Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Ne mereЈао, Лаци, јел' можеш да ми вратиш пост # 75 какав је био, јер уместо да копирам оно што сам хтела са те поруке - ја сам је нехотице њу преправила.![]()
, samo ako je neko citirao original, ovako ... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mereЈао, Лаци, јел' можеш да ми вратиш пост # 75 какав је био, јер уместо да копирам оно што сам хтела са те поруке - ја сам је нехотице њу преправила.![]()
, samo ako je neko citirao original, ovako ... 

Plachipichka ti tata. Pitaj ga slobodno da ti isprica.
A prijatelja ovde nemam posto nikoga licno ne poznajem a u virtuelne prijatelje ne verujem.Nisam jos dosegao taj USA stadijum.
stvarno od tih bosanaca ,crnogoraca,siptara i ostalih krajisnika ne mos covek da zivi na forumu![]()
да њих није било и војвођанска села би данас зјапела празна.Ako hoćeš da dobiješ ban a ne znaš kako odeš tamo i ostaviš 5-6 poruka.Cemu zaista sluze te kritike,zalbe i sta ti ja znam?
Ja se malopre zalio a poruku mi izbrisali.
Ako hoćeš da dobiješ ban a ne znaš kako odeš tamo i ostaviš 5-6 poruka.
Cemu zaista sluze te kritike,zalbe i sta ti ja znam?
Ja se malopre zalio a poruku mi izbrisali.

pa nisam ja nista izjednacio , nego si ti naveo neke brdjane i koze bez konkretnog navodjanja o kome se radi , pa sam samo nabrojao sve za koje se taj izraz koristi u naroduстварно с времена на време ти алети да дрмнеш ортодоксни бисерИзједначаваш крајишнике и прекодринску браћу са шиптарима и милогорицима
Теби на част, а гледај да у real life-у кажеш неком од њих то у фацу
да њих није било и војвођанска села би данас зјапела празна.

Molim posaljite mi PP sa konkretnim dokazima da je neki moderator/supermoderator/administrator prekrsio Pravilnik Foruma Krstarice, odn. da njegovo politicko opredeljenje direktno utice na njegov rad.
Ja bih samo da forumašima naglasim ovu priliku da ako žele da se obrate sa konkretnim problemom neka to učine i vode računa o sledećem :
1. Da ne pišu "poeme" ...
2. Da bude što kraće, koncizno i argumentovano
Zato, lagano smislite i napišite - bolju ponudu niste mogli da dobijete ...![]()

Molim posaljite mi PP sa konkretnim dokazima da je neki moderator/supermoderator/administrator prekrsio Pravilnik Foruma Krstarice, odn. da njegovo politicko opredeljenje direktno utice na njegov rad.
Ja bih samo da forumašima naglasim ovu priliku da ako žele da se obrate sa konkretnim problemom neka to učine i vode računa o sledećem :
1. Da ne pišu "poeme" ...
2. Da bude što kraće, koncizno i argumentovano
Zato, lagano smislite i napišite - bolju ponudu niste mogli da dobijete ...![]()
pa nisam ja nista izjednacio , nego si ti naveo neke brdjane i koze bez konkretnog navodjanja o kome se radi , pa sam samo nabrojao sve za koje se taj izraz koristi u narodu![]()
Samo pod uslovom da to potrošimo negde na ožderavanjeLaci kad ces da mi vratis 500 evra sto mi dugujes???![]()
Što po mešanom mesu što po alkoholu ...
(a onda da svratimo do B92
)Samo pod uslovom da to potrošimo negde na ožderavanjeŠto po mešanom mesu što po alkoholu ...
)

Samo pod uslovom da to potrošimo negde na ožderavanjeŠto po mešanom mesu što po alkoholu ...
)

Krajina i Narod Nestali U Ognju...-RSK- Још једна тема којој је смисао провоцирање ...
Скупили се крвати, и наравно Адем ...
И ко ће да реагује - па наравно Регистра ...
Не упозори ни једног од крвата на свесно изнешене лажи,
али зато провоза bgdalibor-a СитроЈеном ...
Е, да сам ово написао на лепљивој, попио бих трицу само тако ...
Али ако ...