Imam insajderski info da se ukida TV pretplata i da će se finansiranje RTS-a rešiti kroz budžet srbije .
Ako je istina jedno predizborno obećanje SNS-a je ispunjeno onda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beograd - Mesečna pretplata za Radio-televiziju Srbije biće ukinuta, a javni servis će u naredne tri godine preći na finansiranje iz republičkog budžeta, saznaje Danas.
Nakon što se nedavno usprotivio predlogu da se pretplata za RTS naplaćuje preko poreza na imovinu, prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić odlučio je da će se javni servis Srbije u naredne tri godine finansirati isključivo iz budžeta, objašnjava izvor našeg lista. Kako objašnjava naš sagovornik, Vučić je obavestio one koji učestvuju u pisanju zakona o elektronskim medijima da pretplatu treba ukinuti i da ne treba uvoditi nove namete građanima, već da će se javni servis finansirati iz budžeta dok se ne pronađe bolje rešenje.
Insajderska info, a objavljeno u Blicu
To mi da pomislimo kako si ti neko veliko naprednjacko mudo![]()
Ajde bre sitne duše, kukumavčete ovde za tričavih 500 buđona...
![]()
Ja to na FB-u video još danas... Nisam ni hteo da otvorim link...![]()
Ticu, brate, ne znas ti...snejks kupio diplomu, sad je u glavnom odboru![]()
ne nego sam ja danas bio radio ceo dan i onda sam dobio info usput u toku dana a malopre sam stigao kući a nisam znao da je vest već prošla a vidim koliko ste svi na forumu ažurni ni reč da zucnete o tome a do juče ste pljuvali naprednjake za obećanje o ukidanju naplate za tv e sada serite i dalje.
ne nego sam ja danas bio radio ceo dan i onda sam dobio info usput u toku dana a malopre sam stigao kući a nisam znao da je vest već prošla a vidim koliko ste svi na forumu ažurni ni reč da zucnete o tome a do juče ste pljuvali naprednjake za obećanje o ukidanju naplate za tv e sada serite i dalje.
Imam insajderski info da se ukida TV pretplata i da će se finansiranje RTS-a rešiti kroz budžet srbije .
šta bi ti 9000 ljudi da izbaciš na ulicu iz RTS-a?Pa zato što je to marginalna vest... A i prevara je u pitanju... RTS neće da se ugasi, nego će te pare tvoji da mu tutnu iz budžeta... Opet će da ih uzmu od nas, samo mi to nećemo znati, pa nećemo moći da kenijamo... A uzimaće nam više, nego do sada...
To sve ovi tvoji konvertiti rade!
![]()
TV treba da se finansira od reklama.
Ja ne znam da li se negde na zapadu placa TV preplata?
![]()