Kako održati konverzaciju sa devojkom?

Pa covjek uvijek mora da bude posten to ne znaci da bude glup i naivan,treba jasno postaviti stvari,i stati djelom iza rijeci,sto vecina ljudi ne radi.Ja nelogicnosti uvidjam u svim sferama zivota nisu to samo musko zenski odnosi.Sto bih ja sada od Musko Zenskih odnosa pravio vecu filozofiju od Politike ili bilo cega u drustvu.I ovo sto pricam su logicnosti i vodim se biologijom.Ovo vazi za vecinu muskaraca i zena svijeta nije to samo u Srbiji,imas stotine rasa i nacija ali ono sto nam je isto je biologija i nagoni,sve ostalo su forme itd

Доће и теби врбопуц .. па ћеш другачије певати.

Pa covjek uvijek mora da bude posten to ne znaci da bude glup i naivan,treba jasno postaviti stvari,i stati djelom iza rijeci,sto vecina ljudi ne radi.Ja nelogicnosti uvidjam u svim sferama zivota nisu to samo musko zenski odnosi.Sto bih ja sada od Musko Zenskih odnosa pravio vecu filozofiju od Politike ili bilo cega u drustvu.I ovo sto pricam su logicnosti i vodim se biologijom.Ovo vazi za vecinu muskaraca i zena svijeta nije to samo u Srbiji,imas stotine rasa i nacija ali ono sto nam je isto je biologija i nagoni,sve ostalo su forme itd

Ako covjek ne zivi u magli vidjece da su Musko Zenski odnosi jako prosti i nema tu filozofije pitanje je samo imas li zeludac da odstupis od sebe da bi covjek dobio bolju fotelju ili ribu kraj sebe,a bices pljuvan svakako ali ces biti izabran i od strane naroda i zena,tipa gad si,al te svi biraju i zene i narod i ovi i oni
Ovde ima istine.

Доће и теби врбопуц .. па ћеш другачије певати.

Necu jer sam realan,ja znam i iako se zaljubim da je to ludo ali prolazno stanje i ljubav je prolazna,jedine prave i istinske veze u zivotu su po krvi i ideologiji sve druge su prolazne a najace su po krvi ako tu nemas podrsku nema te,moze djevojka da te ostavi povrijedi ali ljudi koji to vole i krvna su ti srodnici ako su dobri oni su ti amortizer u najtezim vremenima,sve je prolazno, mnogi muskarci imaju zabludu vjecno ce me voljeti,nece te vjecno voljeti niti cete vjecno koristiti ako ima interesa od tebe,bitno ti je dok traje da bude lijepo, prodje ti era sa nekom zenom dostojanstveno to prihvati idi dalje

Sada ako smo zajedno sa nekim to je bitno,jer znam da se plamen sjutra gasi,logicar sam

Isto ti je u politici,biolosko logicka mudrost ti kaze da nijedan Savez ne traje vjecno,zato su Srbi bili u cudu zasto ih Rusi nisu pomogli kada im je najvise trebalo,nisu im krivi Rusi nego iluzija o necemu da je vjecno pa Srbija i Crna Gora danas se ne vole trajala ljubav ali cao prolazi sve, dostajanstveno se to prihvatilo,a znam koliko mi je to tesko palo da nismo vise jedan narod,kao kada imas brata rodjenog volite se, mozete i da se ne volite ali logika je da cijeli zivot necete zivjeti u istoj kuci,to je bioloski zakon zivota,kad tad svakoj ide svojim putem

Ja kao dijete gledao sam dokumentarce kada se 2 vola bore da dobiju zenku,onaj jaci i opakiji dobija zenku odmah sam znao da je isto tako i kod muskaraca i zena logicno, priroda je to podesila nije mi Poezija ili Holivud zamaglio vid nikada, jasno sam sve vidio.To kada bih rekao pred svojima smijali su mi se,da sam luckast primitivan a ja nisam primitivan nego su oni u magli i zabludi zivjeli,otudjueni od poznavanja prirode.Jak i opak,besraman muskarac je za zenu garant poroda i reprodukcija isto ti funkcionisu i krave i ovce i kuje itd i sve zenke,bira se muzjak ili muskarac koji je garant jake reprodukcije zato se zene i sredjuju da privuku jakog muzjaka,nagon za opstankom je direktno povezan sa surovim uslovima zivota i muskarcima koji uzimaju ono sto je njihovo tako i zivotinje rade identicno

Poslednja izmena:
Ja sam godinama prolazio sa pričom kako sam nevin i stidljiv, devojke su se otimale koja će da me uzjaše. Poslednji put sam ih tako poharao sa 40+ Uglavnom što besmislenija priča to se više lepe.
Како... :rida:

~~~

Нема неких места за упознавање, тешко је упознати се и ући у везу са неким скроз непознатим с ким немаш баш ништа заједничко и кога први пут видиш у животу. Кафана није то то, улица, аутобус, исто не ваља, нема где да се упознаје.. Ја евентуално могу да уђем у везу са неком коју већ знам од раније (али ниједна таква неће), или преко посла, друштва, или преко интернета али на неком заједничком сајту где се можда већ знамо или где зна она мене да после не бих имао притисак да јој се доказујем (нпр. овде). Некад су се бар уговарали бракови, шта сад има, прављење бу*але од себе по јавним местима да би можда нашао девојку..

Pozz, imam 20 godina iz BGa sam i nikad nisam imao devojku, poljubac i slično. Da budem iskren nikada me nije ni zanimalo mnogo. Video sam dosta slatkih devojaka ali ja ne umem i ne smem da priđem.

Sad u poslednjih par nedelja su počeli hormoni da me drmusaju kako mi pod hitno treba devojka te sam se više zainteresovao i malo oslobodio u glavi, proučio šta i kako raditi, gledao ljude na yt kako slobodno prilaze itd.

Pre svega zanima me gde mogu naći devojku kod nas? Studiram ali mi je fakultet poprilično mali (pa su šanse za katastrofalnu ispalu ogromne) i dosta koleginica koje sam upoznao sam upoznao u "ozbiljnim" okolnostima, imamo isti cilj da završimo faks i to je to. Nikad ih nisam posmatrao kao potencijalne partnerke. Takođe, šta ako do muvanja zaista i dođe? Ni ja ni ona ne bi mogli da se fokusiramo na predavanja, naročito ako smo u istoj grupi... A na faksu mislim da znam samo jedan primer gde su se dvoje pronašli (pritom je on završio, sad je asistent).

Tako da sam odustao od faksa kao lokacije za muvanje. Šta dalje? Na internetu je baš popularan 'cold approach' random devojkama na ulici, u autobusu, parku, kafiću, biblioteci itd. ali nisam siguran koliko ovo radi kod nas i koliko je uspešna metoda? Interesuju me iskustva oba pola, koliko često vam muškarci prilaze i da li budete zainteresovane za takve spontane interakcije? Ako neko radi ovo (ili je radio i završio u vezi) molim vas da podelite iskustva kako i šta treba raditi.

Lako je reći "budi svoj/autentičan" ali onda imam utisak da bi me većina posmatrala kao nekog napaljenog debilka koji je očajan i kako će uraditi sve da udovolji. To je ono čega ja hoću da se otarasim. Želim da priđem normalno, delujem samouvereno i polu-zainteresovano, kao da ja ispitujem nju da li ona odgovara meni. U realnosti sam jednostavan, ako je lepa i zna da komunicira, 80% mi već odgovara sve ostalo ćemo prilagoditi.

E sad, naslov se zove "Kako održati konverzaciju sa devojkom?" jer je to možda i najbitnije pitanje. Iako nikad nisam prišao i dalje imam utisak da bi pola devojaka odgovaralo kratko, hladno i pomalo nezainteresovano što ubija moju volju za daljom konverzacijom pa me interesuje kako nju zainteresovati i produžiti konverzaciju?

Neuspeh je sasvim prihvatljiv i iako sam ga hiljadu puta razradio u glavi ipak nisam siguran uživo.

Razmišljao sam i o učlanjenju u neki plesni klub ali imam utisak da bih se živ pojeo od nervoze. Introvertan sam uglavnom prema strancima, tek kad se malo bolje upoznamo bude mi lakše i budem svoj na svome.

To je ono, odradio sam previše teorije a nimalo prakse i sad očekujem dobre rezultate. ****** ***** sam pomagajte molim vas.

Važna napomena: Ne tražim brz seks, kombinacije itd. već istinsku ljubav gde ćemo prvo kliknuti kao prijatelji koji se potpuno razumeju pa tek onda nešto više.
Evo
Može lock!

Back