Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У рату се гине и крајње је одвратно славити смрт неког појединачног војника ма које обележје да носи он је служио својој земљи.
Baš mi je drago što si se posle deset godina setio da to napišeš pa kada se dotični bude naslađivao smrću Rusa (Crklo ti ..... rusa) odgovor ću preusmeriti ka tvojoj poruci.

Šuška se da neke jače članice Nato pakta ne žele da se povinuju čmerikancima i ne žele da šalju svoje ljude kao topovsko meso.
Jedno su izjave kako je Nato jedinstven za široke i glupe narodne mase, oseća se jaz medju članicama. Proći će nedelje i meseci i ništa se neće promeniti. Rusi će instalirati odbranu u Lugansku i Donbasu i postaviti granicu i toliko.

Evropa je sad najviše ugrožena i to sve zbog Amerike. Evropu ovo stanje može najviše da košta a i hoće. Nadam se da će Evropljani da se opamete i da se najzad otrgnu iz kandzi kauboja.

Evropa prosto ne može bez Rusije ma koliko neko pričao da to nije istina.
Hrvatska pre svega ;

Milanović: Hrvatski vojnici neće ići u Ukrajinu

Šuška se da neke jače članice Nato pakta ne žele da se povinuju čmerikancima i ne žele da šalju svoje ljude kao topovsko meso.
Jedno su izjave kako je Nato jedinstven za široke i glupe narodne mase, oseća se jaz medju članicama. Proći će nedelje i meseci i ništa se neće promeniti. Rusi će instalirati odbranu u Lugansku i Donbasu i postaviti granicu i toliko.

Evropa je sad najviše ugrožena i to sve zbog Amerike. Evropu ovo stanje može najviše da košta a i hoće. Nadam se da će Evropljani da se opamete i da se najzad otrgnu iz kandzi kauboja.

Evropa prosto ne može bez Rusije ma koliko neko pričao da to nije istina.

Нико не говори о рату него о санкцијама које треба да дођу главе путиновим поступцима и режиму. А колико Европа не може без Русије видели су Маћари 1956. и Чеси и Словаци 1968. нпр.

Izvinio mu se tako sto mu je godinu dana kasnije izmasakriro Pancir sisteme od Libije do Sirije, i upokojio punu korpu Putinovaca.

Jao koliko mi muka vas naloženih. Da je Turska jaka sila, ne bi imala muku sa Kurdima.
Što Turska nije direktno udarila na Ruske baze po Siriji? Ona je odlično znala gde su Rusi i bežali što dalje od njih. Odvojene jedinice Sirije je gadjala sa daljine dok nije instaliran sistem s 400. Od tada nema više junačenja.

Inače dobro me podseti, ta ista Turska nije mogla da spreči zatvaranje kotla pa se pozvala na smirivanje situacije. Eto vidiš u Siriji je završena priča, više i ne čujem da se tamo nešto konkretno dešava.

Samo eto znam da Amerikanci drže Kurde i tako ucenjuju Tursku.

Jao koliko mi muka vas naloženih. Da je Turska jaka sila, ne bi imala muku sa Kurdima.
Što Turska nije direktno udarila na Ruske baze po Siriji? Ona je odlično znala gde su Rusi i bežali što dalje od njih. Odvojene jedinice Sirije je gadjala sa daljine dok nije instaliran sistem s 400. Od tada nema više junačenja.

Inače dobro me podseti, ta ista Turska nije mogla da spreči zatvaranje kotla pa se pozvala na smirivanje situacije. Eto vidiš u Siriji je završena priča, više i ne čujem da se tamo nešto konkretno dešava.

Samo eto znam da Amerikanci drže Kurde i tako ucenjuju Tursku.

Ti nisi u toku, Turska ti je Preorala RKK - republiku kurdsku krajinu od 2014. Istresla vas ko dzanariku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back