A šta je smrt? Prestanak rada srca ili prestanak rada mozga? I da li mozak prestaje sa radom istog trenutka kada prestaje i srce ili šljaka još malo pa smo za to vreme mrtvi ali i svesni toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odsustvo zivota.A šta je smrt?
Zašto bi se iko plašio smrti osim ako je postupao loše za života?
Nije tacno....
Jedan test koji su sproveli naucnici sa zabljim i daznjevnjakovim emrionom (gde je snopom svetlosti 'ozraceno' jaje zabe kroz dazvnjaka i tako preneshen njegov DNK ..ako niste culi potrazite na google) je pokazao josh jednu zanimljivu pojavu, posle uklanjanja svih eksperimentalnih naprava i zivotinja, ozraceni DNK lanac se u laboratoriji zadrzao 40 dana. Mislim da je to razlog obelezavanja 40 dana nakon necije smrti...
A šta je smrt? Prestanak rada srca ili prestanak rada mozga? I da li mozak prestaje sa radom istog trenutka kada prestaje i srce ili šljaka još malo pa smo za to vreme mrtvi ali i svesni toga?
Postavlja se pitanje,odakle su stari narodi,koji nisu znali za DNK,na osnovu cega su odredili tih 40 dana?Mislim,zasto ne 30 ili 60?Odakle njima bas 40?
stare i primitivne civilizacije su uvek bile sklone kojekakvim primitivnim sujeverjima,bajkama i mitovima a gomilu svoji primitivnih idiotizama su posejale a jedan je i 40 dana...glupost jednostavno caruje kada se vekovima zhivi u primitivnom drushtvu![]()
Nije tacno....
Jedan test koji su sproveli naucnici sa zabljim i daznjevnjakovim emrionom (gde je snopom svetlosti 'ozraceno' jaje zabe kroz dazvnjaka i tako preneshen njegov DNK ..ako niste culi potrazite na google) je pokazao josh jednu zanimljivu pojavu, posle uklanjanja svih eksperimentalnih naprava i zivotinja, ozraceni DNK lanac se u laboratoriji zadrzao 40 dana. Mislim da je to razlog obelezavanja 40 dana nakon necije smrti...
stare i primitivne civilizacije su uvek bile sklone kojekakvim primitivnim sujeverjima,bajkama i mitovima a gomilu svoji primitivnih idiotizama su posejale a jedan je i 40 dana...glupost jednostavno caruje kada se vekovima zhivi u primitivnom drushtvu![]()
Ok,je to,ali vidis da postoji numeroloska povezanost sa tim paganskim obicajem.Zato se i pitam,da li je ta povezanost slucajna,ili su ipak stari narodi znali vise od onog sto mi predpostavljamo da su znali?
interesantno je da se 40og dana od formiranja fetusa u stomaku trudnice pojavljuje epifiza ili pinealna žlezda, koja je smeštena između moždanih hemisfera, a ona luči melatonin koji reguliše budnost (svest) kod čoveka.naravno da su znali. samo danasnji pomodni primitivci misle da su posisali svu svetsku pamet, pa "znaju" sve najbolje, a tradicija i kultura koja je gotovo obelezila jednu civilizaciju, koliko god bila u nekim obicajima surova... ima svoje prakticne razloge za to.
ali, avaj! modernim " talentima " badava iznosis cinjenice i istinu. ne vide dalje od svog, jos slinavog, nosa
i za tih 40 dana postoje razlozi, koje su nasi preci znali bez pomoci ikakve tehnologije.
avaj!
a sto se ti toliko plasis?
ma zamisli primitivni debili su neshto znali...bash oni debili koji su se lozhili na ratove na dibidus priche,na krvne zrtve e bash ti su strashno pametni...naravno da su znali. samo danasnji pomodni primitivci misle da su posisali svu svetsku pamet, pa "znaju" sve najbolje, a tradicija i kultura koja je gotovo obelezila jednu civilizaciju, koliko god bila u nekim obicajima surova... ima svoje prakticne razloge za to.
ali, avaj! modernim " talentima " badava iznosis cinjenice i istinu. ne vide dalje od svog, jos slinavog, nosa
i za tih 40 dana postoje razlozi, koje su nasi preci znali bez pomoci ikakve tehnologije.
avaj!

ma zamisli primitivni debili su neshto znali...bash oni debili koji su se lozhili na ratove na dibidus priche,na krvne zrtve e bash ti su strashno pametni...
bash oni koji nisu ni imali pojma shta je dnk, hromozom ili mozhda atom...
pda bili su nevidjeno sposobni i pametni i to im je i bilo opravdanje dok su prinosili krvne zrtve svojim "bogovima"...pa shta ce im tehnologija da zakolju chovka...
jedino si ti sklon umishljanju u ovoj prichi.
i ajde sad sikter sa interneta tako ljigav shta ce tebi uopshte ta tehnologija...jel josh i mobilni koristish jeli ? probaj sa indijanskim signalima tamo negde u nekoj pustinji poshto ti ta tehnologija smeta...
i idi u vreme primitivnih naroda ima ih josh u nekim djunglama... i ne smaraj one koji znaju shta je razvoj ljudskog drushtva...
ma zamisli primitivni debili su neshto znali...bash oni debili koji su se lozhili na ratove na dibidus priche,na krvne zrtve e bash ti su strashno pametni...
pda bili su nevidjeno sposobni i pametni i to im je i bilo opravdanje dok su prinosili krvne zrtve svojim "bogovima"...pa shta ce im tehnologija da zakolju chovka...
i ajde sad sikter sa interneta tako ljigav shta ce tebi uopshte ta tehnologija...jel josh i mobilni koristish jeli ? probaj sa indijanskim signalima tamo negde u nekoj pustinji poshto ti ta tehnologija smeta...
i idi u vreme primitivnih naroda ima ih josh u nekim djunglama... i ne smaraj one koji znaju shta je razvoj ljudskog drushtva...
ne kaze se djungla, nego dzungla..al ti to ne znas..i iz napisanog se vidi da ne znas sta je primitivizam..
ali si zato pokazala svojim postovima sta je primitivizam
nije isto staro i primitivno..
ali da bi to znala moras da budes obrazovana..
ti nikad nisi cula za drvne civilizacije i ocigledno ne znas od kada datiraju istrazivanja u svim sferama..

ne kaze se djungla, nego dzungla..al ti to ne znas..i iz napisanog se vidi da ne znas sta je primitivizam..
ali si zato pokazala svojim postovima sta je primitivizam
nije isto staro i primitivno..
ali da bi to znala moras da budes obrazovana..
ti nikad nisi cula za drvne civilizacije i ocigledno ne znas od kada datiraju istrazivanja u svim sferama..
U bre,al ga pretera!Mnogo toga mi ne znamo o starim civilizacijama,ali i ono sto znamo je zadivljujuce,barem meni.Znas li da je u vreme starog Egipta postojao npr vodovod?Pronadjeni su i skalpeli koji su korisceni u manjim hiruskim zahvatima,u tom razdoblju je zaceta algebra,geometrija,astronomija,kozmetika i farmakologija.Tako da ako se govori o njima kao primitivnom narodu,moras prvo definisati sta za tebe znaci primitivan.
I dan danas se nema pojma kako su sagradili piramide.A ta prica o robovima je samo hipoteza,jer slike u grobnicama govore drugacije.Danasnji gradjevinari tvrde,da u danasnje vreme,sa danasnjom mehanizazijom bi trebale godine da se sagradi Keopsova piramida.I mnogo toga nama nije jasno i ko zna da li cemo ikada otkriti.
ma kako si mi rekla ej sad si mi pokazala
*sarkazam*
zamisli ja ne znam da se pishe dzungla lol
a i sigurno cu tebi dokazivati pravopisna pravila
chek jesi ti moj profesor matematike pa da sa tobom ozbiljno pricham?
ma da ja u stvari nishta ne znam ali si ti strashno pametna kada nekome kazhesh da treba na internetu da pishe na nachin na koji si ti zamislila... ajd josh malo budi tako pametna...