HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
ok,ok, crnce pustam sebi za dusu a vi kazite sta hocete... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na koga mislis? Navedi mi neke glumce iz Realnog pozorista?HEMI 426:a sto se tice alternativnog pozorista...dobra ideja. Ipak, postoji jos jedan detalj...Ako se slozimo da umetnost imitira zivot ( pozoriste je oblik umetnickog izrazavanja ) i predstavlja ga na jedan specifican nacin onda je zivot inspiracija umetnosti. Alternativno pozoriste, samo po sebi treba da bude neformalno i opste i u kombinaciji sa predhodnom konstatacijom, lako se moze zamisliti kao pozoriste ulice. Znajuci kakve su limanske ulice i kako u "glumcima" ( raznim likovima ) nikad nismo oskudevali, onda je Liman jedno veliko alternativno pozoriste gde predstave nikad ne prestaju. Tragedije, komedije, ljubavne drame i satire....sve je tu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta kazes na Baba Dusanku? Prava Limanska institucija!!!!HEMI 426:E ovako, samo par likova iz mog kvarta...ne moraju da glume, jer bi gluma ubila njihovu prirodnu autenticnost...![]()
Baba Mara- teska alkoholicarka,totalno prsla i ima obicaj da se "navatava" sa dedama iz okoline. Ima uzasno krestav glas i nerazmljivu uzrecicu "mikano"....
Milan zvani 15 piva ( ili daj dinar )-objasnjenje nepotrebno, lik koji ide da peca za i novu godinu...
Moja drugarica iz drugog ulaza koja pati od straha od otvorenog prostora, zadnji put sam je video kad je maturirala...
Ljuba Zmija ( u zargonu- balju jazmi ) frizura iz ranih osamdesetih, papuce i nenormalna strast za fudbalom...
Mnogi drugi, ko zna mozda se prepoznaju...![]()
![]()
![]()
Ovo su samo "prvaci" mog pozorista iz najblize okoline...mada ko zna, mozda sam i ja "glumac" a siguran sam da smo svi vise ili manje statisti u jednoj velikoj predstavi...![]()
![]()
![]()
![]()

. Baba Dusanka, gospodja koja zivi na Dunavcu u kolibi sa coporom kerova koje su joj , navodno, napravili mornariHEMI 426:Baba Dusanka, podseti me molim te

Inace ima cerku, koja ima stan, ali nece da zivi kod nje. Znaju je sva deca sa limanaHEMI 426:joj promakla mi je, moracu da odem do nje u cujem tu pricu! Inace, obozavam trash likove sa svih strana, margina me uvek jako inspirise![]()
Garant si je video
A sta je sa matorim Ostojom koji stalno odvaljuje aforizme, pa POLIS, Zafir, Bambi.... :wink:
HEMI 426:Niko ovde ne deli ljude na limance i ne limance ( pera je lose skontao stvari ) nego se samo prica o jednom delu grada koji ima neki svoj fazon, autenticnost i, recimo, stil. :wink: Budimo realni, u odnosu na sve ostale krajeve NS liman je jednini koji ima to "nesto" jako izrazeno i vidljivo, kako po zgrdama, tako i ( najvaznije ) po ljudima, slengu u zezanju
very merry berry:HEMI 426:Niko ovde ne deli ljude na limance i ne limance ( pera je lose skontao stvari ) nego se samo prica o jednom delu grada koji ima neki svoj fazon, autenticnost i, recimo, stil. :wink: Budimo realni, u odnosu na sve ostale krajeve NS liman je jednini koji ima to "nesto" jako izrazeno i vidljivo, kako po zgrdama, tako i ( najvaznije ) po ljudima, slengu u zezanju
Mialim da su Limanci oni pravi, stari Novosađani...
Pozdrav za sve Limance sa komšijske Grbavice! :wink:

nesons:gde je liman lep ?
i koji ?
mislim da je propao sto se tice trgovine ....?
toliko zgrada ,i stanova , a ljudi skrti !

GoldenLady:nesons:gde je liman lep ?
i koji ?
mora da si ti onaj koji ides od stana do stana i trazi nesto sitno???? pa sto nisi rekao da si ti??? ja mislila cigus![]()
GoldenLady:nesons:gde je liman lep ?
i koji ?
mora da si ti onaj koji ides od stana do stana i trazi nesto sitno???? pa sto nisi rekao da si ti??? ja mislila cigus![]()
HEMI 426:GoldenLady:nesons:gde je liman lep ?
i koji ?
ma jeste ganer....cuo sam da je emil krenuo "on line" ali nisam znao da cu da ga sretnem pod tim nikom...![]()
![]()
![]()
p.s. mojne mi diras golden, ok?