UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.389
Ne sprdam se. I ne mogu ja da je zatvorim.Замолићу модератора, истог оног који се спрда са овом темом и пребацио ју је на 'теорије завере', да је затвори, и да завршимо са тиме. Да, и нека му служи на част.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sprdam se. I ne mogu ja da je zatvorim.Замолићу модератора, истог оног који се спрда са овом темом и пребацио ју је на 'теорије завере', да је затвори, и да завршимо са тиме. Да, и нека му служи на част.
Neka služi na čast svakome ko nepravedno optužuje nekoga i stvara negativnu famu oko njega.Замолићу модератора, истог оног који се спрда са овом темом и пребацио ју је на 'теорије завере', да је затвори, и да завршимо са тиме. Да, и нека му служи на част.
Spada u teorije zavera jer dokaza nema. Samo nepotvrđenih priča. I puno neproverenih informacija.Али можеш да је пребациш на форум забава?
Зашто ово спушташ на лични ниво? Ја те оптужујем само за једно. Пребацила си једну јако озбиљну, трагичну тему на форум забава. Мислим да то није у реду. Ништа од осталог нема везе са тобом.Neka služi na čast svakome ko nepravedno optužuje nekoga i stvara negativnu famu oko njega.
Ок, твоје се важи. На форуму.Spada u teorije zavera jer dokaza nema. Samo nepotvrđenih priča. I puno neproverenih informacija.
Ne mislim na mene lično,nego celu struku.Зашто ово спушташ на лични ниво? Ја те оптужујем само за једно. Пребацила си једну јако озбиљну, трагичну тему на форум забава. Мислим да то није у реду. Ништа од осталог нема везе са тобом.
Ova tema nije za zabavu!Али можеш да је пребациш на форум забава?
Kakva Zabava, kakve Teorije Zavere?!Зашто ово спушташ на лични ниво? Ја те оптужујем само за једно. Пребацила си једну јако озбиљну, трагичну тему на форум забава. Мислим да то није у реду. Ништа од осталог нема везе са тобом.
Хвала на подршци, али ако модератор не жели да је премести тамо где јој је место, ја се сигурно нећу борити са ветрењачама...Ova tema nije za zabavu!
Izbori se za svoju temu ili je izbriši.
Ти стварно верујеш у ово што си написала?Spada u teorije zavera jer dokaza nema. Samo nepotvrđenih priča. I puno neproverenih informacija.
Nije pitanje da li verujem nego da li mogu da dokažem. U suprotnom možda klevećem nekoga,a i to nije dozvoljeno.Ти стварно верујеш у ово што си написала?
Jeste na snazi i danas, samo ne mislim da se radi o tome da roditelji nemajuЈел могуће да је то на "снази" и дан данас? Да не дај Боже кад ти дете премине у породилишту да немаш права да преузмеш тело и сахраниш? Или се по том питању нешто променило?
I ti sto rade u Centru za socijalni su ucenjeni za posao, cela jebena drzava je ucenjena.Ти стварно верујеш у ово што си написала?
Draga, razmahala si se ....Spada u teorije zavera jer dokaza nema. Samo nepotvrđenih priča. I puno neproverenih informacija.
Sada je ne mogu prebaciti jer nisam moderator ovog pdf-a.Draga, razmahala si se ....
Lepo je što si aktivna, opravdati svoju profesiju i forumski status možeš i na drugi način.
Ovo je za mnoge bolna tema i nije zabava.
Ako nisi sigurna gde tema pripada, konsultuj se sa @tab503
Imaš i forum Porodica gde je temi prikladnije mesto od Zabave![]()
Ima ko može.Sada je ne mogu prebaciti jer nisam moderator ovog pdf-a.
I zašto misliš da sam se razmahala?
?!Kad vam se neko mišljenje ne sviđa,ide odmah udaranje na ličnost. Pa ne ide to tako.
da ali oko ovog CSR nema nikakve veze.. kradja dece se desava na liniji bolnica / kriminalci.. deca i ne dolaze do centra.Не желим да етикетирам никога, жао ми је да си се осетила прозвана, и нормално је да браниш своју браншу, али... Што рече неко горе, кад су паре у питању, емпатија трпи озбиљан притисак. Такође и професионализам. Наравно, не желим да генерализујем. Верујем да си ти и емпата и профи. Што не значи да су сви око тебе исто...
imas i onog mrtvozvornika, kako se vec zove.. onaj sto proglasava osobe mrtvima.To bi morao da bude lanac od bar 10ak ljudi, doktor, sestre, neko iz administracije u bolnici, advokat, policajac i carinik, neki političari da pruže zaštitu,
i da nesmetano rade decenijama,