ludakns
Obećava
- Poruka
- 93
gucci_novosadjanka:E jel zna neki Klinju, Harhaja i kompaniju sa limana?
Pa to su Liman boys bre,pa ko ih ne zna...??
))))))Dok sam ziveo tamo,non-stop smo se tukli medjusobno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gucci_novosadjanka:E jel zna neki Klinju, Harhaja i kompaniju sa limana?
))))))Jao pa i ti si nov ovde!!!ludakns:Pa to su Liman boys bre,pa ko ih ne zna...??
))))))
Dok sam ziveo tamo,non-stop smo se tukli medjusobno.![]()

dakle znas ih?ludakns:Da,pa voleo bi da odem da se vidim sa starim drustvom,tamo je ekstra na Limanu,mada svo moje drustvo apsolutno nedefinisano nema nikakve veze sa tim malim i harhajem...
E ne znam bojanovog brata, ali sam isla sa Bojanom u razred dok se on nije prebacio.........ludakns:Naravno,njegov buraz me je tukao pre 5 godina.
:shock:
Ne u osnovnu nego u sportsku gimnaziju ali samo prvu godinu, onda se on prebacio u Lazinu......ali da, znam uglavnom sve sa limanaludakns:Kakav razred?
U osnovnu?
Znaci,ti si '89?..Pa nemogu bas puno da ti pricam o ovom jer nije moja stvar,mada,ako znas Bojana,verovatno znas i stariju (mladju) i uopste drugu ekipu sa Limana?Jelda?

E pocinjes da me nerviras.........Peta W.:Sledeci put ovakve razgovore vodite preko pp-a,da ne bih morala da zakljuchavam. Tema nije "ko sve zhivi na Limanu,ostavite podatke sa sve brojem cipela"..![]()
![]()
Dobro je dok ja tebe nerviram...ali nikako nece biti dobro ako ti pochnesh mene da nervirash...gucci_novosadjanka:E pocinjes da me nerviras.........

E jako si lud/a!Peta W.:Dobro je dok ja tebe nerviram...ali nikako nece biti dobro ako ti pochnesh mene da nervirash...![]()
![]()
zato shshshshsh...da se ne naljutim...![]()
Peta W.:Dobro je dok ja tebe nerviram...ali nikako nece biti dobro ako ti pochnesh mene da nervirash...![]()
![]()
zato shshshshsh...da se ne naljutim...![]()