Ukrajina u šoku: Tramp im već pljusnuo plan za okončanje rata

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Википедија каже да јесте.

j jonah jameson jk simmons GIF

Цепам Самсунг фонтеле и то ми је доста.

А волим и ону серију, Сквид гејм.

Паразит ми се није дојмио.

Мада, кажу људи да Корејанци имају добре трилере.
Северна Кореја има сјајну кинематографију. У њој Америка већ гори, а Храбри Корејски Народ приводи правди глобаистичке крвнике!

Северна Кореја има сјајну кинематографију. У њој Америка већ гори, а Храбри Корејски Народ приводи правди глобаистичке крвнике!

Прича се по белом свету да имају и сјајне логоре смрти за дисиденте.

Је ли то истина?

Прича се по белом свету да имају и сјајне логоре смрти за дисиденте.

Је ли то истина?
Није. То су васпитне установе, где се хулигани уче култури и пристојности.
Неке новинаре Н1 би требало послати тамо. :per:

Него, @Alter_Ego_ јел истина да је Зеленски од јуче почео овако да се облачи:

Pogledajte prilog 1638667
:mrgreen:

Да.

Држао је у ормару од махагонија опрему и само чекао прави тренутак да промени капу.

Он је спреман све да уради за свој народ (украјински) и своју земљу (Украјину).

Он је спреман све да уради за свој народ (украјински) и своју земљу (Украјину).
То ме исто подсећа на Једног Човека који би све урадио за свој Народ и Државу. Дал можда слутиш на кога мислим?

Мала помоћ- није спавао целу ноћ да би први Мистер Трампу честитао победу!

Tako je, zato mi je to i palo na pamet. Svet je postao previše tesan za 3 sile, optimalan broj je 2. Čak mislim ni da se Putin neće buniti, doprineće svetskom miru. I dobio bi neku dobru funkciju u novoj Ukrajini.
Sreća u nesreći je što amerika uskoto nestaje a rusi i kinezi će lako da se dogovore jer su civilizacije sa istorijom i kulturom.

Da pobije svoj narod i uništi svoju zemlju?

Mnogo je uradio.
Шта ти мислиш о мировном споразуму и Трампу?
Колико је реалан крај рата у Украјини и по каквом споразуму?
Ја мислим да мир уопште није реалан.

Шта ти мислиш о мировном споразуму и Трампу?
Колико је реалан крај рата у Украјини и по каквом споразуму?
Ја мислим да мир уопште није реалан.
Ja uopšte ne mislim da taj sporazum postoji, ovo je neki pokušaj puštanja probnog balona Rusiji i Trampu i ispitivanja terena.

Ja uopšte ne mislim da taj sporazum postoji, ovo je neki pokušaj puštanja probnog balona Rusiji i Trampu i ispitivanja terena.
Није мени битно дал постоји. Вероватно нешто постоји. Мислим шта је то. Наредиш неком помоћнику ћати да напише 3-4 стране.
И он мртав пијан кад се врати кући куцка на лаптопу и после се са Трампом и његовим саветницима за спољну политику договори шта и како треба да се измени и то је то.

Него мени је битније да ли има шансе за мир у Украјини и прекид рата?
Ја мислим да нема никакве.

To nije nikakav plan rešenja nego otaljavanje problema. Drži vodu dok majstori ne odu.

Pravo rešenje je kad napraviš podelu na način da obe strane budu podjednako (ne)zadovoljne.

Recimo: Rusija dobija svoje teritorije koje je otela do sada, Krim i Donbas. A ostatak Ukrajine ulazi u NATO. Na taj način se pravi podela, svako na svoju stranu i osigurava se da neće biti konflikta u budućnosti.

I time otvoris novo poglavlje o cepanju recimo Spanije....

Back