Ajde polako, za pochetak: Sta koristish od firewall-a za zastitu, da li je u pitanju firewall koji dolazi sa SP2, ili neki drugi koji si naknadno instalirao i koji je to firewall u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:koliko kosta bluetooth?
koliko kosta wireless?
bojan:I jedan i drugi adapter/NIC koštaju od 25 evra pa naviše.

Dobiješ mogućnost povezivanja računara u wireless, odnosno bluetooth mrežu.Obersturmfuehrer:ono sto je bitno - sta dobijamo za te pare, tj za sta cemo da ih koristimo![]()

bojan p:
Za šta će biti korišćene zavisi od mašte vlasnika računara i drugih uređaja koji se nalaze u mreži.

Za unetu IP adresu subnet mask je dobar. Reč je o A klasi.
@dejook
A gde su podaci za drugi računar?
bojan p:Naravno da je moguće. Potrebna su dva access pointa, po jedan za svaku grupu umreženih računara. U zavisnosti od udaljenosti ovih grupa možda će biti potrebne i antene.
Pojasni drugo pitanje. Šta imaš na toj mreži i odakle tj. kako hoćeš da se povežeš?
Izgleda da nije mogao da se sabere sam sa sobom kada je video sta je tamo napisao, al reko mozda i nastavi dalje.bojan p:Nešto mi ne deluje da ćemo dočekati.
Da, pošto je udaljenost prevelika da bi mogao da imaš dobar prijem sa antenom koja se nalazi na wireless kartici.Nexilion:Objasnjenje za drugo pitanje: Recimo postoji jedna zgrada udaljena oko 1km od moje kuce. Tamo ima 10 racunara umrezenih pomocu UTP-a. Ja bih sada bezicno da se povezem sa njima. Mislim da mi trebaju opet dva access pointa i to bi radilo????
Ne mora da se sabira, samo da ne počne da se oduzima.Dejan:Izgleda da nije mogao da se sabere sam sa sobom kada je video sta je tamo napisao, al reko mozda i nastavi dalje.![]()