mesec jednog partnera.

Poslednja izmena od moderatora:
Da, nisam primetila, a inace to vidim prvi put u necijoj sinastriji… SMC I JMC su suprotnosti, sadasnjost I proslost, novo I staro, napredovanje I stare navike. Koliko su jedno drugom ispunjenje, toliko su I ogranicenje. Njih dvoje nose dosta zajednickog prtljaga iz vise prethodnih zivota, u ovom bi trebalo da uvide da su jedno drugom kocnica. To je izuzetno jaka karmicka veza, ali spade u one koje treba “odraditi”, mislim oduziti dug I ici dalje. To u ovom slucaju nije nimalo lako, ovako ukljesteni cvotovi su kao brave sa sedam kljuceva.

Da, nisam primetila, a inace to vidim prvi put u necijoj sinastriji… SMC I JMC su suprotnosti, sadasnjost I proslost, novo I staro, napredovanje I stare navike. Koliko su jedno drugom ispunjenje, toliko su I ogranicenje. Njih dvoje nose dosta zajednickog prtljaga iz vise prethodnih zivota, u ovom bi trebalo da uvide da su jedno drugom kocnica. To je izuzetno jaka karmicka veza, ali spade u one koje treba “odraditi”, mislim oduziti dug I ici dalje. To u ovom slucaju nije nimalo lako, ovako ukljesteni cvotovi su kao brave sa sedam kljuceva.
Ovo isto imam ja sa komsijom covekom od 57 god. Koliko mi pomaze toliko mi odmaze! Jer svaka njegova akcija(odnosi se na verbalnu pomoc ili razgovor tipa savet neki) biva prihvacena apsolutno losom reakcijom (od strane nekih clanova njegove porodice, te losije "telefonske" - radio mileva veze, i td. Ali ok.to znam ja, sta izaziva sta i zato odbijanjem ikakve komunikacije s tim covekom, dobronamernim, ja stavljam kocnicu na odnose sa ostalim clanovima porodice. Jedno povlaci drugo.
:roll:

Da li bi meni malo provirili? Vanjski krug musko.

astro61.gif

:hvala:

Uz duzno postovanje, ne treba Vam savet astrologije da li da se razvedete ili ne, ukoliko trpite nesto sto Vas ugrozava. Pitate da li ce doci do razvoda, a vec to zelite? Pa Vas pitam zasto ukoliko to znate, pitate nekog a ne sebe? Saturn tranzitira Vasom kucom partnerstva, kako poslovnih tako i bracnog, i time pravi raspored, cisti ili ucvrscuje kvalitet odnosa. Mozda Vas i moze "oterati" ili da se okrenete nekom prijatelju, kako Vam je Sa vladar 11 i retro je natalno u I polju, te mozda je u pitanju neko koga poznajete ili ste bili s njim, a mozda je zajednicki prijatelj, Vas i suprugov, kako je polje 11 u Vasem natalnom 7.
Kada? Onda kada Vi odlucite. Jer vi u ovom slucaju trpite! Samim tim Vi odlucujete kada da prekinete agoniju koju pominjete.
Natalno kazu da onaj ko ima Uran u 7-mom polju, ima predispozicije za razvod, ili bar ako ispuni simboliku na neki drugi nacin i ne mora. Medjutim Vas Uran ima neke ;epe trigone s muzevljevim licnim planetama, pa mozda Vas je to i odrzavalo,umirivalo. Takdj, ukoliko imate Uran u natalnom 7-mom moze dati brak nekonvencionalan, slobodan, bez papira, ali moze biti i da ukoliko ste udati za udovca ili razvedenog da se simbolika razovda ne mora ispuniti.

Natali, ne zelim da Vas obeshrabrim, naprotiv. Svako treba da ucini sve sto moze da napusti odnos u kome pati. I u tome moze da uspe, ali je u nekim slucajevima za to potrebno mnogo snage. Mislim da je to upravo kod Vas tako. Vi i suprug imate jak karmicki odnos: njegov SMC je na Vasem IC, a JMC mu je na Vasem MC. Rekla bih da je u pitanju neki blizak rodbinski odnos u kome je on od vas, ili vase rodbinske linije, u nekom ranijem zivotu jako propatio. O jakoj karmickoj vezi govori I blizina ugaonih tacaka, njegov IC i Vas AC, kao I njegov MC i Vas DC . Dalje, Vas SMC je u njegovoj 6. Kuci, sto ce reci da ste morali da mu na neki nacin sluzite, a njegov Saturn na Vasem Mesecu, na AC, pored drugih znacenja, govori da ste morali emotivno da se namucite sa njim. Vas dvoje ne mozete da imate prijateljske odnose niti mozete da saradjujete u uobicajenim aktivnostima (Vas vladar braka je u opoziciji sa njegovim vladarem prijateljstava I svakodnevnih aktivnosti). U konfliktu ste I kroz kvadrat njegvog Sunca I vladara vaseg AC, kao I kroz opoziciju njegovog Marsa, vladara 12. I 5. Kuce s Vasim Saturnom, koji Vam vlada prijateljstvom. Ovo je odnos pun jakih napetosti I neslaganja. Gledano samo astroloski, mozda bih rekla da ga necete ostaviti, ali zivot nije samo ova iscrtana karta, zivot je upravo zadatak, tacnije sansa da pronadjete nacin, snagu I mudrost da tu kartu od lose pretvorite u najbolje moguce po sebe. Zato hrabro napred, najiskrenije mu oprostite sve, oprostite I sebi I ostavite ga.

Natali, ne zelim da Vas obeshrabrim, naprotiv. Svako treba da ucini sve sto moze da napusti odnos u kome pati. I u tome moze da uspe, ali je u nekim slucajevima za to potrebno mnogo snage. Mislim da je to upravo kod Vas tako. Vi i suprug imate jak karmicki odnos: njegov SMC je na Vasem IC, a JMC mu je na Vasem MC. Rekla bih da je u pitanju neki blizak rodbinski odnos u kome je on od vas, ili vase rodbinske linije, u nekom ranijem zivotu jako propatio. .
A i Venera je tu nedaleko od SMC-a o kom govorite.
Natalie, ne morate biti u "braku" da biste osetili ovakve muke. Takodje, sam osetila jak jak..tup, udarac bol i nesnosno ponasanje osobe, ciji je SMC na mom IC, jos je sada po predikcijama tacno na mom IC, sto znaci JMC na mom MC. I takodje je njegova Venera, nedaleko od mog SMC, ovaj put, cak i blize nego kod vas.
I ja sam prekinula taj odnos, iako patim za njim, iako verujem da nam je sudjeno da se "pomazemo".
A on - kao i Vi, ima Uran na DC. Slobodna ptica..ja bih sto se tice SMC na IC rekla da je u pitanju isti pogled na svet te je pomagao da se ima stabilnost u porodicnim odnosima. Iako ste vi malo vise slobodnjak, ili bi trebali biti, kako ne bi ugusili sopstvei integritet, priustite sebi da disete, radite sto VAs cini srecnom, ali budite i svesni da razvod ne cini da se PRAVA LJUBAV ugasi, niko Vas nece osudjivati...
I sto je jos sokantnije za mene,da li je ovo suprugov DC na 29* Bika?

A Emelin...sto se tice karme kakvu kazete, iz licnog iskustva samo: s obzirom da zivim u Bgd.gde sam i rodjena, a osoba sa SMC na mom IC, isto ali od 8 godine zivota, te smo sada komsije....pitam se da li su i nasi preci - JUZNJACI, isto to bili??? Vidis na sta ciljam! Ja sam uzasno privucena tom porodicom, pre svega muskom stranom, kako i otac te porodice i ja imamo JMC0SMC.
Moja patnja dolaskom u ovaj kraj grada je uvecana dosta. Moji roditelji kako su vrsnjaci imaju JMC0Merkur toga decka, pa neretko kazemo, neko je nekom bio dete. A ja....kao da sam bila deo te porodice preko puta - umetnicke, i "stavljena" u ovu, da naucim nesto. Ali samo sve vise i vise tonem. Ovaj decko je pokusao samo recima da mi pomogne ali mene je to jos vise oteralo u dubinu moga Meseca (Sco). Kada sam bila na izmaku snage, ja sam prekinula odnos koji se prethodnih meseci uprkos svemu i svacemu, razvijao pozitivno. :confused:

Fenix 2710 i Emelin,veliko hvala na odgovorima! :)

Jasno je i meni da ovako ne ide...Problem je sto ne radim,finansijski zavisim od njega,iako je novac koji dobijam minimalan..Svi znaju da se ne slazemo najbolje,ali je on drugaciji prema drugim ljudima,a sasvim drugaciji prema detetu i meni.Ponasa se kao Dr.Dzekil i Mr. Hajd.Moja porodica ga obozava,uvek je tu da pomogne,na poslu je izuzetan,ljudi ga cene. A kod kuce lomi,vredja,omalovazava,sve mora da bude po njegovom.Imam strah od njega,ne mogu da se opustim.Ja njemu zelim sve najbolje,a on i ako je svestan kako zivimo,negira problem. :sad2:

Emelin,sta znaci kad je DC na 29 stepenu bika?

Emelin,sta znaci kad je DC na 29 stepenu bika?
Pa ako je necij Asc na 29` pokazuje lice te osobe, s tim sve zavisi u kom je znaku, da mora da nesto zavrsi da bi ispunio svoj zivotni put. S 29` je to jos vise pojacano. Narocito zato sto je taj njegov Asc na 29`Skorpije, strastvena osoba. Vi ste, ukoliko ste mu prvi bracni ili zivotni partner osoba koja odgovara DC na 29` Bika, a i u mnogo cemu mi gledajuci Vasu kartu takav polozaj DC i ukazuje na Vas, recimo Uran u polju partnerstva.

Moje licno iskustvo je poznavanje osobe koja ima Asc na 29`Bika, DC na 29`Skorpije, verovatno ce brak zapoceti ili uci,a tako i sve vrste partnerstva sa mnogo strasti, ali strast nije isto sto i trajna ljubav. Ova osoba ima Uran bas sna samom pocetku 7 polja 0` Strelca, te se obicno ostvaruje ili da ne zivi u gradjanskom braku, a mozda se i ne ozeni papiroloski uopste. Treba znati i poznavati svoju kartu prvenstveno. Jer 7 polje je i polje javnih neprijatelja, ono sto znamo da nam donosi neprilike. Pa ako je ovom decku Uran vladar na osi 10/4, mozda i javnost kako ga vidi, ili 1 roditelj ili karijera sama radi protiv njega...kazi kako je to normalno? :) Tesko je kada si emotivno vezan odupreti se i reci onome sto volis da ti nanosi bol, stetu, i tera da budes nesrecan samo da one koji ti predstavljaju neprijatelje ne bi povredio...e tu je zez. :(

zelim da mi neko protumaci moj i njegov horoskop, najvise to kako se slazemo i kako cemo se slagati
i da neko mozda malo bolje pogleda moj licni
ja sam totalni duduk za to
mada stalno citam o horoskopu i pokusavam nesto sama al mi ne ide :)
trenutno smo zajedno
ali zelim da vidim sta kaze horoskop o buducnosti i da li je imamo zajedno ili ne
:))))
ovo je moja natalna

Uploaded with ImageShack.us
a ovo je njegova

trenutno nam je jako lepo i ja bih volela da to traje i traje i traje :) hehe
msm, volela bih da ostane zauvek tako, da imamo porodicu, decu... on je stvarno najdivnija osoba s kojom sam ikada bila

a evo i naseg zajenickog uporednog

valjda sam sve dobro uradila

Poslednja izmena:
Moj datum rodjenja je 18.09.1977 u 21h:23min, Pristina.Njen 12.06.1967 17h:10min, Beograd.

Bio sam s' njom od Avgusta 2001. do Avgusta 2002.I od tada mi jako nedostaje.Da li cu je ikada ponovo sresti?

Cenio bih ozbiljan odgovor.Hvala, unapred

99355728.gif

Evo jedne karte,uporedne. |Decko i ja smo se malo razisli zbog ne suglasica. E sad mene zanima da mi neko kaze da li radi asprekt iz spoljasnje venere u ribama i sunca u jarcu unutrasnje karte? da li neko moze da mi obrazlozi ukratko da li je moguca neka stabilna veza i ljubav ili do aspekta nece doci kao sto je astro i pokazao? sunce i venera u jarcu su na 25 stepeni a venera u ribama na 29....astro ne pokazuje aspekt ali meni nisu prevelika otstupanja u stepenima pa me zanima zasto aspekta nema? ako neko zna volela bi da mi objasni...
evo linka posto vidim da nece da ucita sliku http://img828.imageshack.us/i/31339393.gif/

Poslednja izmena:
99355728.gif

Evo jedne karte,uporedne. |Decko i ja smo se malo razisli zbog ne suglasica. E sad mene zanima da mi neko kaze da li radi asprekt iz spoljasnje venere u ribama i sunca u jarcu unutrasnje karte? da li neko moze da mi obrazlozi ukratko da li je moguca neka stabilna veza i ljubav ili do aspekta nece doci kao sto je astro i pokazao? sunce i venera u jarcu su na 25 stepeni a venera u ribama na 29....astro ne pokazuje aspekt ali meni nisu prevelika otstupanja u stepenima pa me zanima zasto aspekta nema? ako neko zna volela bi da mi objasni...
evo linka posto vidim da nece da ucita sliku http://img828.imageshack.us/i/31339393.gif/
Mozda sam ja corva, luda i blesava ali ovde postoji aspekt onaj za koji pitate, narocito zato sto je Sunce to koje ide u aplikaciju Veneri. U svakom slucaju AKO sam promasila onda je verovatno siri orbis od 6`. Sekstili su najslabiji. Prvo konjukcije, opozicije...sto egzaktnije prvo deluju, i to aplikacije - sto znaci brze planete idu u susret sporijim. Jedan aspekt ne cini cuda. Da li radi ili ne, to govori Vase iskustvo s nekim. Jedna lasta ne cini proleca... :confused:

Poslednja izmena:
Mozda sam ja corva, luda i blesava ali ovde postoji aspekt onaj za koji pitate, narocito zato sto je Sunce to koje ide u aplikaciju Veneri. U svakom slucaju AKO sam promasila onda je verovatno siri orbis od 6`. Sekstili su najslabiji. Prvo konjukcije, opozicije...sto egzaktnije prvo deluju, i to aplikacije - sto znaci brze planete idu u susret sporijim. Jedan aspekt ne cini cuda. Da li radi ili ne, to govori Vase iskustvo s nekim. Jedna lasta ne cini proleca... :confused:

a mozete li meni da kazete nesto o odnosu mene i mog decka

Back