Ulje poskupljuje 10dinara, stampedo stoke u maxiju. Jesmo bedni ali toliko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stiglo ulje ubiše me, hteo sinu da kupim nešto za večeru (nebitno)... ubiše me ... guranje, svađa...kao marva najgora, za 10 dinara po litru...
horor...
jel toliko vredi 10 dinara u Srbiji? ili ljudska kičma da je polomi gulija da bi imala ulje?
strašno.

posle se čude što su debveli i nikakvi, ebalo ih ulje, ja litar potrošim za 2 meseca :lol:

Stiglo ulje ubiše me, hteo sinu da kupim nešto za večeru (nebitno)... ubiše me ... guranje, svađa...kao marva najgora, za 10 dinara po litru...
horor...
jel toliko vredi 10 dinara u Srbiji? ili ljudska kičma da je polomi gulija da bi imala ulje?
strašno.
Да, као да коопиш нешто сину???:rotf:
Џеџао си тамо од јутрос за боцу уља, а овамо као син ти крив!!
Пих, бре!

Да, као да коопиш нешто сину???:rotf:
Џеџао си тамо од јутрос за боцу уља, а овамо као син ти крив!!
Пих, бре!
Pa jbg, neozbiljan si. imaš ulje preko crvernog krsta i suljpa preko narodne kuhinje jer si besposličar i invalid. zato se tako lako i bahato ponašaš prema muci ljudi koji se grebu za ulje i plaćaju ga i nas koji trpimo to.
jbg, tučeš 'banat' nareske za dž i dobijaš leba na ler....
i ja bih al šta ću...
:cool:

Pa jbg, neozbiljan si. imaš ulje preko crvernog krsta i suljpa preko narodne kuhinje jer si besposličar i invalid. zato se tako lako i bahato ponašaš prema muci ljudi koji se grebu za ulje i plaćaju ga i nas koji trpimo to.
jbg, tučeš 'banat' nareske za dž i dobijaš leba na ler....
i ja bih al šta ću...
:cool:
Ма боли те...
Гуцнеш коју пилулицу хепи си.

horor...
strašno.

Što si išao da se tučeš sa penzosima za litar ulja?
Žilava je to sorta.

misonijev đak? kad nema šta da kažeš pozivaš se na sitne vašarske doskočice.. :)
hebo te misoni i tixi... :)
:rotf:
Јеси ти свестан да већ други поот помињеш Мисонија у причи са мном.
Шта ти је урадио нажао, мајке ти???:hahaha:

Što si išao da se tučeš sa penzosima za litar ulja?
Žilava je to sorta.

ma čoveče hteo da uđem u maxi nevezano za ulje... nisam skapirao da gulija čeka ulaz u niskom startu...kad su otvorili vrata ja sam bio tu.. pregaziše me... gaze i preko dece... horor. dete neko došlo da kupi hleb (devojčica od 8-9godina) maltene trčali su preko nje, kičmu da joj polome.

:rotf:
Јеси ти свестан да већ други поот помињеш Мисонија у причи са мном.
Шта ти је урадио нажао, мајке ти???:hahaha:

nije ništa, već počinjete da ličite na njega. svestan sam da ličiš na njega. to je tako uočljivo. to treba tebi da bude signal a ne meni. vrv prepisuješ od njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back