Ujedinjenje Bosne sa Srbijom

da li vam se svidja ovaj predlog

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Koji **** ujedinjavanje sa turcima??? Taman smo se sa njima raskolčili i omeđili Srpsku!!! Nek se oni tamo u Sarajevu ujedinjavaju sa Teheranom, samo nek odyebu od Srpske!!!
Ko yebe raspalu bosnu!!! Ta tamo bijeda u Federaciji sa sobom donosi samo zatucanost i crnu nesreću!!! Svako ko je iole normalan neće deponiju smeća u svom dvorištu!!! Nek se i dalje slobodno bratime sa kojekakvim musavcima iz Azije, al samo od Srbalja nek odyebu!!!:cool:

Poslednja izmena:
Jel krnja ko krnji zub?

još krnjija :hahaha::hahaha::hahaha:

pa zamisli BiH i Srbija da budu jedna država...još ako uzimamo KiM kao sastavni deo....

al bi bilo "veselo" u parlamentu kad bi od fotelje do fotelje sedili četnik-ujka-šipos-muđahedin-pa tu i tam koji liberal, demokrata, radikal, pravaš, hahahahdezeovac...komedija....država bi funkcionirala u maksimalno godinu dana sa policijskim satom
a onda bi se raspala u 10ak novih
i na kraju bi bili još "manji" nego danas....a samo vam veličina hoda po glavi umesto da vam hoda kvalitet:idea:

ja sam zadovoljan sa veličinom svoje zemlje i ne treba nam pedalj tuđeg....taman i u tom "tuđem" Hvati činili preko 50% stanovništva:idea:

evo još bi dao Imotski tek toliko da zaxe8em ove HahadezeJovce:mrgreen:

još krnjija :hahaha::hahaha::hahaha:

pa zamisli BiH i Srbija da budu jedna država...još ako uzimamo KiM kao sastavni deo....

al bi bilo "veselo" u parlamentu kad bi od fotelje do fotelje sedili četnik-ujka-šipos-muđahedin-pa tu i tam koji liberal, demokrata, radikal, pravaš, hahahahdezeovac...komedija....država bi funkcionirala u maksimalno godinu dana sa policijskim satom
a onda bi se raspala u 10ak novih
i na kraju bi bili još "manji" nego danas....a samo vam veličina hoda po glavi umesto da vam hoda kvalitet:idea:

ja sam zadovoljan sa veličinom svoje zemlje i ne treba nam pedalj tuđeg....taman i u tom "tuđem" Hvati činili preko 50% stanovništva:idea:

evo još bi dao Imotski tek toliko da zaxe8em ove HahadezeJovce:mrgreen:
A to bi bilo ko SAD , u sitnijoj varijanti

Back