Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koko, kako ti se ovako lepo sjaji fondan na tortama? I na ovoj HM, a posebno ovaj roze deo na Larinoj torti. Da li zavisi od boja? Pravim 2 torte za Novu godinu da bih volela da kad je već beo fondan ima neki sjaj.

Znam, naravno jeste ali meni je ipak crtani sinonim za decije animirane filnmove sto sotuh park definitivno nije. Daju ga na B92, ponekad uhvatim radnim danima negde oko ponociema ,jeco,teta iro lepe i interesantne torte,a inka me sa pepom oborila,savrsen je.

Sjaje se zato sto sam ih isprskala sedefom (tj. Rade ih je isprskao sedefom)
Cela torta je isprskana, ali se sedef na belom slabije primecuje![]()

PrincessAndjela hvala na brojnim komplimentima.

Sto se tice mojih radova za vikend bilo je onako, nisam sve slikala.....Evo koja od mene ( koja se ne ponavlja ).....
Pogledajte prilog 68540
Pogledajte prilog 68541
Veliki pozdrav od mene!!!

,evo sad sam uspela ..jeeee..
Odoh da pogledam sta ste radile ovih dana 
Bas je lepa i nezna...kako si pravila ove cvetice,jesu li od slaga ili ..?evo i od mene jedna tortica
evo da vidite sta sam danas izmedju ostalog radila.
elem danas je jednoj maloj Isidori rodjendan.prvi.
prva ideja njene mame je bila da radimo tortu i muffins u zimskom stilu - belo plavo, ali kako je sve vec kupljeno za slavljenicu u roze i beloj boji odlucile smo se ipak za varijantu sa cveticima.
posto je sneg u medjuvremenu ipak pao, a ona je rodjena prvog dana zime, napravili smo jednu mini torticu - a la reforma sa visnjama
![]()
glavna torta je bila cokoladna
![]()
i pratecih 40-ak muffina. jeni sa ukusom lesnika i cokolade, a drugi vanila limun.
![]()
ostatak slika je u albumu.
inace sve je noseno na ovom "cipkanom" stalku ali kako nisam mogla zbog sastavljanja stalka da slikam sve na njemu, slikala sam odvojeno.