Ukidanje teme : Žalbe, kritike, predlozi, molbe

Da li ste za ukidanje teme: Žalbe, kritike, predlozi, molbe

• DA

glasova: 44 38,9%
  • NE

glasova: 69 61,1%

• Ukupno glasova
    113
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno od tih bosanaca ,crnogoraca,siptara i ostalih krajisnika ne mos covek da zivi na forumu :roll:

стварно с времена на време ти алети да дрмнеш ортодоксни бисер :roll: Изједначаваш крајишнике и прекодринску браћу са шиптарима и милогорицима :roll: Теби на част, а гледај да у real life-у кажеш неком од њих то у фацу :ok: да њих није било и војвођанска села би данас зјапела празна.

стварно с времена на време ти алети да дрмнеш ортодоксни бисер :roll: Изједначаваш крајишнике и прекодринску браћу са шиптарима и милогорицима :roll: Теби на част, а гледај да у real life-у кажеш неком од њих то у фацу :ok: да њих није било и војвођанска села би данас зјапела празна.
pa nisam ja nista izjednacio , nego si ti naveo neke brdjane i koze bez konkretnog navodjanja o kome se radi , pa sam samo nabrojao sve za koje se taj izraz koristi u narodu :think:

Poslednja izmena:
Molim posaljite mi PP sa konkretnim dokazima da je neki moderator/supermoderator/administrator prekrsio Pravilnik Foruma Krstarice, odn. da njegovo politicko opredeljenje direktno utice na njegov rad.

Ja bih samo da forumašima naglasim ovu priliku da ako žele da se obrate sa konkretnim problemom neka to učine i vode računa o sledećem :

1. Da ne pišu "poeme" ...
2. Da bude što kraće, koncizno i argumentovano

Zato, lagano smislite i napišite - bolju ponudu niste mogli da dobijete ... ;)

Ja bih samo da forumašima naglasim ovu priliku da ako žele da se obrate sa konkretnim problemom neka to učine i vode računa o sledećem :

И да наравно.................. НЕ ПЉУЈЕТЕ ПО ЛАЦИЈУ!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Molim posaljite mi PP sa konkretnim dokazima da je neki moderator/supermoderator/administrator prekrsio Pravilnik Foruma Krstarice, odn. da njegovo politicko opredeljenje direktno utice na njegov rad.

E pa ja sam kacio za Neshu T. za sta mi onda Jomini dade ban.Mada to nien imalo veze sa politickim opredeljenjem vec sa stavom prema forumasima tj korisnicima ovog forum. Cak je posle jos neki forumas potegao to pitanje. A sad ko ce da traga za tim .....to jedino onaj ludi Kyo njega da angazujemo posto on sve zivo moze da iskopa sa foruma.
A ovo da politicko opredeljenje utice na rad...pa toga ima ko pleve :D

Laci kad ces da mi vratis 500 evra sto mi dugujes??? :D

На теми - Жалбе,...једно принципијелно питање остало је нејасно и недоречено, http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9841897&postcount=516 , мада је уследио одговор: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9841935&postcount=517 као и реплика на одговор: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9841969&postcount=518

У Правилнику нигде не пише да је забрањено објављивање фотографија јавних личности, уколико су форумаши
и уколико и сами откривају свој идентитет, па чак се на темама које нису предиђене за рекламу, рекламирају.

Krajina i Narod Nestali U Ognju...-RSK- Још једна тема којој је смисао провоцирање ...

Скупили се крвати, и наравно Адем ...
И ко ће да реагује - па наравно Регистра ...
Не упозори ни једног од крвата на свесно изнешене лажи,
али зато провоза bgdalibor-a СитроЈеном ...

Е, да сам ово написао на лепљивој, попио бих трицу само тако ...
Али ако ...

:super::super::super:

Krajina i Narod Nestali U Ognju...-RSK- Још једна тема којој је смисао провоцирање ...

Скупили се крвати, и наравно Адем ...
И ко ће да реагује - па наравно Регистра ...
Не упозори ни једног од крвата на свесно изнешене лажи,
али зато провоза bgdalibor-a СитроЈеном ...

Е, да сам ово написао на лепљивој, попио бих трицу само тако ...
Али ако ...

:super::super::super:

toliko je ocigledno kao da ima senmafor na temi i bljeska li bljeska

a dilberi misle da su zavrsili posao, dobro je da nisu bas puno vesti i suptilni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back