Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma pusti. to je normalna faza u razvoju religiozne misli. religija kao učenje nije konačna jer ni svet ni život ne mogu biti konačni. današnje religije su nanovo u krizi. i kao odgovor na krizu doći će nešto treće.

a "prodo veru za večeru" su smislili sveštenici da bi zaplašili vernike od prelaske iz jedne vere u drugu.

Не мислим дословно него у пренесеном смислу.

Sve republike su imale referendume o tome, osim Srbije koja je imala drugačije planove.

Наравно. Зашто Србија не би имала своје планове. Наш план је био да останемо сви у моћној Југославији, а ваша идеја је била да колективно једете гоуна.

Па сад реци шта је исправније, м?

Rvati su pokatoličeni Srbi koji su živeli na teritoriji zvanoj croatia.
Ukrajina se prvi put pominje u 12. veku, kao naziv teritorije koju su nastanjivali Rusi.
један део јесте покатоличен али један није, не упоредива је ситуација, украјинци су измишљен етнос, помиње се у контексту крајине, (пограничног подручја) он су се тада звали Русини (данашњи украјинци и белоруси) то је био назив за русе у Аустро-Мађарској царевини...

Миротворци!

Једимо корење! :zjede:
НАТО је миротворна организација! 101% са јеврејским "неонацистичким" приватним војскама унутар украјине на идеологији Степана Бандере (Хитлеровог агента)

Предлажем ти да промениш сличицу на профилу и ставиш "праву" украјинску заставу која се још користила у време "украјинског" кијевског кнеза Јарослава Мудрог, а онда је од "заборава" спасио Степан Бандера а данас је користе његови следбеници :D ово кажем добронамерно, ево да не тражиш

1645643374482.png

НАТО је миротворна организација! 101% са јеврејским "неонацистичким" приватним војскама унутар украјине на идеологији Степана Бандере (Хитлеровог агента)

Предлажем ти да промениш сличицу на профилу и ставиш "праву" украјинску заставу која се још користила у време "украјинског" кијевског кнеза Јарослава Мудрог, а онда је од "заборава" спасио Степан Бандера а данас је користе његови следбеници :D ово кажем добронамерно, ево да не тражиш

Pogledajte prilog 1108068

Нека хвала. Ова ми је много лепша!

:heart:

Нека хвала. Ова ми је много лепша!
она је истинска још древне државе Україна-Русь:hahaha: али добро само сам дао предлог, да НАТО брине ја украјину и донбас, то нема никакве дилеме, Донбас је последњи ушао у састав украјине тако да украјинизација једноставно није прошла, јбг шта да радиш

• Podržavam
Reactions: Hix
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back