United States of Liman

Stvarno ste me šokirali ovim glupim pričama o limanu... i sada ovako isprovocirana ću da kažem
liman rulez, the rest can go to hell

i kao racy extra vašoj nadrealnoj raspravi reći ću nešto pametno
Baranja u Vojvodini
Bosanci, Crnogorci i ostali natrag u svoje šume i planine

svi koji ste se uključili u ovu raspravu ste kreteni i seljaci
over and out

ja zivim na limanu i slobodno cu reci da ga prezirem... :evil:
zivela sam na gorespomenutom od prvog do osmog razreda i isla sam u skrnavu "J. Popovic" i prema istom gajim samo prezir...
zivela sam na bulevaru i sticajem okolnosti nasla sam se opet ovde u ovom "jezgru zla"(od miloste ga tako vec godinama zovem), ali uskoro se selim nazad na bulevar...
liman mrzim bas zbog tog "lokalpatriotizma" i klinaca(kretena!) i tog nafuranog "LIMAN IMA SVE ON JE NOVOSADSKI "VATIKAN""
se*re mi se od limana, ali svaka cast onima koji ga vole to zaista cenim... :lol:

Evo i Ja se ukljucujem u raspravu i pridruzujem se braci kretenima i ludacima. Da li si i Ti sa nama? :lol:
Sto se tice Limana i Limanaca nemam neki stav. Jedino sto me boli sto nas sa Klise smatraju divljacima. Mada ni ostali delovi grada ne zaostaju po broju istih.
Mi preko kanala smo niza rasa, kad nekom u gradu kazem odakle sam imam osecaj da se najezi. :x
Bas nas briga mi imamo pivaru, a gde je vama. :lol: :lol: :lol:

e, ti si posebna vrsta
možda ona isparenja iz pivare :lol:
xmmm

ma ova deca su tako dosadna
mrze limance
mislim, nije im izgovor to što su klinci
ja nisam nikad bila tako glupa

btw, ja ne volim klisu zbog poligona za vožnju
drugi put sam pala pre neki dan :cry:

HEMI 426:
Ribarsko ostrvo, fantasticno mesto za setnju, zezanje, za kamel trofi :lol: ....
Ribarsko ostrvo ne mogu nikako da zaboravim, kao ni to da, na koju god stranu da krenem, brzo stignem na neko od tih mirnijih mesta. Levo Tvrdjava, desno Ribarac, nazad Spens, napred.... au, voda.
37.gif
Ribarac jos volim i kada vozam bajs, a i put prema Kamenjaru je takodje dobar teren za to <<<Storm, jos nisam sredila gumu!!! :( >>>
HEMI 426:
Ja sviram. I to sviram gitaru, elektricnu,a ako ne sviram, pustam muziku, glasno.
Bravo! Mene momak vec neko vreme pokusava da nauci. Ja bih ipak jedan kontrabas.
3.gif

nsbee:
Ribarsko ostrvo ne mogu nikako da zaboravim, kao ni to da, na koju god stranu da krenem, brzo stignem na neko od tih mirnijih mesta. Levo Tvrdjava, desno Ribarac, nazad Spens, napred.... au, voda.
37.gif
Ribarac jos volim i kada vozam bajs, a i put prema Kamenjaru je takodje dobar teren za to <<<Storm, jos nisam sredila gumu!!! :( >>>
Ni ja ne mogu nikako da zaboravim Ribarac. :lol:
Pa dobro, da priznam Limancima da je blizina Dunava (i svih mojih mesta za relaskaciju ili vožnju biciklom) velika prednost Limana, ali zato je tamo uvek brrrr. :?
<<<nsbeee, aj' sredi, imaš fore dok još malo ne otopli, pa da se vozikamo. :D >>>

a sto se tice alternativnog pozorista...dobra ideja. Ipak, postoji jos jedan detalj...Ako se slozimo da umetnost imitira zivot ( pozoriste je oblik umetnickog izrazavanja ) i predstavlja ga na jedan specifican nacin onda je zivot inspiracija umetnosti. Alternativno pozoriste, samo po sebi treba da bude neformalno i opste i u kombinaciji sa predhodnom konstatacijom, lako se moze zamisliti kao pozoriste ulice. Znajuci kakve su limanske ulice i kako u "glumcima" ( raznim likovima ) nikad nismo oskudevali, onda je Liman jedno veliko alternativno pozoriste gde predstave nikad ne prestaju. Tragedije, komedije, ljubavne drame i satire....sve je tu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back