UPOMOC! Nestao mi macor!

ĆiriBu ĆiriBa

Zainteresovan član
Poruka
111
Deda ume cesto da bude ostar i da bocne jako. To je zato sto macama zeli najbolje. Svi mi im zelimo, samo on to ume da iskaze na malo drugaciji, ne svakom razumljiv nacin :)
Mase vam Shiva, sita i naspavana :)

Prilozi

• IMAG0137.jpg
    IMAG0137.jpg
    67,6 KB · Pregleda: 25

pozitivno_druzenje

Primećen član
Poruka
667
Jao kakva je slatkica :D Sto ja volim zenske mace, tako su male i sitne, u dzep da ih stavis i nosis ih stalno sa sobom :heart:

Slazem se i da treba paziti, i da ce se uprkos paznji nesrece stalno desavati. Ali mislim da najopasnije situacije mozemo da eliminisemo, mada sitnica i malih opasnosti ima toliko da ne mozemo sve da ih predvidimo. Ja jos uvek ucim na sopstvenim greskama, mada uvek mislim e to je to, sada sam eliminisala i poslednju opasnost, nema vise sta da im se desi. Ali eto pre neki dan su mi pojeli koriscen konac za zube iz kante za smece u kupatilu. I to poprilicnu kolicinu. A sto je jos gore, procitala sam negde da macke to rade i jos sam vodila racuna o tome dok su bili mali i umotavala konac u kesu, ali onda sam se opustila i mislila "nece valjda". I uvek kada mislis da nece valjda, oni hoce.

Deda Žika

Zainteresovan član
Poruka
246
Ziko, pusti je malo. Zna i ona sama da nije u startu uradila kako treba. Verujem da ce posle svog ovog cimanja drugacije postupati. Aj kisic i tebi i njoj :)

Па пустио сам је! Више је не прозивам, видиш шта сам написао. Било је шта је било, не требам јој ја да јој солим памет, јер знам да је и сама свесна. После несреће се понела светски и за то нека јој је свака част.

latisa

Veoma poznat
Poruka
13.668
Dosao je i taaaaj dan, idemo na skidanje koncica :) Kazu da je to nece boleti.
Ona je inace super, jede kao prase, iako nikad nije volela klopu. :klap:

J0j, skidanje konaca BOLI. Cisto da znas. Ja sam imala 17 kopci po bradi i unutrasnjoj strani usta. Usivanje sam prezivela, a kad mi je doktor skidao konce urlala sam na njega. Posledica: zadebljano tkivo u u nutrasnjosti usta godinu dana kasnije

ĆiriBu ĆiriBa

Zainteresovan član
Poruka
111
Ne bih rekla da je nju nesto bolelo, doduse imala je samo po 3 kopce na obe noge. I nije se bunila. Nego sto bi ona to lizala saaaaaad, pa smo opet morali da joj stavimo zavoj. Bolje to, nego kragnu... Medjutim jutros kad smo se probudili, pokidala je zavoj na jednoj nozi. Nemirko. A veterinar rece da macke retko lizu rane. Shiva bi to po kratkom postupku, s'obzirom da je jezik ko smirgla :)

latisa

Veoma poznat
Poruka
13.668
Ne bih rekla da je nju nesto bolelo, doduse imala je samo po 3 kopce na obe noge. I nije se bunila. Nego sto bi ona to lizala saaaaaad, pa smo opet morali da joj stavimo zavoj. Bolje to, nego kragnu... Medjutim jutros kad smo se probudili, pokidala je zavoj na jednoj nozi. Nemirko. A veterinar rece da macke retko lizu rane. Shiva bi to po kratkom postupku, s'obzirom da je jezik ko smirgla :)

To boli. I, instktivno, lizace. Mozda ti naivno deluje kad neko kaze 3 kopce, al veruj nije nimalo naivno