Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je još u martu. Rusi ne znaju šta će pa se hvale davnim uspjesima.kako to da nije bilo borbi u snigirevki..
kako to da snigirevka nije bila obuhvaćena starim mapama niti je bilo rusih snimaka iz nje poput iz meliotpola...čini mi se da su prije organi vlasti u suradnji s RF izbjegli razaranje...Bilo je još u martu. Rusi ne znaju šta će pa se hvale davnim uspjesima.
Snigirevka je osvojena u martu prilikom neuspješnog ruskog napada na Nikolajev. Bilo je manjih borbi jer su se tada Ukropi panično povlačili.kako to da snigirevka nije bila obuhvaćena starim mapama niti je bilo rusih snimaka iz nje poput iz meliotpola...čini mi se da su prije organi vlasti u suradnji s RF izbjegli razaranje...
Napolju neki sneg i debeli minus,Rokajjjjjjjjjjjjj
Nema druge nego da ih salju direktno u smrt, to sigurno nisu azovci i elita i slicni, to su neki Ukrajinci pitaj boga od kuda tu dovedeni kao topovsko meso, ko zna koje su to sve sudbine tih jadnih ljudi.Уништавање положаја укропске војске.
Не знам разлог, али овако откривени положаји, самоубиство.
https://t.me/WarDonbass/61789
Jesu li namerno pogodili pored zgrade,ili je nišandžija ćorav?
Igras se rata preko tastature, znas zasto, da ne ulazimo u to sto postavljate i stare snimke i slicno, ali to su uglavnom snimci neke unistene Ruske tehnike, dok sa druge strane postoje snimci unistene Ukrajinske tehnike i to u mnogo vecem broju, i nije to poenta nego sto svaki dan snimci nastradalih Ukrajinskih vojnika, katastrofalni gubici, odnos nastradalih vojnika po svemu sudeci 10:1 imaju gubitaka Ukrajinci, to je katastrofalan ratni bilans, zivi uzas i ako se nastavi ne znam koja to vojska i drzava moze podneti, postavis neki unisteni Ruski tenk i ko da je prekretnica u ratu, dok ovamo stradava silna Ukrajinska vojska u Donbasu i polako Ukrajina gubi Istok i ko zna sta ce sve da izgubi ako rat i dalje bude trajao.Ruski pakao
Tačno, sada to samo treba objasniti, dijelu ekipe koja tvrdi suprotno. Primjer onog slovačkog S-300, koji nije ni ušao u Ukrajinu, a već je "uništen" kod Odese. Kada bi se manje vjerovalo ruskim bajkicama, bilo bi i manje paradoksa za objašnjavati.Unistili su sve koje du mogli i koje su znali gde su. Koje su ukropi sakrili ili dobili u medjuvremenu nisu mogli unistiti.
barjaktar ne nosi projektile specijalizovane za probijanje bunkera a zmijsko ostrvo je utvrdjeno tako da udari ovim raketama su samo bacanje dronova.Sa zauzimanjem Zmijskog otoka su Rusi ušli u zmijsko leglo i samo trpe ugrize sa svih strana.
Znas kako ja mislim da ti uopste i ne gledas Ruske snimke i telegram i druge kanale, i bolje, nazalost realnost je surova za te Ukrajinske vojnike u Donbasu. A i licno mislim da Rusi jos uvek ratuju pomalo kao u rukavicama, deluje kao da jos uvek ne koriste puni potencijal svoje vojske, i bolje sto je tako.Znam znam, holivud.
Slovaci su potvrdili da im je sistem unisten nekoliko minuta posle prelaska graniceTačno, sada to samo treba objasniti, dijelu ekipe koja tvrdi suprotno. Primjer onog slovačkog S-300, koji nije ni ušao u Ukrajinu, a već je "uništen" kod Odese. Kada bi se manje vjerovalo ruskim bajkicama, bilo bi i manje paradoksa za objašnjavati.