- Poruka
- 34.722
Доњецк.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo što sam napisao se odnosilo na sankcije koje je Kina uvela USA proizvođačima oružjaМислиш, биће још санкција?
Па синоћ Путин рече, шта год да урадимо они ће наћи оправдање за санкције тако да прича о санкцијама Русе не тангира.
Сем санкција, шта још могу да ураде?
Pa evo vi Nato kauboji nemate hrabrosti da objavite rat Rusiji, zato napadate banana države, pokušavajući fa ubedite sebe da ste moćni.Pa evo vi Rusi nemate hrabrosti da objavite rat Sjedinjenim Državama, i zato napadate neke Aphazije, pokušavajući da ubedite sebe da je to amerika.
А то сигурно. Највећи ударац ће бити Тајван. Одлука је донешена, остаје сповођење. Шта су тачно договорили Путин и Си, ускоро ће бити свима јасно.Ovo što sam napisao se odnosilo na sankcije koje je Kina uvela USA proizvođačima oružja
Mislim da je to samo početak i da će biti odlučnijih koraka protiv Amera ubuduće. Znaju Kinezi da su oni sledeći...
Mladi naruče zaštitu preko Aliexpress-aZao mi ovih mladjih sto nisu sluzili JNA.Mi smo obuceni ako pocne rat sa nuklearnim glavama.Samo se bacamo lijevo,desno i navucemo kapu i podignemo kragnu.
Ne pomaže to. Neće kragna da te zaštiti od zračenja niti ceo paket za dekontaminaciju koji si dobio uz opremu.Zao mi ovih mladjih sto nisu sluzili JNA.Mi smo obuceni ako pocne rat sa nuklearnim glavama.Samo se bacamo lijevo,desno i navucemo kapu i podignemo kragnu.
Значи Украјина у каналу...малко изузета...аххх"SAD i saveznici iz NATO-a će braniti svaki centimetar teritorija članica NATO-a," rekao je predsednik Bajden večeras.
Rusogozija na aparatima...
Ne brini nema svetskog rata.Ne pomaže to. Neće kragna da te zaštiti od zračenja niti ceo paket za dekontaminaciju koji si dobio uz opremu.
Ne nego vi ste lupetali kako se Nato neće braniti itd.Значи Украјина у каналу...малко изузеза...аххх
Jeste, ali samo u vašim novinama i Đilasovoj štampi.Pa skladište se ispraznilo prije zime.
Skoro duplo manje.Srbija treba zimi 16 mio m³
Стари снимак али је актуелан и сада.Доњецк.
![]()
Putin je bukvalno iskopirao poteze zapada u vezi Kosova.
Bombardovanje SR Jugoslavije i vojno preuzimanje Kosova 1999 - Kosovo proglašava nezavisnost 2008
Rat i otcepljenje Luganska i Donjecka 2014 - Rusija priznaje Lugansk i Donjeck 2022
Razlika je samo u broju zemalja koje su spremne da prate politiku SAD i Rusije, ali je posledica apsolutno ista.
Moguće, treba znati da je NATO neuporedivo jači od Putina.
Ne brini nema svetskog rata.
Samo pad Putina
Ne nego vi ste lupetali kako se Nato neće braniti itd.
Sada je potvrđeno da drhtite na pomen te reči.
Koliko ja shvatam Putin traži od zapada da on prizna volju naroda na Krimu a on će zauzvrat priznati volju naroda na Kosovu (s tim da tamo Albanci ipak održe referendum o nezavisnosti) i onda će problem biti riješen i moći će Rusija i zapad da žive u miru. Naravno i da Ukrajina proglasi neutralnost i odustane od NATO-a.
Šta ima da kažu Putinovi ljubitelji iz Srbije na ovaj predlog? Pošteno?
Gde si ti služio?Zao mi ovih mladjih sto nisu sluzili JNA.Mi smo obuceni ako pocne rat sa nuklearnim glavama.Samo se bacamo lijevo,desno i navucemo kapu i podignemo kragnu.
Pa Nato povelja obavezuje samo članice.ali ne u Ukrajini!
Zato se i povukao u Poljsku.
Pa kako će to da učini kad je osvojio samo 0.5 drveta iz parka božidar adžija, a već ima 80 godina.Циљ Русије је да комплет Украјину врати у састав Русије.
znači rat za ujedinjeje a ne secesionizam šiptarski!Путин је поништио Украјину као државу и ради да врати народ и територију у оквиру Русије, а не да отцепи тамо неки ДНЛПРЛН па сад јао ко ће шта како признати. Циљ Русије је да комплет Украјину врати у састав Русије.
nije čivek govorio o bajdenu.Pa kako će to da učini kad je osvojio samo 0.5 drveta iz parka božidar adžija, a već ima 80 godina.
Ma kakvi, ovo je najveća ironija života.Priština veceras
Pogledajte prilog 1107463
Da li je ovo jos jedan korak ka zblizavanju ova 2 naroda ?
Auuu, nahebaše Rusi, sad kad krenete na njih...Da li je ovo jos jedan korak ka zblizavanju ova 2 naroda ?
Cilj Rusije jeste da vrati NATO na dogovor iz 1997.АЛО !
Ја читам шта каже Путин ја немам кристалну куглу да гледам будућност. Циљ Русије је поништење Украјине као државе. Да ли ће то бити за 5 дана 5 година или можда никад видећемо, али то је циљ Русије.