ULOGA BANDE CRVENE?

nije ovde demokratija vec liberalni kapitalizam..i sve shto ide stim..i to od prvih vishestranackih izbora..uveo nam sloba i ekipa..krace recheno..izdaja,prodaja,pljachka..samo se menjaju,rotiraju,a mi se lozhimo..eto..totalna korupcija,nijedna institucija ne radi..bolest..teshka

eeeeeee junkmarko u tome se sasvim lepo slazemo.to nije liberalni kapitalizam vec divlji.o tome ja pricam.mi se ovde prepiremo,u nedelju cemo izaci svi ostrasceni da glasamo,ali ne za promene ili sta vec nego samo za novu ili staru garnituru vlasti da i dalje prima velike plate,samo za to.ni zasta to vise ne sluzi.

nije ovde demokratija vec liberalni kapitalizam..i sve shto ide stim..i to od prvih vishestranackih izbora..uveo nam sloba i ekipa..krace recheno..izdaja,prodaja,pljachka..samo se menjaju,rotiraju,a mi se lozhimo..eto..totalna korupcija,nijedna institucija ne radi..bolest..teshka
Ja bih pre rekao čist kriminal...nedostaje nam vojna hunta kao nekad u zemljama Latin Amerike da likvidira sve viđenije političare i vlada dok je ''demokratske'' zemlje ne nateraju da napravi izbore sa potpuno novim kandidatima.:ok:

Ja bih pre rekao čist kriminal...nedostaje nam vojna hunta kao nekad u zemljama Latin Amerike da likvidira sve viđenije političare i vlada dok je ''demokratske'' zemlje ne nateraju da napravi izbore sa potpuno novim kandidatima.:ok:

Po skrivanju ratnih zlochinaca, pocheli smo da lichimo na Juznu Ameriku, ne bi me iznenadilo da ova crveno-crna bagra stvori i neku "VOJINU huntu"

ni ja je ne podrzavam ali treba da se zna bar osnovni red i kultura pogotovo za nekoga ko se pretstavlja za evropejca,ako se ponasas kao i ostali onda si i ista kao oni,a onda je tvoje politicko misljenje i propagiranje laz.

ma znam,pretpostavljam LDP-prava fasisticka partija-ko ne misli kao oni odmah ga pljuju.kao ceda jovanovic koji je javno na rts izjavio za tadica da je trapavac,za direktora rts da je glavonja...pa vesna pesic za emira kusturicu sve najgore,a ni ne znam zasto to......pravi fasizam.

ma znam,pretpostavljam LDP-prava fasisticka partija-ko ne misli kao oni odmah ga pljuju.kao ceda jovanovic koji je javno na rts izjavio za tadica da je trapavac,za direktora rts da je glavonja...pa vesna pesic za emira kusturicu sve najgore,a ni ne znam zasto to......pravi fasizam.
:)Samo da im neko podeli pištolje kad budu pravili kongres,i nema da se brine-istrebiće se međusobno!:ok:Jedino bi mi bilo žao nekih njihovih viđenijih članova,ne bi bilo koga da nas zabavlja perpetum mobile idejama o Čedinom zarađivanju para i nekretnina.:rotf:

Back