Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koko, kako ti se ovako lepo sjaji fondan na tortama? I na ovoj HM, a posebno ovaj roze deo na Larinoj torti. Da li zavisi od boja? Pravim 2 torte za Novu godinu da bih volela da kad je već beo fondan ima neki sjaj.

Sjaje se zato sto sam ih isprskala sedefom (tj. Rade ih je isprskao sedefom ;) )
Cela torta je isprskana, ali se sedef na belom slabije primecuje :(

Teta Iro torte su super!
Za south park cete morati malo da procackate po internetu ili da pitate sina, on ce mozda znati.
Ali mozemo polemisati je li to crtani ili ne :) Znam, naravno jeste ali meni je ipak crtani sinonim za decije animirane filnmove sto sotuh park definitivno nije. Daju ga na B92, ponekad uhvatim radnim danima negde oko ponoci

Bebac je stvarno fenomenalan i ideja i izvedba.

Koko, ženo, spavaš li ti?

Poto- raspametila me je torta...što sinoć ne otvorih forum- ubih se tražeći ideju za tortu za veridbu (ideju tražila u svojoj glavi-ne kao svaki normalan čovek na internetu)

Evo nekih tortica :)

Code Lyoko 1

DSCI0684-1.jpg

i druga, za istu osobu pa su samo prebacili figure

DSCI0686-1.jpg

Pa dve za 1. rođendan

DSCI0764-1-1.jpg

DSCI0756-1.jpg

Pa jedna Hello Kitty

DSCI0722-1.jpg

I jedan paketić

DSCI0688-1.jpg

PrincessAndjela hvala na brojnim komplimentima.

Molim i drugi put.
Vi to zaista zaslužujete.Idem po forumu ko kučence i samo gledam, doduše ponekad i uspem nešto da iskopiram-od Vas genijalki, ali to nije ni približno tako dobro. Ali vežbam, vežbam.Kako ništa nemam od alata, dobro nešto i uspem da uradim-Srećom od moje šmizlice pozajmim nešto od školskog pribora.:zjelka3:
:zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav: :zpozdrav:

evo da vidite sta sam danas izmedju ostalog radila.
elem danas je jednoj maloj Isidori rodjendan.prvi.
prva ideja njene mame je bila da radimo tortu i muffins u zimskom stilu - belo plavo, ali kako je sve vec kupljeno za slavljenicu u roze i beloj boji odlucile smo se ipak za varijantu sa cveticima.
posto je sneg u medjuvremenu ipak pao, a ona je rodjena prvog dana zime, napravili smo jednu mini torticu - a la reforma sa visnjama
picture.php

glavna torta je bila cokoladna
picture.php

i pratecih 40-ak muffina. jeni sa ukusom lesnika i cokolade, a drugi vanila limun.
picture.php

ostatak slika je u albumu.
inace sve je noseno na ovom "cipkanom" stalku ali kako nisam mogla zbog sastavljanja stalka da slikam sve na njemu, slikala sam odvojeno.

Wow......tako pedantno si sve uradila....majstorski z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back