ĆiriBu ĆiriBa
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Pa lepo, inace voli da se pentra tu, iako svaki put kad je vidim je sklonim ili upozorim da sidje. U toku noci se to desilo, u pola 3 sam ja legla da spavam, keva je u pola 7 krenula na posao i nje nije bilo. Znam da sigurno nije skocila, vec je pala, igrala se pre nego sto sam legla, i tako je jurcala kroz kucu kao luda, ima obicaj nocu to da radi. I mozda u tom jurcanju se popela na prozor, zaletela se i omaklo joj se.
Kod kuce sam u toku leta, kad dodjem iz Beograda i samo sto smo dosle. Nisam jos stigla da adaptiram te stvari, imam jos brdo drugih briga, sve me odjednom sastavilo.
Uradila sam sve sto je u mojoj moci, drugog resenja nema. Ostaje mi da cekam. Sanjala sam je te noci kad je pala, sa jos jednom macom, sivo-belom. I danas sam videla kod drugara sivo-belo mace koje daje na usvajanje. Oduvek sam htela da joj priustim drustvo, ali nisam imala uslova. I eto....
Kod kuce sam u toku leta, kad dodjem iz Beograda i samo sto smo dosle. Nisam jos stigla da adaptiram te stvari, imam jos brdo drugih briga, sve me odjednom sastavilo.

Uradila sam sve sto je u mojoj moci, drugog resenja nema. Ostaje mi da cekam. Sanjala sam je te noci kad je pala, sa jos jednom macom, sivo-belom. I danas sam videla kod drugara sivo-belo mace koje daje na usvajanje. Oduvek sam htela da joj priustim drustvo, ali nisam imala uslova. I eto....