uporedni horoskop...

evo bila bih veoma zahvalna kad bi neko na kratko protumacio sinastriju...koliko vidim nemamo mnogo aspekata..sta nas je uopce spojilo skupa ...:) lijepo je sto imamo trigon sunca i mjeseca, dali to pridonosi i privlacnosti izmedju nas dvoje?...i sta bi znacio mo0mo, dali takodjer privlacnost ili neku povezanost?... e toliko.. (njegov sat nije 100% tacan). hvala :) :) :)

2vmbvgl.jpg

moze li ko odgovoriti na ovo pitanje, please..fenix ii drugi, koji se razumiju..dvije, tri recenice ne trazim nista vise ..hvajaa. :):)

LaSorciereNoire2:
Konjukcija tvog SMC i njegove Venere je susret na karmickom nivou. U sinastrijama se prvo gledaju konjuckije planeta i aspekti izmedju licnih, dakle ako postoje medjusobno sa:Suncem, Mesecom, Merkurom, Venerom, Marsom.
Ja nemam vremena sad da pisem, ali od pocetka teme ima jako puno informacija(ja sam sve do sad sto sam naucila, samo zato sto me je interesovalo na licnom nivou, i jako sam ulozila truda da bih shvatila sebe).
A moram priznati da ovde u poslednje vreme svako ceka na gotovo, i niko se ne trudi da zapocne da analizira sam.
Ako ti kazem da ucim od zimus, mozda to nekom znaci i shvata koliko mi je stalo do osobe na kojoj sam apsolvirala kroz sinastriju, i ne odustajem da radim na sebi. Ne vidim smisao da mi neko kaze "e super vam je odnos sad samo treba da se uzmete" ili "astroloska analiza vam je katastrofa" i da se zbog tog izbedacim, a znam da je to odnos koji ce trajati citav zivot, jedino sto mi preostaje da radim na odnosu, pa i ovako!
Ako neko bude mogao u skorije vreme, nadam se da ce vam pomoci ali mislim da bi najbolje bilo kada bi u stvari pokazali volje, jer sam ja pokusala neko vreme da ispisem svakom redom, a ono ispada da su odnosi "i preko interneta" - ali dobro nikad se ne zna i umisljeni odnosi i svasta nesto..pa znam da tom nekom ima smisla, ali ja ga ne vidim zaista. Jer ne volim ni sebe da lazem, a ne nekog drugog da uljuljkujem. Pozz.za sve koji ostavljaju sinastrije, ali jednostavno nema se kad... :bye:

Najvaznije sto bih ti na pocetku rekla je da mislim da ti na njega delujes nekako iscrpljujuce. Ne znam da li ga kinjis sitnicama ili ozbiljnije, ali on ima osecaj da mu krades energiju, sto je i tacno. Ali ne u pozitivnom smislu. Njemu treba zena ( ovde u smislu ljubavi, ne supruge, to cemo posle) koja je komunikativna, svestrana, leprsava, koja se ne vezuje mnogo duboko, a ti si tip zene koja ljubav shvata fatalisticki, duboko se vezujes i svog partnera zelis da posedujes sasvim, ljubomorna si. Naravno, ti si i odana, tvoja ljubav je, rekoh, duboka, a za njega je to opterecujuce. Ipak, iako si posesivna, nije iskljuceno da bi ga mogla varati 
Zena, po njegovom osecaju, treba da mu bude pre svega prijatelj, da je odmerena, izbalansiranog ponasanja, da pravi lepu atmosferu i ambijent oko sebe i da, na neki nacin, vise paznje poklanja sebi nego njemu. I ovde ti si isto jednim delom upravo takva, ali postoji i onaj drugi sasvim suprotan.
Njemu je vrlo vazna karijera, potrebno mu je da tu postigne ispunjenje sebe, a ti za to nemas dovoljno razumevanja i nisi dobra podrska. Umes da budes opterecena nekim teskim mislima i da od emocija pravis veliki problem, cime gusis lepe emocije i veliku strast koja postoji izmedju vas. Ti ga jako privlacis, njegova strast prema tebi, i tvoja prema njemu je velika i lepa, on voli i tvoju dusu, ali ti imas i taj nekakav mracni pogled na ljubav, dajes mnogo tezine umesto lakoce vasoj ljubavi.
On ume i veoma naglo da reaguje, neobicno, kako ne ocekujes, i to te povredjuje.
Vi biste mogli da imate dugu i cvrstu vezu, pa i brak, ali da li ce to biti zavisi od toga kako budete upravljali tom svojom vezom, njenim vrlinama i manama. Horoskop, po mom misljenju, ne predstavlja film sa samo jednim krajem, vec moze da ima razlicite ishode. Ako shvatimo svoje mane pa ih popravljamo, a dobre aspekte negujemo, onda ce i ishod biti bolji.
U vasoj vezi ti ces biti uvek u njegovoj senci, on ce dominirati.
Tebi odgovara muskarac koji je stabilan, pa i konzervativan, kod koga nema naglih i velikih promena, treba ti takva sigurnost, a on za tebe to nije u dovoljnoj (tvojoj) meri. Ne kazem da je nepouzdan, naprotiv, on je vrlo naklonjen porodicnim odnosima, ali njegova priroda je sklona i naglim reakcijama i on nije tako cvrst u svojim stavovima i odlukama. Ume da bude i sitnicav, da poklanja mnogo paznje detaljima koji se tebi cine nevaznim. Figurativno receno, on deluje na povrsini, ti u dubini.
Vasu vezu od pocetka ometa neka daljina, fizicka ili neka druga, nikako da se ustali. Ako pregurate taj prilicno dug period klackanja, hoce-nece biti, veza ce opstati, mozete imati brak i porodicu, ali ta daljina, udaljenost ce nekako uvek ostati. On je u nekom inostranstvu, ili ce biti. Takodje, mozda i ti negde odes, ili ces se bar osecati udaljenom od njega.
Dakle, ova veza ima potencijal ali je potrebno prilagodjavanje. Karmicki, jedno drugom nesto dugujete, ali ste oboje velikim delom spremni da to ispunite. U nekom od prethodnih zivota bili ste veoma vazni, i on tebi i ti njemu, ali ti si njemu mnogo vise znacila nego on tebi. Mozda zato sada ti trebas vise da se das, vise da se prilagodis. Mislim da ste bili u braku i da sada imate priliku da to bude bolje nego tada. Ali to ne znaci da MORATE da ostvarite ovu svoju vezu. Ako i podjete svako nekim drugim putem, vazno je da budete ok jedno prema drugom i da uradite sve najbolje sto mozete jedno za drugo, pa kako ispadne.
Puno srece draga moja 

wow koja istina... sve sto si napisala... cak malo i plasi koliko je sve istina...
mi smo prekinuli i nismo skupa sada... trenutno je on na putu , a inace radimo skupa... biti ce tesko raditi zajedno poslije svega...
ja sam izrazila zelju da budemo skupa i da se borimo jedno za drugo jer mi je nevjerovatno drag.
ali cini se da on nema zelje za vezu vec zeli povrsnim prijateljstvom... kao sto smo i imali nekih 13 godina...
sto je najgore za mene to nije bas prihvatljivo... pogotovo jer smo se priblizili u ljubavnom smislu...
ocito jedino se mogu nadati da cu ja nekada moci da prihvatim to neko glupo prijateljstvo...
izgleda da ni ovaj zivot necemo napraviti nista bolje kao ni u proslom...

tebi Emelin hvala puno sto si se potrudila... sve sto govore i zvijezde je meni vec jasno bilo ali eto nazalost se i potvrdilo...
nadala sam se da ce biti nesto drugacije i da je ovo samo faza... ali ....

mozda je to prijateljstvo na kome on insistitra pravi kljuc za njegovo srce? razmisli. tebi to izgleda "povrsno" jer je tvoja venera skorpijska, ali pokusaj da budete samo dobri prijatelji, najiskrenije, ne pravi nikakav pritisak, uzivaj u tome sto radite zajedno, mozda se posle nekog vremena sve promeni na bolje. niste za bacanje, veruj mi, imate odlice aspekte za zajednicu.

hm... nisam sigurna da li sam sposobna za prijateljstvo poslije veze , tj kad sam ga zavolila... mislim da bi me prijateljstvo unistilo od nadanja... mislim da nikako ne bih mogla da se odljubim niti da prebolim....
razmisliti cu ... mada tesko da bih mogla sebe zavarati tako...

Imam mali problem... Ili mi se ponekad cini velikim... Cini mi se da sam prestala da verujem,tek tako odjednom nekome koga obozavam i sa kim imam divno dete.... Zadnjih godinu dana pakao... Molim vas za misljenje gde je problem? Jednostavno sam izgubila poverenje u njega... Prvi put sam se okrenula svojoj karti jer jednostavno kao da mi nesto izmice....

Uploaded with ImageShack.us

Back