Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze li jos malo tortica od mene?

1ajpc.jpg

Jaca za kočiju sam na albumu več rekla,ali da ponovim ko iz bajke.
Vera dječja je prekrasna,a ćup lijepo izrađen
Kity,ma šta se sekiraš kakva je torta,važno da je naručena,inače je jeko lijepa.Ti si radila crnu sa tufnama ,a ja moram za krizmu raditi nogometnu loptu šta sad veliš na to,ludillllooooo
llylly,ova morska tortica je prekrasna jako mi se sviđa ribice su super.
Minica,torta lav je super,a pecaroš mrak
Daco,ti mora da imaš štanc mašinu jer torte ti ispadaju ko da jih radiš onako ljevom rukom.Da bar je mogu 1 mjesečno,presretna ja.Ježič mi je presladak sve su jako pedantne
Gogaz lijepa sviđa ju mi se kad su sa šlagom ljepo nacifrane

So`bi rekli svidza mi bas,bas,napisala sam i u albumu.
Minice ja ne stavljam nista sem sto kroz sredinu probodem tri stapica za raznjice i drzi,ne mrda veruj mi.Prvo se posebno ukrasi najveca,pa se posebno ukrasi srednja stavim je na najvecu ukrasim okolo,onda probodem stapice,pa ukrasim najmanju i nabodem na te stapice onda radim ta sitna ukrasavanja da bi bilo skladno.

Bas sam pricala sa Unchi,koliko ovo radim ja sam sa merama:dash:imam to postolje koje staje u frizider,ta donja je radjena od troduple mere za gabon tortu pecena je u pravougaonim plehovima sastavim dva jedan pored drugog a od papira isecem krug koji zelim onda opkrojim kore,oni krupni ostaci se sklapaju u koru i filuju kroz sredinu tako da nema otpada a to se ne vidi kad se spoje kore i filovi.Mislim da sam za tu imala 12 pravougaonih kora kad sam spojila tortu ispalo je da je nafilovana sa 7 korica.valjda sam dobro objasnila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back