Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ваздушно-космичке снаге Русије покренуле су лет Ил-22ПП (ометачи и пратеће извиђање) способних да изврше електронско потискивање свих циљева, онеспособљавајући сателите који обезбеђују навигацију и радио комуникацију. Има разлога да се верује да се нешто спрема у наредних неколико сати.

Prema informacijama koje stižu očigledno su ruski sistemi za elektronsko ratovanje EW već aktivirani u punom obimu.

Berić danas izveštava da su dronovi "oslepljeni" i da ukrajinska artiljerija nema nikakvo vođenje već dejstvuje nasumično

Večeras javljaju ukrajinski vojnici da su mobilne mreže i internet u prekidu i da dobijaju SMS od Rusa gde im se poručuje da se vrate kući i da ne čekaju dalju razvoj događaja.

Krasukhe su očigledno puštene na livadu po Donbasu

Taj gasovod nikad nije ni radio tek je trebao da donese profit,samo se ostaje na istom za Rusiji.....sta Evropa ne prekine uvoz gasa tako ce da nasteti Rusiji,a ne ovo glumatanje....

Немачка ће активирати нуклеарке. То би требало да буде солидан енергетски капитал. Енергетска стратегије ЕУ и иде у том смеру од недавно.

Ваздушно-космичке снаге Русије покренуле су лет Ил-22ПП (ометачи и пратеће извиђање) способних да изврше електронско потискивање свих циљева, онеспособљавајући сателите који обезбеђују навигацију и радио комуникацију. Има разлога да се верује да се нешто спрема у наредних неколико сати.
Ruski oficir još prije nekoliko godina je izjavio "svjesni smo da je sukob naizbježan". Mislio je na zapadne sile.

Crvena su dugmad pritisnuta.

Са апсолутистичким и агресивним режимима нема сарадње ако се исправно мисли.
Kakvi agresivni režimi
Prijatelju, meni se sve više čini da su Rusi vrlo ciljano ušli u sve ovo.
Očigledno već 20-25 godina svesno rade na jačanju armije i pripremu ovoga što se dešava.

Za berzu ih boli pekinška patka, pa nije Rusija UK ili USA pa da berza ima neki presudni značaj
Pa upravo je to što želi Bajden, lupajte se u prsa a mi ćemo vas iscrpljivati, ista greska kao u vrijeme SSSRa, mnogo glupo od Putina.

Не вјерујем. Мислим да ће их Руси морати пустити унутра нпр. ДНР па онда налупати (жртвовати град-два).
Ипак им је превише стало до мишљења УА јавности (читај Руса).

10 Бајрактара полетело је из Хмељницког
Неки извор? Само Global Hawk (2 ком.) заноћили за разлику од претходних вечери ...

Kakvi agresivni režimi

Pa upravo je to što želi Bajden, lupajte se u prsa a mi ćemo vas iscrpljivati, ista greska kao u vrijeme SSSRa, mnogo glupo od Putina.

Ti kao da ne primećuješ da smo prošli fazu ekonomskog rata i sličnih fora.
Ozbiljan čelik se kotrlja drumovima, izgleda da nije dignut parade radi.

Meni se ništa ne sviđa ovo što gledam, niti podržavam Rusiju u ovome što radi (moraću avatar da zamenim da ne bude zabune) ali mi se čini da su Rusi doneli neke suštinske i radikalne odluke koje ćemo svi osetiti i to ozbiljno osetiti.

UDRI TURKE !

Pa Turci su majstori sto se tice elektronskog ometanja. Prica se u kuloarima da su Turski sistemi i Siriji vise puta zbunjivali tzv Kosmicke snage i navodili ih da bombarduje nesrećne Asadovce.

Šteta ako Ukri osim Bayraktara nisu dobili i ovo

KORAL-Turkish-Electronic-Warfare-Vehicle-Aselsan-2017.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back