Umro Vladan Batic!

Тачно.

Покој му души.

Znam da je bio veliki svaler( pravi hriscanin u hriscanskoj porodici), znam da je uzeo velike pare od onih koji nisu hteli i smeli da ruse predubedjenje da je 5ti oktobar unutrasnja stvar naroda srbije, tj uzeo je od onih koji su finansirali opoziciju a kasnije depos, a za narod tj povodom naroda, ili ti zbog naroda..normalno oni nece nikada reci koliko im je uzeto, ali su on i njegova stranka pametno uradila te stvari, tako da je ispalo da u i sve koze tu i vuci siti....niko koliko vidim nije obratio paznju na taj bespovratni politicki kredit.. a ko je to i smeo da pita posle 5og oktobra.....a sada se sve to zaboravilo, ali dobro..pokoj mu dusa...

Meni je bilo zaista žao kada sam pročitala da je Batić umro. To me je iznenadilo. Tipa nisam podnosila živog.

'Sve najlepše o mrtvima' je jedna od najglupljih, najlicemernijih ljudskih. Uz onu _'Poštuj starije'

gad ostaje gad. i mator i mrtav.

Nisam hteo ni da pišem ni da čitam postove na ovoj temi zato što smatram da je deplasirano da nakaze sa krste daju svoje mišljenje o njemu.

Ali hoću samo da pomenem dve stvari o njemu.

Prvo, kad ga je neko prozvao na Pinku kod Olivere, da je uzeo lovu za peti oktobar.

Batić mu je odgovorio. Citiram.
Svako ko je uzeo jedan jedini dinar i obogatio se na petom oktobru, da bog da te pare potrošio za lekove svoje dece

Drugo. Danas sam izašo do grada i razgovaram sa jednim mojim drugom, koji ima četri deteta, a nije član ni jedne stranke. On mi kaže, "ja imam najviše razloga da žalim što je Batić umro." Njegovoj deci je na žiro račun svakoga meseca išla uplata od Batića, od njegove poslaničke plate, koje se Batić javno odrekao. Njegova žena je konkurisala za ta sredstva i dobila je deo. Od tih para kupio je deci kompjuter.

Toliko bih ja samo o Batiću sa vama..

Poslednja izmena:
pa jesi ti cuo nekad za ono 'o pokojniku sve najlepse'......

ili si mogao kao rendi, da ne ucestvujes u temi......ovako je ispalo bas ruzno...

ali nema sta ja te priavljujem. ...........bilo je i bolesnijih postova ovde pa nikad

nisam nikoga.....

baloni.jpg

Back