- Poruka
- 34.841
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ova sva mala broda deluju kao neki noviji brodovi sto se tice dizajna.
Najsmesnuije od svega je to sto ih je ruska OBABLSKA STRAZA (ne mornarica!) pohapsila kao neke svercere.![]()
Meni ova sva mala broda deluju kao neki noviji brodovi sto se tice dizajna.
Najsmesnuije od svega je to sto ih je ruska OBABLSKA STRAZA (ne mornarica!) pohapsila kao neke svercere.![]()
Pokušavam dublje da uđem u priču i nikako mi ne ide . Ne znam zašto je Ukrima bila potrebna ova maškarada. Ono što mi je prvo palo na pamet to je da Porošenkova popularnost pala na dvadesetak ( ili nešto malo više) posto popularnosti i da su ga drugi ukrajinski lideri pretekli pa bi po toj logici podizanje tenzija i jedna patriotska priča dovela do podizanja njegove popularnosti. S druge strane dosadašnja iskustva govore da je do podizanja tenzija i eskalacije sukoba uvek stajala šira priča pa mi deluje malo verovatno da je jedini inicijator Porošenko. No videti ćemo (što bi rek'o kolega motorista).
Pokušavam dublje da uđem u priču i nikako mi ne ide . Ne znam zašto je Ukrima bila potrebna ova maškarada. Ono što mi je prvo palo na pamet to je da Porošenkova popularnost pala na dvadesetak ( ili nešto malo više) posto popularnosti........................
6% (шест процената), мајсторе! Само 6%!
Сви остали из опозиције, далеко су изнад те америчке ПРОТУВЕ!

Prinudna regrutacija u Harkivu !
Sreća pa im se momak oteo i pobegao !
Porošenko, porošenko !
Treba da odgovara za ratne zločine i pogibiju na stotine ovakvih mladića prisilno regrutovanih
Video !
Izgleda da zaslužuju Porošenka !
Ovaj im šalje decu u rat, kad ih vrate u kovčezima ili kao invalide oni pluju po Rusiji uz dranje "Slava ukraini " umesto da streljaju Porošenka i companiju što šalje decu u ratnu zonu !
Glupost je večna i neograničena !
Ukrajina klizi u otvorenu diktaturu, ali će na "demokratskom" zapadu to biti prepoznato kao vrhunac demokratije, patriotizma i humanizma.
Jeste kučkin sin, ali je naš kučkin sin...
" УКРАЈИНА У ШОКУ:
Италијани објавили снимке са признањима снајпериста који су пуцали у људе на Мајдану (ВИДЕО)
18-11-2017 12:50 Издвојено Свет Планета Видео
Италијански телевизијски канал објавио је документарни филм у којем су снајперисти са Мајдана признали да су пуцали на људе...."...
https://www.pravda.rs/2017/11/18/uk...ista-koji-su-pucali-u-ljude-na-majdanu-video/