Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Hellokity divne torte. Ova varijanta sa ruzama od fondana mi nekako vise lezi nego ona sa slagom jer sam ocajna u radu sa slagom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dilinkuca:ali ove moje fondan aplikacije krenuše o'ma da se tope u dodiru sa šlagom (lagano, ali sigurno). Ima li neka caka, da dodam gum pastu, ili koristim kupovni fondan?
dilinkuca:Čime ravnate šlag, i ukojim pravcima, da bude onako savršen?
Hvala Koko. Najviše sam ponosna jer sam je sama osmislila. Na njoj ima gomila propusta, nije pedantna kao tvoje, ili Dacine, Teta Irine, Domacicine..., ali sto već neko reče, bitno je da su klinci oduševljeni. Nego, nekako mi za te dečije lepše da ide šlag, da se onako zamažu i takmiče ko će šta da poliže, pa onda tek neki detalj od fondana ili gum paste. Ne znam koji ti fondan koristiš (Z. Koko), ali ove moje fondan aplikacije krenuše o'ma da se tope u dodiru sa šlagom (lagano, ali sigurno). Ima li neka caka, da dodam gum pastu, ili koristim kupovni fondan? A za sve šlag majstorice: " Čime ravnate šlag, i ukojim pravcima, da bude onako savršen?". Idem da dremnem još koji sat do sledećeg dojenja![]()
kako je ovo slatko.Svaka cast.![]()
Evo i moj doprinos ovog vikenda, za jedno krštenje.
Sve vas pozdravljam, u frci sam sa vremenom, zato me nema...