Umro Vladan Batic!

Pa forum je "politika" i nista normalnije nego napisati temu o jednom od vidjenijih politicara , koji je umro........a , evo, i ti kada riknes, neka samo neko javi, i postavicemo temu o tebi, da se ne sekiras

:snesko6:

Иначе за ово око теме не брини, само нека неко твој дојави кад куцне час. z:mrgreen:

са многим његовим политичким ставовима нисам се слагао, али владан је имао доста врлина.
о покојнику све најлепше, ово правило важи до сахране.
владан никад није био члан комунистичке партије и увек је био заклети антикомуниста.
што значи да никад није подржвао идеологију коју је србију унаказила и духовно ослепила и то је за респект.
доста је урадио код откривању комунистичких злочина, а као министар правде хашком трибуналу доставио је велику документацију о злочинима овк на косову.

Kad se kaže Batić, verovali ili ne, moje prvo sećanje je njegova izjava na TV :"Samo da padne Milošević, 7 milijardi dolara čeka na granici..."

Inače, sećam se njegovih žalopojki još kod Đoke Vještice (sad mogu opet da se druže), zastupao je neku grupu građana i tužakao po studiju B komunalne službe ...

Kad se kaže Batić, verovali ili ne, moje prvo sećanje je njegova izjava na TV :"Samo da padne Milošević, 7 milijardi dolara čeka na granici..."

Inače, sećam se njegovih žalopojki još kod Đoke Vještice (sad mogu opet da se druže), zastupao je neku grupu građana i tužakao po studiju B komunalne službe ...

On je bio i advokat, izmedju ostalog, tako da to nije cudo.

ne, batic nikad nije bio clan komunisticke partije i bio je zakleti antikomunista.
to je za respekt.

ne bih bio siguran

ako si procitao na brzinu evo da ponovim

goddinama ovde tvrdite da je bio teror u komunizmu, i da su samo clanovi mogli da prosperiraju

dakle kad si lagao sad ili ranije. mada je meni svejedno

Poslednja izmena:
са многим његовим политичким ставовима нисам се слагао, али владан је имао доста врлина.
о покојнику све најлепше, ово правило важи до сахране.
владан никад није био члан комунистичке партије и увек је био заклети антикомуниста.
што значи да никад није подржвао идеологију коју је србију унаказила и духовно ослепила и то је за респект.
доста је урадио код откривању комунистичких злочина, а као министар правде хашком трибуналу доставио је велику документацију о злочинима овк на косову.
Тачно.

Покој му души.

Back