UMRO BRANISLAV IVKOVIĆ Nekadašnji visoki funkcioner SPS preminuo u 73. godini

kod mene u Krusevcu, koliko omladine u SNS, da ljudi ne poveruju...gomilu njih znam iz vidjenja, a i roditelje njihove...iste jajare im bili roditelji i babe i dede...sve se vrtelo na zaposlenja sa budzeta i neke polozaje
sve ce se to promeniti...nista ne ide preko noci, samo cemo dotaci pre toga dno koje niko ni ne sluti.

bilo je dosta takvih slučajeva po gradu znam bar za 5....

Neke moje poznanice su prodale svoj stan i kupile novogradnju na Dorćolu početkom 2000ih a lik prodao sve stanove po x puta,
njihov oko 7 puta a jedan od stanova je prodao čak 13 puta ,
pa da ne bi završile na ulici provalile i uselile se, stavile neka opasna blind vrata sa ojačanjima i branile se od upada ostalih vlasnika u stan skoro godinu dana.
Horor.

OČAJNI KUPCI: 13 stanova prodao 70 puta!
znam na koga mislis, onu elitnu zgradu pre dubrovacke gde je bilo useljavanje pa iseljavanje ako je neko imao veze u muriji, pa onda useljavanje ako je neko pozvao kriminalce da oruzjem izbacuju te koje je murija u stan ubacila...a sve to vreme vlast koja je dobila reket od toga sto je zidao i pustili ga da zbrise iz zemlje se cerekaju i gledaju sta se desava... to je bio sps.

to su ivkovicevi radili na cuk. padini, u blazoj meri doduse ali opet su neki ljudi unisteni i sve izgubili. mislim da ima neki list seljoberski gde se slikao sa zenom u luksuzu u kome zivi, ali ne drzi me za rec, davno je bilo.

Vecina ih je preko 70 god. Imaju uslov za penziju ali nece da idu. Znate ih Atlagic,Nada Macura,Drecun,Risticevic,
Nemaju mlade ,proslo im je vreme.
SPS-u svakako sledi da će biti minorna slanka koja se šlepa uz SNS. Videćemo šta će biti za desetak godina. Verovatno će se skroz utopiti i stvoriće se neki novi monstrum.

Slobin aparatčik, gadno je išao na ganglije svojevremeno bezrezervnim poltronstvom, bezosećajem i beskičmenjaštvom, te vizijom SPS-a kao neumitne srpske sudbine do poslednjeg građanina, sa bombama po kv.metru ili bez... Na stranu što su Slobini kadrovi bili doktrori nauka spram sadašnjih nepomenikovih ćacija s kupljenim diplomama i zero-prakse...No, to ne menja karakternu težinu ondašnjeg Slobinog pandemonijuma i njegovih "pasa rata i mira"... Naš narod je svakako preterano milostiv i uvek ostavlja mogućnost da takvima barem Sv.Petar objasni neke stvari kad konačno zakucaju na prag kojeg su svojevremeno izbacivali iz sopstvene jednačine u nadi za večnim luksuznim ovozemaljskim životom, njega bez ustručavanja pružajući svojim sugrađanima u nemerljivoj količini. Na žalost, šalim se, na sreću, Milojko Pantić je još sa nama, pa ne može da prenosi rezultat odatle... Ko zna, zna, kako reče neki kolega odavde.:cool:

UMRO BRANISLAV IVKOVIĆ Nekadašnji visoki funkcioner SPS preminuo u 73. godini​

20. novembar 2025.08:5809:181
Najnovija vest

Biljana Popović oprostila se od njega na Instagramu

Ona je istakla njegovu vanvremensku snagu i borben duh
Slušaj vest
0:00/0:00

Branislav Ivković, istaknuti član SPS i deo vrha vlasti u vreme Slobodana Miloševića, umro je u Beogradu.

Biografija Branislava Ivkovića: Bio je profesor, ministar u dva mandata i funkcioner SPS

Tim povodom oglasila se na mrežama nekadašnja TV voditeljka Biljana Popović koja je s funkcionerom SPS bila u braku.

Supruga se oprostila potresnim rečima​

Ona je na svom Instagramu povodom smrti Branislava Ivkovića napisala sledeće:

- Borio se nadljudski, a otišao je tiho, uz muziku koju je voleo i sve nas koji smo sa njim živeli svaki sekund ludačke borbe. Teško da ću ikada u ovom mom životu sresti takvog borca sa nesagledivom energijom. Ustajao je i onda kada niko više nije verovao da može. Govorio je da je Robokop - i bio je- navela je ona i dodala:

- Čovek koji se vraćao onda kad su ga svi već upisali u statistiku. Vraćao se iz pet, šest, deset padova. Učio da hoda više puta nego što drugi ustanu u životu. Prkosio prognozama, bolu, sudbini, statistikama, hirurgu i medicini. Njegov prkos je bio zapravo vanvremenska snaga, nešto što nikada više neću videti u takvom obliku. On je Robokop jer je bio jači od svojih granica. Jer nije znao da odustane. Jer je nosio volju kakvu lekari nisu mogli ni da objasne. Jer je bio sila, čovek koji je gurao napred i onda kad se sve raspadalo. Živeli smo svaki sekund te nezamislive borbe i nesalomive energije, srećno, dostojanstveno i preteško - napisala je ona u svojoj objavi.

- Bane je bol pretvarao u snagu, a nepravdu u hrabrost. Pravdi se nadao i u nju je verovao. Koliko god puta da ga je medicina ispratila, on se vraćao i prkosio zakonima života. Bane živi, i živeće, dok god mi dišemo i dok nosimo njegov trag - zaključila je.

Mesto i vreme sahrane objavićemo naknadno, napisala je Popovićeva.

Ovo je biografija Branislava Ivkovića, više o tome u posebnoj vesti.

https://www.blic.rs/vesti/politika/umro-branislav-ivkovic-nekadasnji-visoki-funkcioner-sps/rx05b7e

Бог да му душу прости.
Slabo to nesto, mnogo ljudi umire ali ove ***** od politicara slabo.

znam na koga mislis, onu elitnu zgradu pre dubrovacke gde je bilo useljavanje pa iseljavanje ako je neko imao veze u muriji, pa onda useljavanje ako je neko pozvao kriminalce da oruzjem izbacuju te koje je murija u stan ubacila...a sve to vreme vlast koja je dobila reket od toga sto je zidao i pustili ga da zbrise iz zemlje se cerekaju i gledaju sta se desava... to je bio sps.

to su ivkovicevi radili na cuk. padini, u blazoj meri doduse ali opet su neki ljudi unisteni i sve izgubili. mislim da ima neki list seljoberski gde se slikao sa zenom u luksuzu u kome zivi, ali ne drzi me za rec, davno je bilo.
Delta legal, da li je on bio tu

UMRO BRANISLAV IVKOVIĆ Nekadašnji visoki funkcioner SPS preminuo u 73. godini​

20. novembar 2025.08:5809:181
Najnovija vest

Biljana Popović oprostila se od njega na Instagramu

Ona je istakla njegovu vanvremensku snagu i borben duh
Slušaj vest
0:00/0:00

Branislav Ivković, istaknuti član SPS i deo vrha vlasti u vreme Slobodana Miloševića, umro je u Beogradu.

Biografija Branislava Ivkovića: Bio je profesor, ministar u dva mandata i funkcioner SPS

Tim povodom oglasila se na mrežama nekadašnja TV voditeljka Biljana Popović koja je s funkcionerom SPS bila u braku.

Supruga se oprostila potresnim rečima​

Ona je na svom Instagramu povodom smrti Branislava Ivkovića napisala sledeće:

- Borio se nadljudski, a otišao je tiho, uz muziku koju je voleo i sve nas koji smo sa njim živeli svaki sekund ludačke borbe. Teško da ću ikada u ovom mom životu sresti takvog borca sa nesagledivom energijom. Ustajao je i onda kada niko više nije verovao da može. Govorio je da je Robokop - i bio je- navela je ona i dodala:

- Čovek koji se vraćao onda kad su ga svi već upisali u statistiku. Vraćao se iz pet, šest, deset padova. Učio da hoda više puta nego što drugi ustanu u životu. Prkosio prognozama, bolu, sudbini, statistikama, hirurgu i medicini. Njegov prkos je bio zapravo vanvremenska snaga, nešto što nikada više neću videti u takvom obliku. On je Robokop jer je bio jači od svojih granica. Jer nije znao da odustane. Jer je nosio volju kakvu lekari nisu mogli ni da objasne. Jer je bio sila, čovek koji je gurao napred i onda kad se sve raspadalo. Živeli smo svaki sekund te nezamislive borbe i nesalomive energije, srećno, dostojanstveno i preteško - napisala je ona u svojoj objavi.

- Bane je bol pretvarao u snagu, a nepravdu u hrabrost. Pravdi se nadao i u nju je verovao. Koliko god puta da ga je medicina ispratila, on se vraćao i prkosio zakonima života. Bane živi, i živeće, dok god mi dišemo i dok nosimo njegov trag - zaključila je.

Mesto i vreme sahrane objavićemo naknadno, napisala je Popovićeva.

Ovo je biografija Branislava Ivkovića, više o tome u posebnoj vesti.

https://www.blic.rs/vesti/politika/umro-branislav-ivkovic-nekadasnji-visoki-funkcioner-sps/rx05b7e

Бог да му душу прости.
Šteta što ih nismo javno streljali sve 5.oktobra nego paščad tek sada crkava.

Šteta što ih nismo javno streljali sve 5.oktobra nego paščad tek sada crkava.
И Крцунов Син,преминуо данас....блажено, у свом свом Богатству,Уважавању иако је дете главног србског Кољача који је надмашио чак и турке.

Back