Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.554
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kalaš je nevjerojatno jeftin i masovno proizveden. Ti misliš da u 2022 nije moguće napraviti bolju pušku od one stare 70 godina? Ili top, avion, tenk?Neka se više dokazala? Uspešnija?![]()
JA sam te jasno pitao koja se to jurišna puška pokazala boljom, koja je više korištena i kopirana? Ne trudi se da voziš veleslaom i zaobilaziš jasna pitanja.Kalaš je nevjerojatno jeftin i masovno proizveden. Ti misliš da u 2022 nije moguće napraviti bolju pušku od one stare 70 godina? Ili top, avion, tenk?
Kalaš se dokazao u prošlosti kao odlična puška, kao što se i T-72 dokazao kao odličan tenk. Ali danas je 2022, T-72 je roštilj na gusjenicama u Ukrajini, a kalaš je nebitan. Da nemaš možda pešadijske juriše da bi osvojio brdo? Razmišljaš kao Putin.
Niti jedna, ali to ne znači da je danas najbolja. Koji tenk se proizveo više od T-72 i pokazao uspješnijim? Šta to dokazuje?JA sam te jasno pitao koja se to jurišna puška pokazala boljom, koja je više korištena i kopirana? Ne trudi se da voziš veleslaom i zaobilaziš jasna pitanja.
Nisam pisao (samo) o broju proizvedenih, već dokazanih na ratištima šitom sveta. Umeš li ti da ukapiraš bilo šta? Zar baš sve mora da ti se crta?Niti jedna, ali to ne znači da je danas najbolja. Koji tenk se proizveo više od T-72 i pokazao uspješnijim? Šta to dokazuje?
Niti jedna, ali to ne znači da je danas najbolja. Koji tenk se proizveo više od T-72 i pokazao uspješnijim? Šta to dokazuje?
Koliko se kalaš dokazao na ratištu u Ukrajini? Pa jel ti možeš ukapirati da je danas irelevantan, kao i Mercedes 200d, linija 123, popularni "mesar". Mogao je prijeći milion kilometara, i šta s time? Znači da je to danas najbolji auto? Nije. Tako je i s kalašem.Nisam pisao (samo) o broju proizvedenih, već dokazanih na ratištima šitom sveta. Umeš li ti da ukapiraš bilo šta? Zar baš sve mora da ti se crta?
Vau, koliko su se samo izblamirali krstini ljubitelji i kada su se radovali kada je oboren ukrajinski MI 8 tvrdeći da je ruski.Ситуация вокруг острова Змеиный по информации Минобороны России.
Силы ПВО днём уничтожили ещё 1 украинский БПЛА Bayraktar TB2 вблизи острова.
ВСУ за 3 суток потеряли в данном районе 30 военных беспилотников. 9 из них - ударные Bayraktar TB2.
Сегодня ВС РФ обнаружили на берегу Змеиного ещё 3, прибитых с моря, тела украинских диверсантов.
Сейчас на Змеином остаются 27 тел погибших украинских военных.
Уничтожены 3 фронтовых бомбардировщика Су-24 и 1 истребитель Су-27, 10 вертолётов ВСУ.
Из них в воздухе сбиты 3 вертолета Ми-8 с десантом на борту и вертолёт поддержки Ми-24.
Ещё 6 вертолетов Ми-8 и Ми-24 были уничтожены на земле в районе населенного пункта Арциз Одесской области.
В море были уничтожены 3 бронированных десантно-штурмовых катера «Кентавр» ВМСУ с морским десантом на борту.
Onaj snimak sa Zmijskog ostrva je izgleda ruski helikopter koji je odvozio vojnike sa ostrva. Ali su to ukrajinci platili sa više uništenih letelica i vojnika.Vau, koliko su se samo izblamirali krstini naci ljubitelji i kada su se radovali kada je oboren ukrajinski MI 8 tvrdeći da je ruski.
Neverovatno da idioti veruju u to,uzimajuci u obzir da su pri izvrsenom desantu specijalci zauzeli odbrambeni polozaj u krugu helikoptera koji je mi-17 izvozna varijanta Mi-8 (americki poklon,oni sto su koristili u Avganistanu posto su njihovi krsine)....posto rusi imaju kontrolu na Zmijskom ostrvu sve vreme sto bi se rusi tako iskrcavali,znaju oni to ali tesko je takvu razvaljotku priznati....jadnije mi je ruganje tim ukrajinskim specijalcima od strane ukrajinske vlade iskoristavajuci pogibiju svojih ljudi kao neku vrstu propagande i marketinga,a i onaj Bajraktar sto snimao na kraju snimka dobija po picki i tada video prestaje.....dno dna za povracanje,,,,valjda kukavci koji su preziveli sada znaju za koga se bore.Vau, koliko su se samo izblamirali krstini naci ljubitelji i kada su se radovali kada je oboren ukrajinski MI 8 tvrdeći da je ruski.
Трупе ЛНР уз подршку руске војске стигле до границе
10-05-2022 11:12
Трупе ЛНР уз подршку руске војске су стигле су до границе Републике, рекао је портпарол Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков.
„Јединице су завршивши чишћење у насељу Попаснаја, пробиле одбрану непријатеља у дубину и стигле до границе Луганске Народне Републике“, рекао је он.
Pa da li ti upošte išta vidiš !Koliko se kalaš dokazao na ratištu u Ukrajini? Pa jel ti možeš ukapirati da je danas irelevantan, kao i Mercedes 200d, linija 123, popularni "mesar". Mogao je prijeći milion kilometara, i šta s time? Znači da je to danas najbolji auto? Nije. Tako je i s kalašem.
pa , o tom sam vec i pitao , jer na paradi , vidoh ovako nesto
Čovek misli da više ne proizvode kalaš, da nema novih modela... Najnoviji je AK-203Pa da li ti upošte išta vidiš !
Toliko je snimaka ovde naoružane vojske i čečena , ali ti si slep za to
![]()