slogi
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
Cao svima, nova sam na ovom forumu i, na zalost, nemam vremena da sada citam sve stranice. Na brzinu sam pogledala slike i bas sam se divilia. Svaka cast! Ja volim da pravim torte (kada su neki posebni povodi u familiji) ali nisam bas ekspert za ukrasavanje pa budu krajnje jednostavne. Resila sam da se oprobam i u malo komplikovainijm stvarima i skupljam ideje.
Ali, imam jedno pitanje. Sigurna sam da vec ima negde na prethodnom stranicama ali ja stvarno nemam vremena da sve citam.
Zanima me gde mogu da se kupe boje za tortu (zivim u Beogradu). Ja samo nailazim na figurice i slike.
Unapred hvala.
Ali, imam jedno pitanje. Sigurna sam da vec ima negde na prethodnom stranicama ali ja stvarno nemam vremena da sve citam.
Zanima me gde mogu da se kupe boje za tortu (zivim u Beogradu). Ja samo nailazim na figurice i slike.
Unapred hvala.
) tako da su mi mala pakovnja dovoljna.
Citam vec danima ovu temu (stigla sam do 34. str. ) i moram da izrazim apsolutno divljenje i odusevljenje onim sto sam ovde videla! 
, jel to svi imaju posla ili je nesto drugo u pitanju

Ali radi se nemoze da se stigne sto se tice cokolade i bambije lepa cokolada za rad .
Imam i jedno pitanje: Za izradu karnera koristim plastični nastavak za listove. Kupila sam u eurowiltu metalni nastavak za karnere, ali mi nikad nebudu lepi. Može li mi neko objasniti u čemu grešim? Nastavak za karnere sam videla u knjizi g.đe Marije.

Neko bi stvarno trebao da se dobro pozabavi uvozom kvalitetnih boja i sjajeva. Ide li neko od Vas na sajam 17.-og u Beogradu. Šta može tamo da se nađe?