Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Доњецк.

FMONWtsWQAMLW1l

Мислиш, биће још санкција?
Па синоћ Путин рече, шта год да урадимо они ће наћи оправдање за санкције тако да прича о санкцијама Русе не тангира.
Сем санкција, шта још могу да ураде?
Ovo što sam napisao se odnosilo na sankcije koje je Kina uvela USA proizvođačima oružja :)

Mislim da je to samo početak i da će biti odlučnijih koraka protiv Amera ubuduće. Znaju Kinezi da su oni sledeći...

Ovo što sam napisao se odnosilo na sankcije koje je Kina uvela USA proizvođačima oružja :)

Mislim da je to samo početak i da će biti odlučnijih koraka protiv Amera ubuduće. Znaju Kinezi da su oni sledeći...
А то сигурно. Највећи ударац ће бити Тајван. Одлука је донешена, остаје сповођење. Шта су тачно договорили Путин и Си, ускоро ће бити свима јасно.

Све западне ТВ станице (ББЦ,ЦНН,Еуроњуз...) преносише директно Бајденово обраћање из Беле куће, са оним "обећаним претњама санкцијама", и одмах после завршетка, кад су требали новинари да поставе питање, он се окрете и ко попишан напусти салу, док се чуло негодовање присутних новинара и репортера, мада је вероватно било и оних "Вучићевих слободних новинара" са исписаним питањима, али није вредело.....и бежећи Бајден се није саплео, а био је баш брз у бегању .....:zcepanje::zcepanje:

Ne pomaže to. Neće kragna da te zaštiti od zračenja niti ceo paket za dekontaminaciju koji si dobio uz opremu.
Ne brini nema svetskog rata.

Samo pad Putina

Значи Украјина у каналу...малко изузеза...аххх
Ne nego vi ste lupetali kako se Nato neće braniti itd.

Sada je potvrđeno da drhtite na pomen te reči.

Pa skladište se ispraznilo prije zime.
Jeste, ali samo u vašim novinama i Đilasovoj štampi.

Srbija treba zimi 16 mio m³
Skoro duplo manje.
6 miliona je pokriveno garantovanom cenom, oko 3-4 miliona se kupuje direktno od Rusa, opet po povlašćenim (ne berzanskim) cenama.
Tih 3-4 miliona bi svakako platio 270 dolara za 1000 kubika, znači od povlašćene cene prvo odbiješ tih 270 dolara, pa onda računaš.
I da plaćamo 500 dolara za 1000 kubika, to je 500-270 = 230 dolara dodatno za svakih 1000 kubika.
Pa i da kupujemo 5 miliona dnevno, to je oko 1 300 000 dolara dodatnih troškova.
Daleko je to od vaših 4.7 miliona dodatnih troškova dnevno, mnoooogo daleko...
Zaključeno moronu, ne spamuj dalje.

Putin je bukvalno iskopirao poteze zapada u vezi Kosova.
Bombardovanje SR Jugoslavije i vojno preuzimanje Kosova 1999 - Kosovo proglašava nezavisnost 2008
Rat i otcepljenje Luganska i Donjecka 2014 - Rusija priznaje Lugansk i Donjeck 2022

Razlika je samo u broju zemalja koje su spremne da prate politiku SAD i Rusije, ali je posledica apsolutno ista.

deda mani se velike politike.

Moguće, treba znati da je NATO neuporedivo jači od Putina.

ali ne u Ukrajini!

Zato se i povukao u Poljsku.

Koliko ja shvatam Putin traži od zapada da on prizna volju naroda na Krimu a on će zauzvrat priznati volju naroda na Kosovu (s tim da tamo Albanci ipak održe referendum o nezavisnosti) i onda će problem biti riješen i moći će Rusija i zapad da žive u miru. Naravno i da Ukrajina proglasi neutralnost i odustane od NATO-a.
Šta ima da kažu Putinovi ljubitelji iz Srbije na ovaj predlog? Pošteno?
viber_slika_2022-02-22_20-31-19-349.jpg

Zao mi ovih mladjih sto nisu sluzili JNA.Mi smo obuceni ako pocne rat sa nuklearnim glavama.Samo se bacamo lijevo,desno i navucemo kapu i podignemo kragnu.
Gde si ti služio?
Mi smo dobijali atomski sleva, atomski sdesna, kakav nuklearni?
I zavisno s koje strane je bara pored koje prolaziš, nekako se uvek potrefi atomski sa suprotne strane...

Пратите ли фабулу радње?

АЛО !

Чујем да се убише аналитичари како ће сад са Косовом кад је Путин приѕнао Донбас. Јел ви слушате шта је Путин рекао. :rtfm:

УКРАЈИНА ЈЕ РУСКО КОСОВО.

Путин је поништио Украјину као државу и ради да врати народ и територију у оквиру Русије, а не да отцепи тамо неки ДНЛПРЛН па сад јао ко ће шта како признати. Циљ Русије је да комплет Украјину врати у састав Русије.

ali ne u Ukrajini!

Zato se i povukao u Poljsku.
Pa Nato povelja obavezuje samo članice.

Zato je super ideja da se svi učlane u Nato

Циљ Русије је да комплет Украјину врати у састав Русије.
Pa kako će to da učini kad je osvojio samo 0.5 drveta iz parka božidar adžija, a već ima 80 godina.

Путин је поништио Украјину као државу и ради да врати народ и територију у оквиру Русије, а не да отцепи тамо неки ДНЛПРЛН па сад јао ко ће шта како признати. Циљ Русије је да комплет Украјину врати у састав Русије.
znači rat za ujedinjeje a ne secesionizam šiptarski!
Pa kako će to da učini kad je osvojio samo 0.5 drveta iz parka božidar adžija, a već ima 80 godina.
nije čivek govorio o bajdenu.

ajde ubij se slobodno. ti si čudo prirode. imaš 9 života.

АЛО !

Ја читам шта каже Путин ја немам кристалну куглу да гледам будућност. Циљ Русије је поништење Украјине као државе. Да ли ће то бити за 5 дана 5 година или можда никад видећемо, али то је циљ Русије.

АЛО !

Ја читам шта каже Путин ја немам кристалну куглу да гледам будућност. Циљ Русије је поништење Украјине као државе. Да ли ће то бити за 5 дана 5 година или можда никад видећемо, али то је циљ Русије.
Cilj Rusije jeste da vrati NATO na dogovor iz 1997.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back