UKLETE KUĆE

image.jpg
Sta je ovo ?
image.jpg
A ovo je isto neki znak ..... Nebi on to stavio bezveze :dontunderstand:

Poslednja izmena:
image.jpg
Sta je ovo ?
image.jpg
A ovo je isto neki znak ..... Nebi on to stavio bezveze :dontunderstand:

au čoveče :D

pomislio samnajpre da je snimak zamućen, ali nekoliko sekundi se ta vrata pojavljuju i nekoliko puta, i uvek je ova zamućenost prisutna. I kako se kamera klati i pomera zamućenost je tu, samo na vratima, sve linije i detalji koji okružuju mrlju su čisti i jasni. Sad sam pričao sa ekipom koja je snimala, pokušaće da pronađu u arhivi originalni snimak, većeg kvaliteta, pa da pogledamo da li je u pitanju nekak greška i zamućenost na snimku, ili nešto drugo

Poslednja izmena:
au čoveče :D

pomislio samnajpre da je snimak zamućen, ali nekoliko sekundi se ta vrata pojavljuju i nekoliko puta, i uvek je ova zamućenost prisutna. I kako se kamera klati i pomera zamućenost je tu, samo na vratima, sve linije i detalji koji okružuju mrlju su čisti i jasni. Sad sam pričao sa ekipom koja je snimala, pokušaće da pronađu u arhivi originalni snimak, većeg kvaliteta, pa da pogledamo da li je u pitanju nekak greška i zamućenost na snimku, ili nešto drugo

Aj kad nesto nadjes javi :ceka:

Catholic Church sets up an exorcist hotline to deal with demand
By Michael Day
Friday, 30 November 2012

The Catholic Church has established an exorcist hotline in Milan, its biggest diocese, to cope with demand. Monsignor Angelo Mascheroni, the diocese’s chief exorcist since 1995, said the curia had also appointed twice as many exorcists to cope with a doubling in the number of requests for help over 15 years.

“We get many requests for names, addresses and phone numbers; that’s why we’ve set up a switchboard in the curia from Monday to Friday from 2.30pm to 5pm,” he told the chiesadimilano website.
Papa mobiliše vojsku egzorcista a pravoslavci sležu ramenima i zovu sektaše (mene) da obavljaju njihov posao.:thumbdown:
http://www.belfasttelegraph.co.uk/n...ist-hotline-to-deal-with-demand-16244656.html

Catholic Church sets up an exorcist hotline to deal with demand
By Michael Day
Friday, 30 November 2012

The Catholic Church has established an exorcist hotline in Milan, its biggest diocese, to cope with demand. Monsignor Angelo Mascheroni, the diocese’s chief exorcist since 1995, said the curia had also appointed twice as many exorcists to cope with a doubling in the number of requests for help over 15 years.

“We get many requests for names, addresses and phone numbers; that’s why we’ve set up a switchboard in the curia from Monday to Friday from 2.30pm to 5pm,” he told the chiesadimilano website.
Papa mobiliše vojsku egzorcista a pravoslavci sležu ramenima i zovu sektaše (mene) da obavljaju njihov posao.:thumbdown:
http://www.belfasttelegraph.co.uk/n...ist-hotline-to-deal-with-demand-16244656.html
ti si procitao tekst???
pise 12 egzoecista, to je tesko vojska
osim toga kaze da su lazne uzbune

i da ne vezbamo jogu ili citamo Hari Potera sto sve delimicno ima smisla

Sto je veca vukojebina to ima vise duhova , a pojavljuju se i vjestice i vampiri .Poznato je da je narod najzatucaniji uz rumunsku i bugarsku granicu , a
koliko vidimo ni Cacak nije zapostavljen . A , prica ocevidaca ima toliko da ih ne bi pojeo ni pas sa maslom , pa tako postoje oni koji su vidjeli vukodlake
letece tanjire , neki su razgovarali sa marsovcima , a neki idu u lov na cudoviste iz Loh Nesa . Interesantno , ni za jedno od tih cudovista nema dokaza .
Postoje price onih koji su culi da je neko vidio , price onih koji su navodno vidjeli i fotografski snimci ili video filmici redovno zamuceni .
Neke je nemoguce razjasniti , a neki su dokazane prevare !

Vidim da ni Batajnica nije daleko od Cacka.

ti si procitao tekst???
pise 12 egzoecista, to je tesko vojska
osim toga kaze da su lazne uzbune

i da ne vezbamo jogu ili citamo Hari Potera sto sve delimicno ima smisla

Papa je ove godine postavio 2500 novih egzorcista a ni oni ne mogu da postignu pa mora i on lično da radi. :pop2:
Vatikan: Papa isterao đavola iz dva muškarca

Jedan od najpoznatijih egzorcista na svetu tvrdi kako je papa Benedikt XVI uspešno izveo egzorcizam iz dvojice muškaraca u Vatikanu.
http://www.smedia.rs/vesti/vest/861...-Vatikan-isterao-djavola-iz-dva-muskarca.html

Evo dvanaest znakova koji će, prema Svetome Bonaventuri, najaviti dolazak Antikrista:

Kada starci izgube zdrav razum i mudrost;

Kada kršćani izgube vjeru;
Kada puk više ne bude imao ljubavi;
Kada bogataši izgube milosrđe [postanu neosjetljivi na tuđu nevolju] ;
Kada mladež više nikoga ne bude poštovala;
Kada siromasi izgube poniznost [skromnost];
Kada žene izgube čednost;
Kada brak izgubi trajnost [i stane se vrtiti isključivo oko zadovoljstva];
Kada klerici izgube čast i svetost;
Kada redovnici napuste istinitost i strogost;
Kada se prelati više neće brinuti za upravljanje [za svoju službu] i kada izgube dobrotu;
Kada gospodari zemlje izgube pobožnost i velikodušnost.

OVAKO RADE U HRVATSKOJ :rtfm:

Kako prepoznati opsjednutost, odnosno, razgraničiti je od psihičkih tegoba?

Jako teško i zato Crkva danas traži da se u etapama rada s takvim ljudima uključi i liječnik, psihijatar. To je jako važno jer ljudi dođu da vršim egzorcizam nad njima, a možda se radi o shizofreniji, nekim akutnim stanjima koja se mogu psihijatrijski dijagnosticirati.

No, ne uvijek pa su mi liječnici znali poslati neke osobe jer su vidjeli da neke stvari graniče s duhovnim, kao što i sam neke ljude uputim i pitam ih idu li liječniku, primaju li kakve lijekove. Ako ne idu, onda neka doista pođu, da se može paralelno raditi. Granice su teško odredljive i iskusni egzorcisti jako su oprezni da doista ustvrde da je bilo opsjednuće. Oni mole egzorcizam i on sigurno pomaže, kao i svaka druga molitva. Ova je malo jača i ne škodi. Više sam je puta molio kad sam za to imao punomoć, jedno vrijeme dok mi je trebalo u Taboru. To je snažna molitva koja oslobađa od zarobljenosti i to je zaista dobro. Svaki svećenik koji se time bavi to će i napraviti. Ja danas ne želim tu službu jer imam previše posla i bez toga, ali ne odbijam ljude koji mi dođu s takvim poteškoćama i molim sve one molitve koje kao svećenik mogu i bez toga moliti. Odnosno, bez punomoći za ezgorcizam koju sad i ne želim niti mi je potreban. Ali molim neke snažne molitve koje pomažu ljudima da shvate da ih Crkva ljubi i da su prihvaćeni i da nisu prepušteni zlu. Kod nekih redovito molim, svaki tjedan i stvari idu naprijed.

Jeste li imali ’pravi’ egzorcizam?

Ne bih mogao tako reći, premda sam imao groznih slučajeva.

Kakvih?

Bilo je takvih reakcija da čovjeka jedva drži pet snažnih muškaraca, da žena odjedanput progovori muškim glasom, da se progovori nekim jezikom koji nikad nije čuo ili učio jer su to stari jezici. Namjerno počnem latinski postavljati neka pitanja i dobijem odgovor premda osoba ne zna latinski.

Prepadnete li se u tome trenutku?

Sada više ne… Ali zna biti neugodno. Nije ni psihijatrima lako s reakcijama njihovih pacijenata.

Kakav je osjećaj kada dođe do izlječenja?

Ima slučajeva da otprve uspije. Primjerice, mladić koji je prekinuo školu, nasilan je u kući, fantazira, posve je ’prolupao’ pa i psihijatri kažu da mu nema lijeka jer ni sedativi nisu pomagali. Razgovarao sam s njim i rekao sam mu da bih izmolio molitvu oslobođenja, na što je on mirno rekao neka dođu i otac i ujak jer da bi me možda mogao napasti. Bio je sasvim svjestan. Molili smo, reakcija je bila, ali on se osjećao divno. I danas sam s njim u kontaktu. Kao da je bio u nekoj čudnoj etapi svoga života, kada sobom nije mogao vladati. Ja vjerujem da je Bog djelovao i učinio svoje. A imam ljudi koje pratim mjesecima i godinama i koji prolaze iste reakcije, iste muke. Oni hoće oslobođenje, ali nikako da dođe.

Što im priječi? Način života?

Opsjednuće nije bez odnosa sa stilom života. Imao sam posla i s djecom od 10, 11 godina.

Evo dvanaest znakova koji će, prema Svetome Bonaventuri, najaviti dolazak Antikrista:

Kada starci izgube zdrav razum i mudrost;

Kada kršćani izgube vjeru;
Kada puk više ne bude imao ljubavi;
Kada bogataši izgube milosrđe [postanu neosjetljivi na tuđu nevolju] ;
Kada mladež više nikoga ne bude poštovala;
Kada siromasi izgube poniznost [skromnost];
Kada žene izgube čednost;
Kada brak izgubi trajnost [i stane se vrtiti isključivo oko zadovoljstva];
Kada klerici izgube čast i svetost;
Kada redovnici napuste istinitost i strogost;
Kada se prelati više neće brinuti za upravljanje [za svoju službu] i kada izgube dobrotu;
Kada gospodari zemlje izgube pobožnost i velikodušnost.

Back