Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Zašto je uloga oca veoma bitna u životu deteta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde za početak da analiziramo fotografiju koja već mnogo toga govori.
Svaka cast, apsolutno istina i normala.Očevi su ključna figura u vaspitanju dece! Majka ima takvu ulogu, dok je dete još malo. Čim se dete odvoji od "si. e", već bi trebalo da otac polako preuzima "kormilo" i da aktivno učestvuje u vaspitanju deteta. Majka je uvek pristrasna, iako najbolje poznaje svoje dete! Očeva figura je "balans" između bezuslovne majčine ljubavi i sveta koji dete okružuje. Jer, kako dete raste, potrebno je odvajati ga od majčinih skuta i pripremiti ga za svet.Sve to ide brže i bolje, ukoliko svaki od roditelja odradi svoj deo posla.
A neki kažu i "otac - kolac"...sto bi rekli neki...
majka je majka ali je otac pravi roditelj
nisam bas saglasan ali da prosirimo vidike u svim pravcima
nisam odgajena sa ocem pa mi je zbog toga deda uvek bio zamena za njega i zbog toga ga volim više od svih u porodici. A uloga oca je pretpostavljam važna,iako je na nju moj zaboravio.
I meni isto,deda po majci. Zbog toga ga volim više i od majke i bilo koga.Мени је деда по мајци био супституција за оца који је био више вербални тиранин а касније и алкос мен. Био је ту али га никад нисам осетио. Кева је била и остала алфа и омега и мени и брату. Али зато деду који је био војно лице волим иако је у нирвани већ 22 године. Заједно смо ишли да крчимо шуму кад сам имао 4-5 година. Он ми да кесер да копам око пања или малу ћускију да вадим мало камење. А мени нешто драго што сам и ја "Велики" и радим са њима и сматрају ме себи равним. Ја нисам засновао породицу али видим да ме деца из моје фамилије и на улици нешто готиве и воле са мном да причају. То ми говори да вероватно нисам као мој отац. Ја највише волим да одговарам на наивна дечија питања и констатације.