електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Вежбе обликовања су најважније, маните ме тих одбојки и којечега. Затим спретност.
Трчање, пењање, хватање лопте у лету.
Трчање, пењање, хватање лопте у лету.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počinjem da se pitam kako li si ti završio školu, nekako sam imala utisak da si bio štreber, kad ono, međutimnajomiljeniji - mali i veliki odmor![]()
to se zove fudbalхватање лопте у лету.
to se zove fudbal
da, to rade golmani .. kad mogu.Реч је о хватању рукама.
da, to rade golmani .. kad mogu.
zezam se, naravno da ima togaМислим да не разумеш да има деце која нису у стању да ухвате бачену лопту.
Руке као од теста.
moja mama je pricala da sam ja prva osoba na svetu koja je zavrsila masinski fakultet sa pola sata dnevno ucenjaPočinjem da se pitam kako li si ti završio školu, nekako sam imala utisak da si bio štreber, kad ono, međutim![]()
Gde bi ti bio kraj da si učio sat vremena dnevnomoja mama je pricala da sam ja prva osoba na svetu koja je zavrsila masinski fakultet sa pola sata dnevno ucenja![]()
znas onu pricu? boldovao sam kraj koji je ista tvoja recenicaGde bi ti bio kraj da si učio sat vremena dnevno![]()
Између две ватре.Реч је о хватању рукама.
Да, имали смо организоване турнире.igrali smo i izmedju 4 vatre![]()
Imamo ih i sad , organizujemo sportski dan i tada se takmičimo u malom fudbalu,između 4 vatre.Да, имали смо организоване турнире.
Slažem se! Mrzila sam fizičko zbog presvlačenja, smrdljivih svlačionica i stalno izmišljala razloge što ne mogu biti aktivna na času. Onda mi je prof. na polugodištu rekao: slušaj šmizlo, ja sam oborio na popravni jednog Bregu, jednog Lošu, nemoj ni da sanjaš da tebe neću! I fakat me obori lik na polugodištu, morala usmeno odgovarati, seminarski o skijaškim disciplinama pisati da popravim 1![]()
Agresivna užasna igra. Moja učiteljica muškarača nas svrstavala dečaci protiv devojčica (jako pametno) pa nas dečaci (uvek jači i agresivniji) namerno raspale loptom jer im igra dozvoljava, ke ke ke, baš smešno.igrali smo i izmedju 4 vatre![]()
Agresivna užasna igra. Moja učiteljica muškarača nas svrstavala dečaci protiv devojčica (jako pametno) pa nas dečaci (uvek jači i agresivniji) namerno raspale loptom jer im igra dozvoljava, ke ke ke, baš smešno.
Dok se učiteljica dernja "Hvataju loptu, neće te pojesti"
A ja došla kući s krvavim nosom. Prvi razred.
Pod uslovom da Ministarstvo finansira sve ono što imaju i finske škole .Наш образобни систем треба да се ослони на фински јер ту нису битне оцене него свако дете
Agresija u sportskom nadmetanju ? Prvo što se uči na časovima fizičkog vaspitanja je fer play , pravila igre i slično. Zna se koja vrsta lopte je za ovu igru, tako da ne mogu da verujem da ona meka lopta, koju koristimo može razbiti nekome nos, koliko god da je jako bačena. Inače , pre te igre se prvo obradi bacanje i hvatanje lopte, odbijanje lopte od zida, bacanje lopte u cilj itd , itd.. naravno da ima dece koja ne vole ovu igru, niko ih ne prisiljava da je igraju, mogu biti dodatni igrači koji dodaju loptu kapitenu. i da, igramo se i dalje tu igru.Svejedno. Problem s tom igrom je što je agresija skroz legitimna. A nisu svi isto jaki psihički i fizički da podnesu udarac i uzvrate istom merom. Mislim, ok je i ta igra ko hoće, u slobodno vreme, ali da bude deo obaveznog programa fizičkog nije normalno. Ja sam zamrzela loptu zbog "između", trebalo mi je 5, 6 godina da prihvatim, a u stvari sam bila spretna s loptom, ali ne da me neko zakucava njome.
Da li je ova igra i dalje po planu?