Unistavanje tudjih zhivota kao vid zabave....

lol

kad probudish tog Boga upozori ga da ne talasa mnogo mogli bi se naljutimo :mrgreen:
Spas was samih, m0j B0g je. Spas swih nas je...
razumem ja tebe odlicno, veruj ti meni.strefice te ova istina koju sam ti napisala vrlo brzo. ;)

T0 me je stigl0 "srzte" u 5 razredu wetj... :D. Kasnisx... Prewazixsa0 sam t0... P0nizn0st m0ja, me w0di dalje.

Imam jednu zaimljiwu pricxu da wam ispricxam, tj moje dogodowstine koje me ispunawaju owih dana.. Ima ih 2, msm 2 koje tju retji ali ima ih puno inacxe
1)znacxi ja sam pre pola godine toj dewojtzi rekao da njen decxko koji id eu moje odeljenje ima drugu :D i narawno naprawio sranje <3
(i tad sam bio happy isto ) e i onda.. je taj jen decxko nesxto se izlanuo jednom mom drugu kao hteo je da me prebije (LOL) i onda sam a sada dosxao owoj likusi i rekao joj kao (oni su sada zajedno)
imam nesxto da ti kazxem ali ne mogu er se plasxim twog decxka :D i tako sam je izludjiwao 2 sata Znacxi osetjaj je bio fascinatan :D. TAko sam bio happy i uzbudjen dok sam je izdrkawa0
E sada bilo bi josx wishe super kad bi taj lik se stwarno poitukao sa mnom, mada bi bilo krwawo xD. Ali bi bilo super, posto bih imao prliku da naprawim josx wetje sranje..
2) Dopisiwao sam se sa jednom klinkom, koja se uzasno lozila na mene... Stalno je smarala da se widimo i tako to.. I onda sam ja narawno uwideo potencijal unistawanja. Sreo sam se sa njom, i tako je ubio u pojam, da je bilo super :super:. Cxak sam joj i ubacio komplimente glupacxa i tako to :D. Znacxi bio je totalni holokaust ponosim se sobom. I ona mene widi posle u gradu (pancxewu tad sam bio tu) sa drugaricama od moje sestre, nije smela ni da se jawi :mrgreen:. I josx plus mi je dala punjacx za mob jer sam zaborawio, znacxi uspeo sam totalno :D. PS sada imam josx jednu owakwu situaciju, gde se lozxi na mene jednad ruga likusa
I tako sxta mislite? Jel owo norlmalno? :D Owe pricxe su sto posto istinite, ako ih procita neko ko ne bi trebao.. BMK :D

:worth:ova tema da se zalepi

Spas was samih, m0j B0g je. Spas swih nas je...

T0 me je stigl0 "srzte" u 5 razredu wetj... :D. Kasnisx... Prewazixsa0 sam t0... P0nizn0st m0ja, me w0di dalje.

dobro, dosta zezanja...sad mlekce pa na spavanjcic.:mrgreen:

vazi se originalan si, svi smo zadivljeni....sve ti verujemo i cudimo se ko si, sta si, da li si sa ovog sveta...:roll:

dobro, dosta zezanja...sad mlekce pa na spavanjcic.:mrgreen:

vazi se originalan si, svi smo zadivljeni....sve ti verujemo i cudimo se ko si, sta si, da li si sa ovog sveta...:roll:

Ne kapirasx me... Ja ne trazim 0d0brawanje "m0je 0riginaln0sti" T0 je t0taln0 nebitn0. 0riginaln0st je glup0st. Ja sam sam0 cx0wek 0bicxan, ne p0st0i 0riginaln0st u meni k0je nema u drug0me. Blah ne kapirasx me xD.
Inacxe hwala na diwljenju, ali nije trebal0 :P

Imam jednu zaimljiwu pricxu da wam ispricxam, tj moje dogodowstine koje me ispunawaju owih dana.. Ima ih 2, msm 2 koje tju retji ali ima ih puno inacxe
1)znacxi ja sam pre pola godine toj dewojtzi rekao da njen decxko koji id eu moje odeljenje ima drugu :D i narawno naprawio sranje <3
(i tad sam bio happy isto ) e i onda.. je taj jen decxko nesxto se izlanuo jednom mom drugu kao hteo je da me prebije (LOL) i onda sam a sada dosxao owoj likusi i rekao joj kao (oni su sada zajedno)
imam nesxto da ti kazxem ali ne mogu er se plasxim twog decxka :D i tako sam je izludjiwao 2 sata Znacxi osetjaj je bio fascinatan :D. TAko sam bio happy i uzbudjen dok sam je izdrkawa0
E sada bilo bi josx wishe super kad bi taj lik se stwarno poitukao sa mnom, mada bi bilo krwawo xD. Ali bi bilo super, posto bih imao prliku da naprawim josx wetje sranje..
2) Dopisiwao sam se sa jednom klinkom, koja se uzasno lozila na mene... Stalno je smarala da se widimo i tako to.. I onda sam ja narawno uwideo potencijal unistawanja. Sreo sam se sa njom, i tako je ubio u pojam, da je bilo super :super:. Cxak sam joj i ubacio komplimente glupacxa i tako to :D. Znacxi bio je totalni holokaust ponosim se sobom. I ona mene widi posle u gradu (pancxewu tad sam bio tu) sa drugaricama od moje sestre, nije smela ni da se jawi :mrgreen:. I josx plus mi je dala punjacx za mob jer sam zaborawio, znacxi uspeo sam totalno :D. PS sada imam josx jednu owakwu situaciju, gde se lozxi na mene jednad ruga likusa
I tako sxta mislite? Jel owo norlmalno? :D Owe pricxe su sto posto istinite, ako ih procita neko ko ne bi trebao.. BMK :D

A gde je nestalo nase lepo V ? I koje je slovo CX? :eek:

:bljak:

da je imao neki groznji smajli,stavila bih njega.ali nema.

Ewo da odgoworim swima koji me kritikuju
Poenta je da se i meni mnoo toga desilo. ali sam ja prewazixsao swoje slabosti. I sada sam na swetom zadatku da se oswetim kolektiwno swima kojima mogu. To je smisao mog zhiwota postao. Osweta, owo je samo pocxetak. Ali nadam se da sam barem 0wu dew0jku lep0 istraumira0. Mada nisam j0sx d0w0ljn0 d0bar u t0me. A t0 da tje mene neka dew0jka zayebati, werujte mi wetj su me d0sta njih zayebali, i naucxi0 sam sw0je lektzije, sada sam neunisxtiw :D. Blah.
Znacxi sxta je l0sxe wratjati mil0 za drag0 :dontunderstand:
Mene su oblikowale gresxne dew0jke, i zli ljudi. I ja sada preuzimam njih0wu ul0gu, ali tak0dje ka0 sxt0 sin preuzima ul0gu 0tza, sin tje jedn0g dana prewazitji 0tza :D.

Meni je ovo,majke mi mile tuga procitati...To je tako tuzno...Koliko je to grozno...Time sto ces se ti "istresati" na nekim drugim curama,koje nisu ni krive ni duzne,je bezveze...Time ti nikada neces ublaziti bol,koji su ti naneli drugi...Povredjujuci druge,samo jos vise povredjujes sebe...vreme je da to shvatis...mada,kako si zabrazdio,kada uvidis u cemu je stvar,bice vec kasno...:sad2:

Back