Umro Dragan Marković Palma

Za ustaškog predsednika Slobodana Miloševića je svojevremeno glasalo 3,3 MILIONA, a sad za prvog izdajnika Srbije 2,2 MILIONA ljudi. Prvi je umro u pritvoru, za ovog drugog ima još vremena.
Sramota je ovo sto pises, mozda nije valjao, ali nije bio ni "ustaski predsednik".

Nemoj da siris temu, a ako je i tako, onda je pre do tog naroda, nego do tih ljudi.
Da ne znamo kako se nameštaju izbori svuda, pa da i poverujemo u to. Ja sam u Jagodini i tom kraju bio više puta i poznajem ljude odande. U redu je, zašto bi ti verovala mojoj drugarici, ali ja znam da je to istina što mi je rekla. Pretpostavljao sam da će takav biti odgovor.
Pa nemoguce da se od 2004 god, namestaju izbori samo za Palmu. To malo neverovatno zvuci.

Ja znam da su ljudi bili zadovoljni ali duze vremena doduse ne pratim sta je i kako je tamo. Ja koliko znam svi su ga voleli, ali eto, i tamo se nadje poneko da ne voli nekog ko je toliko ucinio za njih.

Sramota je ovo sto pises, mozda nije valjao, ali nije bio ni "ustaski predsednik".

Nemoj da siris temu, a ako je i tako, onda je pre do tog naroda, nego do tih ljudi.

Pa nemoguce da se od 2004 god, namestaju izbori samo za Palmu. To malo neverovatno zvuci.

Ja znam da su ljudi bili zadovoljni ali duze vremena doduse ne pratim sta je i kako je tamo. Ja koliko znam svi su ga voleli, ali eto, i tamo se nadje poneko da ne voli nekog ko je toliko ucinio za njih.
U pravu si, uvek je narod kriv.

pa da slobodno se može reći da je slobodan milošević bio ustaški predsednik koji je žestoko prevario srbe i na nacinalnom naboju došao na vlast a u stvari je izdajnik i ********* izdao je srbe u krajini i prodao krajinu i jojš pre pogroma i oluje napravio dogovor sa tuđmanom o predaji krajine i tzv humanom preseljenju stanovništva kad ga je milan martić tadašnji predsednik rsk tbao da im pomogne on mu je rekao ne razumeš ti to moj milane..bolje se ubi..ja uopšte ne razumem kako neko može da gleda na miloševića kao patriotu kad je jedan od najvećih izdajnika koji se svo vreme rata dogovarao sa tuđmanom

Hrišćanska kultura, a sa njom i sujeverje.
То је партизанска "култура" гурања ђубрета под тепих улепшавањем сурове реалности о вођама паланки...

Хришћани увек говоре истину, и мало их је у маси лажних верника Богу

Šta sa tim onda, da pišemo kako je bio divan čovek, sramota je što nije odgovarao za svoja dela, ali tako je to kad se živi u mafijaškoj državi.
Dobro ... i šta ćemo sad ? Koliko je njih otišlo a da nije odgovaralo ?

O pokojniku sve najbolje .. o njegovim delima je kasno pričati kad ga nema .. mrtva usta ne progovaraju

nisam upoznat sa likom i delom Palme pa ću se suzdržati od pljuvanja po mrtvom čoveku kojim obiluje ova tema...to što je neko izneo tvrdnje da je neko kriminalac i pedofil i da je podvodio žene ne mora da znači da je to zaista bilo tako...u svakom slučaju on je sad u domenu nebeske pravde pa pominjati zemaljsku nema previše smisla...

deca isla besplatno na zimovanja, letovanja,eskurzije. knjige, pribori za najmladje.
socijalno ugrozeni su redovno dobili pomoc, mnogi krov nad glavom. mladi bracni parovi dobijali novcane simulacije, redovna je bila pomoc penzionerima, itd itd.
dok npr u susednom paracinu nista od toga

obicnom narodu je to dovoljno da bi glasao za njega.

"jeste bizgov, ali nam i podeli"

Pa ono. Sloba jeste uspeo ono što ni ustašama nije pošlo od ruke: isterao je Srbe sa njihovih vekovnih ognjišta u Krajini, Slavoniji, Lici, Baniji i Kordunu.
Ipak je suludo nazivati ga ustašom. Prosto se njegovim vezivanjem za ustaško ime ne ostavlja prostor za ovo krajnje zlo ljudskog postojanja. Na taj način se ustaše rehabilituju.
Комуно-усташе су исто револуционарно сатанистичко ишчадије масонерије, први од атео и сатано чивута, а други од сатано-паписта...

Заједничко им је мржња према свима, сем ка себи "одабранима" разбојницима...

deca isla besplatno na zimovanja, letovanja,eskurzije. knjige, pribori za najmladje.
socijalno ugrozeni su redovno dobili pomoc, mnogi krov nad glavom. mladi bracni parovi dobijali novcane simulacije, redovna je bila pomoc penzionerima, itd itd.
dok npr u susednom paracinu nista od toga

obicnom narodu je to dovoljno da bi glasao za njega.

"jeste bizgov, ali nam i podeli"
Јагодина је најзадуженија селендра у Србији...

Лако је туђе (државне) паре делити опљачканима, поготову Палми који ни намеравао није да плати банчење и расипање...

То ће раја све да враћа са каматом...

To mozda, ali nekad nam odgovara izbor, nekad ne, nekad nismo budale, nekad da. A zapravo sve je do naroda.
Slika dovoljno govori.

1732387668360.jpeg

nisam upoznat sa likom i delom Palme pa ću se suzdržati od pljuvanja po mrtvom čoveku kojim obiluje ova tema...to što je neko izneo tvrdnje da je neko kriminalac i pedofil i da je podvodio žene ne mora da znači da je to zaista bilo tako...u svakom slučaju on je sad u domenu nebeske pravde pa pominjati zemaljsku nema previše smisla...
I o hitleru samo sve najbolje :kafa:

Back