Ukrajina u šoku: Tramp im već pljusnuo plan za okončanje rata

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да.

Држао је у ормару од махагонија опрему и само чекао прави тренутак да промени капу.

Он је спреман све да уради за свој народ (украјински) и своју земљу (Украјину).
Čak je spreman i da mu ubiju pola miliona vojnika. To nije džabe, vjerovatno se bar milijarda dolara slila u njegov džep.
Vojnici su svakako potrošna roba.

Čak je spreman i da mu ubiju pola miliona vojnika. To nije džabe, vjerovatno se bar milijarda dolara slila u njegov džep.
Vojnici su svakako potrošna roba.
Само пола милиона?

Ја сам од 10 форумаша прочитао да су још пре годину и по дана војску заменили трећепозивци, јер су сви остали побијени.

Само пола милиона?

Ја сам од 10 форумаша прочитао да су још пре годину и по дана војску заменили трећепозивци, јер су сви остали побијени.
Sve je više stranaca u redovima ukrovermahta, što znači da im fali ljudstva. Ruska mašina za mljevenje mesa radi neumorno.

Ljudski gubici u Ukrajini su strašni. Nemoj da pomisliš da to mene raduje, naprotiv. Svaki ljudski život ima svoju vrijednost i prava je tragedija kada se jedan mlad život ugasi. Bez obzira što je osoba zaluđena pogrešnim idealima.

Trebalo bi ukinuti svaku armiju na svijetu.

Sve je više stranaca u redovima ukrovermahta, što znači da im fali ljudstva. Ruska mašina za mljevenje mesa radi neumorno.

Ljudski gubici u Ukrajini su strašni. Nemoj da pomisliš da to mene raduje, naprotiv. Svaki ljudski život ima svoju vrijednost i prava je tragedija kada se jedan mlad život ugasi. Bez obzira što je osoba zaluđena pogrešnim idealima.

Trebalo bi ukinuti svaku armiju na svijetu.

Прича се да има странаца и у редовима путковермахта. Косооких.

То није због тога што им фали људства?

Није мени битно дал постоји. Вероватно нешто постоји. Мислим шта је то. Наредиш неком помоћнику ћати да напише 3-4 стране.
И он мртав пијан кад се врати кући куцка на лаптопу и после се са Трампом и његовим саветницима за спољну политику договори шта и како треба да се измени и то је то.

Него мени је битније да ли има шансе за мир у Украјини и прекид рата?
Ја мислим да нема никакве.
Može da postoji i ako ja našvrljam nešto.

Ovaj plan skoro sigurno nije došao iz Trampovog kabineta, ovo je sačinjeno od strane demonkrata.

Моје мишљење је да шта год понуде Путину да ће он то да одбије јер му реално ништа и не одговара.
On je spreman na teške kompromise, veće nego što mnogi ovde misle, ali neće pristati da prosto zamrzne ili odloži rat.

Pregovori mora da se okončaju pravim, dugoročnim rešenjem koje će definisati celu Evropu.

On je spreman na teške kompromise, veće nego što mnogi ovde misle, ali neće pristati da prosto zamrzne ili odloži rat.

Pregovori mora da se okončaju pravim, dugoročnim rešenjem koje će definisati celu Evropu.
Компромис је био Минск и 1 и 2. Сада мислим да компромиси нису у моди. Пре су нека глума и тактика самог Путина.
Ово ти је ситуација не попуштамо ни педаљ ни једни ни други.

Компромис је био Минск и 1 и 2. Сада мислим да компромиси нису у моди. Пре су нека глума и тактика самог Путина.
Ово ти је ситуација не попуштамо ни педаљ ни једни ни други.
Svaki dogovor je kompromis, ta ideja da nema potrebe praviti kompromis se prvi put u istoriji pojavila kod Amera nakon hladnog rata i sada se raspada cela ta konstrukcija.

Требао је да се преда првог дана агресије, а не као Цобе да чека 78 дана.
Није требао да гура Украјинце у погибију због НАТО интереса.

Али, добро,он је Хазар, шта га брига за Украјинце.

Ne živi se u istoriji, to je možda nekada davno bilo tako. Posle raspada SSSR, Ukrajina je postala suverena država priznata od celog sveta pa čak i od Rusije. Tako da nemaju nikakva prava da potražuju tu teritoriju. Eventualno može da se napravi podela na ruski i ukrajinski deo. Ruski ide rusima, Ukrajinski ide u NATO. Svako na svoju stranu. To je jedino trajno rešenje. Sve ostalo su samo brza i jeftina populistička polu-rešenja gde se nešto privermeno zamrzava kako bi se vruć krompir prebacio nekoj sledećoj generaciji.
Sve ovi što su im do sada Rusi uzeli govori suprotno od onoga što ti tvrdiš.Kirovska i Dnjepropetrovska oblast su Ukrajina,sve ostalo okolo je ruska zemlja.

Моје мишљење је да шта год понуде Путину да ће он то да одбије јер му реално ништа и не одговара.
Не верујем да би одбио понуду која одговара његовим ратним циљевима у Украјини.

Не верујем да би одбио понуду која одговара његовим ратним циљевима у Украјини.
Било какав мир даје Украјинцима и НАТО времена да се додатно припреме и поново прекрше сваки нови Минск споразум.

Било какав мир даје Украјинцима и НАТО времена да се додатно припреме и поново прекрше сваки нови Минск споразум.
Кажем, под руским условима и у складу са циљевима руске акције у Украјини.

Sve ovi što su im do sada Rusi uzeli govori suprotno od onoga što ti tvrdiš.Kirovska i Dnjepropetrovska oblast su Ukrajina,sve ostalo okolo je ruska zemlja.
Mir-mir-mir niko nije kriv

🇷🇺🇺🇸Putin je dao izjave u vezi sa Trampom:

– Čestitam Trumpu na ponovnom izboru za predsjednika Sjedinjenih Država.

– Mislim da nije sramotno zvati Trampa i spreman sam da komuniciram sa njim.

“Njegovo ponašanje tokom pokušaja atentata me impresioniralo; pokazao se kao hrabar čovjek.”

- Spreman sam za kontakte sa Trampom.

Mir-mir-mir niko nije kriv

🇷🇺🇺🇸Putin je dao izjave u vezi sa Trampom:

– Čestitam Trumpu na ponovnom izboru za predsjednika Sjedinjenih Država.

– Mislim da nije sramotno zvati Trampa i spreman sam da komuniciram sa njim.

“Njegovo ponašanje tokom pokušaja atentata me impresioniralo; pokazao se kao hrabar čovjek.”

- Spreman sam za kontakte sa Trampom.
@Alter_Ego_ на апаратима. :D

Nadam se da Putin neće treći put da nasedne na neki sporazum poput Minsk 1 i 2 kojima su kao bili garant NATO Francuska i Nemačka,
a za to vreme samo su se ukrajinci NATO trenirali i NATO naoružavali.

Jeste da miroljubiva USA ima 750 baza širom sveta ali stopirana je trgovina sa zemljama NATO vojnog saveza uvedene najobimnije sankcije Rusiji,
Rusi nemaju prostora mnogo da kalkulišu ako su sve to istrpeli i pored toga ide im dobro na frontu, lagano ali ok,
trebalo bi oni to da izguraju do kraja.

Back