Ukidanje fejsbuka

Mene face kao ideja ne nervira, dakle mreža koja povezje ljude koji ne mogu da budu u fizičkom kontaktu ali je ova ‚‚mreža‚‚ to prerasla do te mere da se npr. na časovima iz informatike osobe iz mog odeljenja dopisuju (chat) a sede bukvalno tri metra jedni od drugih. Ovo je možda više bila šala ali u svakoj šali ima više od pola istine pa razmislite. Ljudi više ne žele kontakt ako nije na fejsbuku. Nervira me ta njegova svepristunost...gde god se okrenem vidim ono smarajuće plavo slovo f...svaki proizvod, firma, svaka budala ima fejsbuk...ubija me koliko ga veličaju...Razumem da ga neki ljudi vole, nekima je čak i zaista potreban ali sve ima svoju meri i granicu ali je niko ne postavlja, odredjuje niti poštuje...ZATO MRZIM FACEBOOK...

Nisam za ukidanje face... Imam drugove koji nisu iz istog mesta kao i ja, ili iz iste drzave. Mnogo mi je lakse i bolje da se dopisujemo preko face-a, nego preko moba. Facebook ima i prednosti, ne samo mane kao sto mnogi misle.

skajp nije drustvena mreza, ne lupetaj

poredjenje mozes da napravis sa msn messenger-om,ili icq i slicno,ne sa fejsom

nisam mislila na to da je društvena mreža, nisam toliki bolid. već da je najbolji za dopisivanje i da se čuješ sa prijateljima daleko, em se gledate preko kamere, pričate i tako dalje. još to da svi koje znam imaju skajp tako da je baš ql.

eh,da ti znas koliko su ljudi glupi,pa ne znaju ni skajp da instaliraju
a fejs je tri klika,i onda znaju sve..kad je pravljen za retarde,mislim da su prvo testirali funkcionalnost fejsbuka u zoo vrtu i bolnicama za mentalno poremecene..Pa kad su videli da valja-opa cupa evo i mase .

a fejs je tri klika,i onda znaju sve..kad je pravljen za retarde,mislim da su prvo testirali funkcionalnost fejsbuka u zoo vrtu i bolnicama za mentalno poremecene..Pa kad su videli da valja-opa cupa evo i mase .

Ahahahhahaha, dobro me podseti, dva sata sam drugarici preko fejsa dok sam ga još imala, kako da instalira msn, strašno... :facepalm: Valjda će G+ zameniti fejs, bar se nadam.

Jao, e, realno, brt... Mnogima sam rekla da naprave taj skajp da bismo mogli lepo da pričamo, a neki čak nisu ni znali šta je skajp... :lol:

Imao sam profil na fejsbuku, skoro sam ga ugasio jer su ljudi sa istog poceli da mi ozbiljno idu na zivce. a i skapirao sam da je celokupna ideja fba jedno veliko srnje. Takodje, verujem da je istina Asanzova tvrdnja da je fb sredstvo putem kojeg cia kupi informacije o ljudima, pa iz principa necu da ostavljam svoje podatke. ****** se cia fbi vatikan sad bia vanzemaljci masoni i svi ostali :P

Imao sam profil na fejsbuku, skoro sam ga ugasio jer su ljudi sa istog poceli da mi ozbiljno idu na zivce. a i skapirao sam da je celokupna ideja fba jedno veliko srnje. Takodje, verujem da je istina Asanzova tvrdnja da je fb sredstvo putem kojeg cia kupi informacije o ljudima, pa iz principa necu da ostavljam svoje podatke. ****** se cia fbi vatikan sad bia vanzemaljci masoni i svi ostali :P

Slažem se sa tobom. Face je đubre, ali mi služi za dobijanje pitanja sa kontrolnog od drugog odeljenja... :mrgreen:

Back