Украдене бебе

Замолићу модератора, истог оног који се спрда са овом темом и пребацио ју је на 'теорије завере', да је затвори, и да завршимо са тиме. Да, и нека му служи на част.
Neka služi na čast svakome ko nepravedno optužuje nekoga i stvara negativnu famu oko njega.

Neka služi na čast svakome ko nepravedno optužuje nekoga i stvara negativnu famu oko njega.
Зашто ово спушташ на лични ниво? Ја те оптужујем само за једно. Пребацила си једну јако озбиљну, трагичну тему на форум забава. Мислим да то није у реду. Ништа од осталог нема везе са тобом.

Зашто ово спушташ на лични ниво? Ја те оптужујем само за једно. Пребацила си једну јако озбиљну, трагичну тему на форум забава. Мислим да то није у реду. Ништа од осталог нема везе са тобом.
Ne mislim na mene lično,nego celu struku.

Kakva Zabava, kakve Teorije Zavere?!

Јел могуће да је то на "снази" и дан данас? Да не дај Боже кад ти дете премине у породилишту да немаш права да преузмеш тело и сахраниш? Или се по том питању нешто променило?
Jeste na snazi i danas, samo ne mislim da se radi o tome da roditelji nemaju
pravo, već da je to nešto što se podrazumeva. Eto tako se radi.. bez razmišljanja..
Ne znam da li se telo može preuzeti ako se zatraži, ali bi svakako to trebalo
promeniti.
Da obavezno bude da porodica preuzme telo i onda neće biti mesta za
manipulacije.

Spada u teorije zavera jer dokaza nema. Samo nepotvrđenih priča. I puno neproverenih informacija.
Draga, razmahala si se ....
Lepo je što si aktivna, opravdati svoju profesiju i forumski status možeš i na drugi način.
Ovo je za mnoge bolna tema i nije zabava.
Ako nisi sigurna gde tema pripada, konsultuj se sa @tab503
Imaš i forum Porodica gde je temi prikladnije mesto od Zabave;)

Draga, razmahala si se ....
Lepo je što si aktivna, opravdati svoju profesiju i forumski status možeš i na drugi način.
Ovo je za mnoge bolna tema i nije zabava.
Ako nisi sigurna gde tema pripada, konsultuj se sa @tab503
Imaš i forum Porodica gde je temi prikladnije mesto od Zabave;)
Sada je ne mogu prebaciti jer nisam moderator ovog pdf-a.
I zašto misliš da sam se razmahala?

To bi morao da bude lanac od bar 10ak ljudi, doktor, sestre, neko iz administracije u bolnici, advokat, policajac i carinik, neki političari da pruže zaštitu,
i da nesmetano rade decenijama,
Recimo da ti ljudi u Švedskoj ni ne znaju da kupuju dete od živih roditelja, misle da kupuju siroče, a možda i znaju.

Takođe porodica kojoj umre beba na porođaju sigurno lako može da poveruje da im dete odrasta negde u Švedskoj a ne da je u grobu.

Не желим да етикетирам никога, жао ми је да си се осетила прозвана, и нормално је да браниш своју браншу, али... Што рече неко горе, кад су паре у питању, емпатија трпи озбиљан притисак. Такође и професионализам. Наравно, не желим да генерализујем. Верујем да си ти и емпата и профи. Што не значи да су сви око тебе исто...
da ali oko ovog CSR nema nikakve veze.. kradja dece se desava na liniji bolnica / kriminalci.. deca i ne dolaze do centra.

ok je nekad kritikovati neku ustanovu kad ima osnova, ali u ovoj prici ti prakticno kritikujes ustanovu koja nema dodirne tacke sa pricom koju si pokrenuo.

To bi morao da bude lanac od bar 10ak ljudi, doktor, sestre, neko iz administracije u bolnici, advokat, policajac i carinik, neki političari da pruže zaštitu,
i da nesmetano rade decenijama,
imas i onog mrtvozvornika, kako se vec zove.. onaj sto proglasava osobe mrtvima.

ovo nije lako izvesti..da dete neprimetno ukrades iz bolnice posle porodjaja..potreban je lanac ljudi.

У већини случајева дете се роди здраво и право, чак га мајке доје пар дана. Да би само волшебно једно јутро рекли беба је мртва због тога и тога?! Океј, где је тело, како не можеш да сахраниш бебу?! Испада ако је било живо пар дана као и да није било уопште живо.

Back