buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.428
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Raspad Ukr. kao umjetne drzave,,,sve podseca na 1991 i SFRJ...mame vade regrute, zemlja u haosu, nema deviza, hrane, depresija.....podelice se na 3 - 4 -5 dela.
Katolicki, 1/5 koji je bio pod Habzburzima,,,,,centralni 1/2 od ove sada...1/5 .Malorusija....manji delovi Zakarpatje sa 200 tisuca Madjarima, Bukovina = Rumunjskoj,,,,Zakarpatje 1, 3 mil. = Rusinska drzava.
Vrlo moguće, Blajbi. Inače Rusi konstantno ratuju od 1980. godine uz poneku godinu pauze... Dakle Afganistan, Abhazija, Pridnestrovlje, Prvi Čečenski rat, Drugi čečenski rat, Dagestan, Ingušetija, Gruzijski rat, Sirija, Donbas. Uglavnom su vodili odbrambene ratove, a negde interesne. Neki su trajali kratko, a neki bogme potrajali.
Ne zelim da znam koliki je nas.

Мене баш заболе све док је онај безмозгаш на челу
Исто тако ме заболе за Потрошенкову Украјину, што се мене тиче, нек' је и 300 милијарди.
Са њим на челу, боље нису ни заслужили![]()
Mi smo duzni strancima oko 30 milijardi.
Porosenku treba 8 milijardi, hitno. To moze da bude problem.
Cenim ljude koji drže reč kao predsednik Popišanko.
Lepo je čovek rekao da će ukrajinski brodovi doći na Krim, održao je obećanje.
Slike ne lažu.
![]()
![]()
Slike ne lažu.
![]()
![]()
Slike ne lažu.
![]()
![]()
Ako dođe do eskalacije sukoba biće zanimljivo vidjeti kako će ruski oklop reagirat na ove spravice sa kojima su Ameri opremili Ukrajince.
Rusija pada koliko najkasnije sutra.
Lepo rekoše KUD Idijoti, glupost je neuništiva...Ja ne verujem da on i nakon toliko godina dolazi ovde sa istom pričomLepo rekoše KUD Idijoti, glupost je neuništiva...
Ako dođe do eskalacije sukoba biće zanimljivo vidjeti kako će ruski oklop reagirat na ove spravice sa kojima su Ameri opremili Ukrajince.