Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.297
Ruski maratonci trče počasni krug
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajdeee?!Slovaci su potvrdili da im je sistem unisten nekoliko minuta posle prelaska granice
Ja nemam linkove. Ne citam stampu. Nije mi potrebna. Niti bi sada cackao po netu da trazim nesto ko da si invalid. Sve moje informacije koje sam ovde objavio posle nekoliko dana i vise iZlaze u medijima. Imas istoriju pa proveriAjdeee?!
Moze link?
Pa los ti osecaj za filingMoj subjektivni utisak. Mislim da je odnos barem 5:1 za odlazak Srba na zapad u odnosu na odlazak u Rusiju.
Ne, potpuno pogresno. Ova dvojica su se vratila jer ne zele tamo da zive a ovi na zapadu bi dupe prodali da dobiju drzavljanstvo i ostanu tamo.
Vidis kako je logicno?![]()
Evo onda, da ti ja stavim:Ja nemam linkove. Ne citam stampu. Nije mi potrebna. Niti bi sada cackao po netu da trazim nesto ko da si invalid. Sve moje informacije koje sam ovde objavio posle nekoliko dana i vise iZlaze u medijima. Imas istoriju pa proveri
Social networks spread misleading information, saying that russia successfully destroyed the S-300 air defense system, provided to Ukraine recently by Slovakia. Russian propaganda outlets argue they destroyed S-300s in the Kharkiv, Mykolaiv, and Dnipropetrovsk regions.
However, that is not true.
Slovak Prime Minister Eduard Heger denied any information about the destruction of the S-300 air defense system. He wrote that Ukraine had officially confirmed the S-300 system provided by Slovakia had not been destroyed.
Odozdole sa juga takodje vrlo blizu su Lisicansku, gledam sad, neverovatno da samo reka Severski Donjec deli Lisicansk i Severodnjeck, oba grada svaki sa oko 100 hiljada stanovnika, izgleda da se tu spremaju velike borbe, verovatno kada se oslobodi Popasna onda je moguce da ce se glavni front preseliti u ove gradove, veliki gradovi bice pakao za sve.Borba za Voevodovku, na severnom ulazu u Severnodonjeck
![]()
Лисичанск би требало одрадити прије Северодоњецка због незгодне географије.Odozdole sa juga takodje vrlo blizu su Lisicansku, gledam sad, neverovatno da samo reka Severski Donjec deli Lisicansk i Severodnjeck, oba grada svaki sa oko 100 hiljada stanovnika, izgleda da se tu spremaju velike borbe, verovatno kada se oslobodi Popasna onda je moguce da ce se glavni front preseliti u ove gradove, veliki gradovi bice pakao za sve.
Nisu Slovaci potvrdili, naprotiv - demantovali su (Eduard Heger, premijer), 11.04.Slovaci su potvrdili da im je sistem unisten nekoliko minuta posle prelaska granice
Kad budu ispred Nikolajeva ce pricas kad ce vise i tamo da krenu....To je zauzeto jos u martu.
Čečeni javljaju da je zauzeta. Dako krenu na Severodonjeck vise.![]()
Bili su vec ispred Nikolajeva pa su ih Ukri istamburali.Kad budu ispred Nikolajeva ce pricas kad ce vise i tamo da krenu....![]()
To je bio deo one akcije na pocetku da se stave pod pritisak na svim mogucim pravcima i da ne znaju gde ce napasti i gde ce biti veliki front, ili mislis da opet ne mogu da budu ispred Nikolajeva, nego opet isto, drze ih pod pritiskom dok se ne oslobodi Donbas i ako se rat nastavi onda je opet pitanje za Ukrajince gde ce Rusi ponovo otvoriti novi front, Nikolajev, Harkov, Zaporozje, Krivi Rog.Bili su vec ispred Nikolajeva pa su ih Ukri istamburali.
To je mesto Cupovka na oko 15,20 kilometara od Harkova, Ukrajinci rekose pre neki dan da su potisli Ruse na oko 40km od Harkova.
Preko 30km, ali sa druge strane kod Statog Saltova.To je mesto Cupovka na oko 15,20 kilometara od Harkova, Ukrajinci rekose pre neki dan da su potisli Ruse na oko 40km od Harkova.![]()
Znaci mozda 32,5km.....Preko 30km, ali sa druge strane kod Statog Saltova.
Može li neki dokaz da je fregata pogođena?
Nema nikakvog poluokruzenja. Rusi su potisnuti od Harkova. Jos se samo drze oko naselja Cirkuni.Znaci mozda 32,5km.....![]()
Malo sale, ali meni deluje da Rusi drze one pozicije za koje smatraju da su bitne i tako drze Harkov u nekom poluokruzenju i pritisku, kada zavrse druge vojne operacije onda mozda i sam Harkov bude popriste rata.
koliko ima izlaza iz te fabrike?Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш саопштио је да су УН и Међународни комитет Црвеног крста евакуисали око 500 људи из металуршког комбината „Азовстаљ“ у Маријупољу и околних територија, не прецизирајући у којем је периоду евакуација изведена.
Kako nema, ima poluokruzenje eto na oko 30 km (negde mozda blize negde dalje) , i kada se oslobodi Donbas onda i sa juga bi se zatvorilo i onda bi samo sa zapada mozda bili slobodni, i kako onda mislis da bi se odbranio Harkov ako zaista krene ofanziva i 'pravi' rat za Harkov, ovo sve dosad su manje ili vece borbe.Nema nikakvog poluokruzenja. Rusi su potisnuti od Harkova. Jos se samo drze oko naselja Cirkuni.