adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.085
Zato ne treba čačkati tuđe telefone
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U što savetZato ne treba čačkati tuđe telefone
Treba da je ***** bas dobro i onda nece da trazi druge i da se dopisuju ...e sad nekad ni to nije dovoljno, ima i nimfomanke, neke traze neka nova uzbudjenja ....100 ljudi 100 cudi sta da ti kazem.Sad sam nekoliko dana u totalnoj konfuziji, teško mi je, cirkam i tražim ovde savet kako da prebrodim ovo i kako da se saberem posle svega. Ako moze neki savet znacilo bi mi, pogotovo od ljudi koji su prolazili kroz ovo. Deluje mi da nju nije ni pogodilo, kaci svakakve slike na instagramu i izlazi u klubove. Ponavljam ima 31 godinu. Sjebao sam se znam. Gledao sam sto krace da pisem ovde da vas ne bi davio.
Mlado to ....kakve su to godine.Госпођица о којој пишемо је 30+.
Mlado to ....kakve su to godine.
Realno najpametniji na temiU što savet
Realno najpametniji na temi
Bukv, sad ce jos i da sjebe jetru a mogao je samo i on da pocne da jebucka sa straneДА си му на време саветовала, а да те послушао, и данас би уживао у птички, а не би своју тугу утапао у алкохолу.
I da zivi u zabludi kako ga ona "voli"?ДА си му на време саветовала, а да те послушао, и данас би уживао у птички, а не би своју тугу утапао у алкохолу.
Pa ne bi ziveo u zabludi jer je vec bio ubedjen da ga varaI da zivi u zabludi kako ga ona "voli"?
Pa neka je cerece sta on ima s time samo se nasao na pogresno mjesto u pogresno vrijeme desava seTreba da je ***** bas dobro i onda nece da trazi druge i da se dopisuju ...e sad nekad ni to nije dovoljno, ima i nimfomanke, neke traze neka nova uzbudjenja ....100 ljudi 100 cudi sta da ti kazem.
Da, ali nije bio siguran, sumnjao je.Pa ne bi ziveo u zabludi jer je vec bio ubedjen da ga vara
Tako ispada...Pa neka je cerece sta on ima s time samo se nasao na pogresno mjesto u pogresno vrijeme desava se
Pa sad je siguran, singl i alkos u najaviDa, ali nije bio siguran, sumnjao je.
Mislim da je to prolazna faza samo.Pa sad je siguran, singl i alkos u najavi
Pa ovdje na forum svakako nedobronamernih puno ta faza najbolje prodje uz iskrene prijateljeMislim da je to prolazna faza samo.
Bukv, sad ce jos i da sjebe jetru a mogao je samo i on da pocne da jebucka sa strane
Nisam znala za prvu temuА што му то ниси рекла на време, него си се сад сетила???!!!

Haha, ma pusti luzera, da može da nađe bilo koju drugu, ne bi ni bilo ove teme.On je već nacrtao na zgradi njen mural.
Prethodni post: https://forum.krstarica.com/threads/neizivljena-devojka.1042477/
Pre svega izvinjavam se sto nisam odgovarao tamo na komentare, ali sve sam ih procitao i uvazio. Nazalost nisam vas poslusao.
Moram da podelim šta se dalje desilo, jer više ne mogu da držim sve u sebi. Nažalost, moje sumnje su se obistinile i ispostavilo se da me vara. Nije ni priznala odmah vec umesto toga je tražila pauzu, ja sam pristao misleći da možda treba da se razjasnimo i iskuliramo, a kasnije je želela da se vrati u vezu. Ja sam znao ili barem pretpostavio šta se dešavalo tokom te pauze, ali sam je pustio nazad.
I onda, pre nedelju dana, uhvatio sam je u prevari i to tek kad sam joj uzeo telefon (nisam ni mogao da verujem dok nisam video). Slala videe, pisala poruke, dogovarala vidjanja i to ne sa jednim likom. Ja je tu verbalno napao u afektu. Plač, pravdanja, suze ma sve je bilo tu. Rekao sam joj da je najbolje da raskinemo. Tu me demonizovala obrnula pricu kao da sam ja krivac. A najvise se obazirala na to sto sam je napao recima oko prevare.
Sad sam nekoliko dana u totalnoj konfuziji, teško mi je, cirkam i tražim ovde savet kako da prebrodim ovo i kako da se saberem posle svega. Ako moze neki savet znacilo bi mi, pogotovo od ljudi koji su prolazili kroz ovo. Deluje mi da nju nije ni pogodilo, kaci svakakve slike na instagramu i izlazi u klubove. Ponavljam ima 31 godinu. Sjebao sam se znam. Gledao sam sto krace da pisem ovde da vas ne bi davio.
Mare, jedan je zivot. Vreme ide i ne koze da se zaustavi. Kreni dalje. Vreme ce ti pomocinda zaboravis. Ponavljaj sebi da si sada slobodan i otvoren da uplovis u nesto novo. Ide i nova godina tako da ne propustaj prilike. A najbolje sto neko moze da ti posavetuje je da blokiras ili jos bolje momentalno obrises njen broj kako ti ne bi palo na pamet da napravis glupost kada popijes malo vise. To je jadno i samo ces izgledati bas lose ako to uradis. U svakom slucaju bolje sada nego kasnije. Ako me razumes. Ne treba ti to u zivotu takvi problemi. Idi u slobodnu vezu nemoj odma da se spremas za nesto ozbiljno. Ako se dogodi , dogodilo se , do tada .... ne razmisljaj o proslosti.Prethodni post: https://forum.krstarica.com/threads/neizivljena-devojka.1042477/
Pre svega izvinjavam se sto nisam odgovarao tamo na komentare, ali sve sam ih procitao i uvazio. Nazalost nisam vas poslusao.
Moram da podelim šta se dalje desilo, jer više ne mogu da držim sve u sebi. Nažalost, moje sumnje su se obistinile i ispostavilo se da me vara. Nije ni priznala odmah vec umesto toga je tražila pauzu, ja sam pristao misleći da možda treba da se razjasnimo i iskuliramo, a kasnije je želela da se vrati u vezu. Ja sam znao ili barem pretpostavio šta se dešavalo tokom te pauze, ali sam je pustio nazad.
I onda, pre nedelju dana, uhvatio sam je u prevari i to tek kad sam joj uzeo telefon (nisam ni mogao da verujem dok nisam video). Slala videe, pisala poruke, dogovarala vidjanja i to ne sa jednim likom. Ja je tu verbalno napao u afektu. Plač, pravdanja, suze ma sve je bilo tu. Rekao sam joj da je najbolje da raskinemo. Tu me demonizovala obrnula pricu kao da sam ja krivac. A najvise se obazirala na to sto sam je napao recima oko prevare.
Sad sam nekoliko dana u totalnoj konfuziji, teško mi je, cirkam i tražim ovde savet kako da prebrodim ovo i kako da se saberem posle svega. Ako moze neki savet znacilo bi mi, pogotovo od ljudi koji su prolazili kroz ovo. Deluje mi da nju nije ni pogodilo, kaci svakakve slike na instagramu i izlazi u klubove. Ponavljam ima 31 godinu. Sjebao sam se znam. Gledao sam sto krace da pisem ovde da vas ne bi davio.
Zabole nju uvce sto ti rokas alkohol, kunjas i patis, samo joj dajes satisfakciju..da se smejes, da si pozitivanPrethodni post: https://forum.krstarica.com/threads/neizivljena-devojka.1042477/