Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Minice, pa ovo je fantastično i novo;
Llady, čokoladana ‘ala Unchi’ ti je super;
Bane torta za dečiju radost a baš profi odrađena;
Marija imaš ruku za šlag, ceo rub pod konac , a cvetići super;
Aooo, Daco, ova bela sa zlatkastim buketićem je posebna, čokoladna čupa želudac, a ove ‘obične’ I ‘ledene’ ……Ti Daco kao Koka ceo rafal torti sručiš na nas, pa ko živ ko mrtav;
Jaco, cela serija ti ja dobra (kakav učitelj takava i učenica).
:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

drage moje hvala vam svima puno,o spavanju sanjam budna:zcepanje:ali bez nekog laskanja ovo mesto mi stvarno daje snagu,jer dok nije njega bilo jako cesto sam pomisljala cemu sve ovo,zasto ne spavam,zasto nisam kao neke druge mame i zene sa drugim prioritetima ispred sebe...a sad znam da postojite i vi takve kao ja...kad ne mogu kucnem i carobni napitak je tu medju vama.:heart:

drage moje hvala vam svima puno,o spavanju sanjam budna:zcepanje:ali bez nekog laskanja ovo mesto mi stvarno daje snagu,jer dok nije njega bilo jako cesto sam pomisljala cemu sve ovo,zasto ne spavam,zasto nisam kao neke druge mame i zene sa drugim prioritetima ispred sebe...a sad znam da postojite i vi takve kao ja...kad ne mogu kucnem i carobni napitak je tu medju vama.:heart:
Samo da te ljubim :cmok2:

Losa mi slika, bice bolje kad kupim aparat
18c56681.jpg

KLAPAT, previše si samokritična, kao i sve mi, uvijek nađemo neku zamjerku i mislimo kako je moglo bolje. Ali zato smo ovdje da jedna drugoj pružimo podršku koja puno znači. Meni je torta baš lijepa i nježna, ja nikakve ruže nisam pokušala napraviti, tako da mi je ovo stvarno lijepa torta.:cmok2:

A sad molim pomoć, je li netko radio tortu za promociju diplome. Trebala bi mi pasti prva torta za novčiće, žena želi na torti kapu za promociju i diplomu. Kako bih mogla najbolje napraviti onaj ravni gornji dio kape, morala bih nešto čvtšće obložiti ticinom, da li bi mogla oblatna ili neki karton?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back