UKLETE KUĆE

A malo se zbunio,oprostite mu....ko zna kako bi se mi ponasali na njegovom mestu...:sad2:
Ja licno,u zivotu ne bih sacekala jutro nakon jedne takve noci u toj kuci,pobegla bih glavom bez obzira :eek:

Ma pola emisija je namjesteno. Nije vezano za ovu temu . Ovaj bracni par "mozda" nisu pri nekim parama pa su morali da odglume da bi dobili neki dinar.Ipak video o duhovima i slicno. su veoma trazeni a mozda i dobro placeni :think:

Prilog je od pre 2 godine, ali svakako zanimljiv za pogledati :)

Ukratko, mladi bračni par se uselio u kući čija je vlasnica umrla nekoliko meseci ranije, i ubrzo su počele da se dešavaju razne čudnovate stvari - čuli su se koracikroz kući, jako luopanje u kući i na prozoru, kuče koje neobično cvili i laje... zvali su popu da osvešta kuću, i kažu da je sat vremena nakon osveštavanja čitava kuća iznutra bila prekrivena crnom paučinom. Bračni par se brzo iselio iz kuće, a mislim da je kuća i danas prazna

Istina ili ne, ali neki moji poznanici znaju ove ljude, i svi se kunu da se tu nešto zaista dešava,i da život u toj kući nije bio moguć. Popa veli da duhovi postoje, na 6:19 :)

da sam znala da tje biti tolko drame oko toga

nebi shetala kroz kutju:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back