Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja narodnjake delim na dve vrste : Prave - Trubace i etno
Folkere - Grand , Gold i sl.
Ono sto sada rade narodnoj muzici je nezamislivo !
U Encarti pishe da je odlika Srpske muzike pleh muzika .
Nije narodno ono shto sada svi vole , nego ono sto je oslikavalo narod vekovima , a mi to unishtavamo . Iako slusam metal volim poneku starogradsku , trubace i Balkaniku jer oni uistinu nas prikazuju u dobrom svetlu . Ne bih ukinuo prve , ali bih ukinuo druge jer brukaju nashu zemlju .

Electric eXecutor:
Nije narodno ono shto sada svi vole , nego ono sto je oslikavalo narod vekovima , a mi to unishtavamo . Iako slusam metal volim poneku starogradsku , trubace i Balkaniku jer oni uistinu nas prikazuju u dobrom svetlu . Ne bih ukinuo prve , ali bih ukinuo druge jer brukaju nashu zemlju .
Jos jedan normalan komentar...svaka cast! ;):D

Electric eXecutor:

sta to sada svi vole? da bih shvatio sta nije narodno!

Electric eXecutor:
Slazem se sa tobom, da je ovo danas sve otislo u pm i da nas itekako brukaju i da se ovavkve stvari moraju sprijeciti sto prije.

Juzni vetar najjaci narodni muzicki ansambl iz prilozenog imate priliku da se uvjerite.
Jednostavno sve je u potpuno narodnom okruzenju, sve je prirodno, sve je normalno. A sto se tice same muzike tu nemaju ravnog takmaca.

draganaijuznivetar1151316279.JPG

oprostizasvedragana1151316550.JPG

@Makijaveli Jesu li ovo lica mrznje ?

pomislizelju1151315990.JPG

Sucur:
Naravno to se nemoze porediti.
Sta da ti kazem ?!
Eh evo neznam sta da radim sa sobom, Ocean_state mi rece da je klinka bolja od mene u svim pogledima ?!!

Rece da cu staciti text.

You spurn my natural emotions
You make me feel like dirt
And I'm hurt
And if I start a commotion
I run the risk of losing you
And that's worse

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone
You shouldn't've fallen in love with

I can't see much of a future
Unless we find out what's to blame
What a shame
And we won't be together much longer
Unless we realize that we are the same

Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone

You disturb my natural emotions
And I'm hurt
I'll only end up losing you
And that's worse

Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone

Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone
Fallen in love with

Ocean_state:
Rece da cu staciti text.

You spurn my natural emotions
And I'm hurt
I run the risk of losing you
And that's worse

Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone

I can't see much of a future
Unless we find out what's to blame
What a shame
And we won't be together much longer
Unless we realize that we are the same

Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone

You disturb my natural emotions
And I'm hurt
I'll only end up losing you
And that's worse

Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone

Ever fallen in love
In love with someone
Ever fallen in love
In love with someone
Fallen in love with

Oke, tekst mnogo ne znaci, mada cini mi se da se mnogo ponavlja ?

Sucur:
Jedini razlog je zato sto si glup k'o qurac, pa nisi u stanju da sastavis dvije rijeci, a da u isto vrijeme imaju smisla.

Mogu misliti, da mi je samo pogledati tvoj skolski dosije, da vidimo jesil' igdje presao 3 i jesil ikada bio u Srednjoj skoli.

To je tvoja predrasuda, dok za razliku od mene, za tebe znamo da si glup i bez "etikete".

?

Koja gomila gluposti i nebuloznih rijeci ??? Kakva je to "majmunska" muzika ??? I kako je to potrebno biti "jedan" da bi je razumio ??
Sledeci put se prvo umij, pa dodji da napises poruku, al' nastavi sa onim kratkim, jer vidim da ovako se tacno gubis u svim ovim slovima, jbg. uzmi bukvar mozda ga provalis nekada.
Ma ne, to sam ja negdje cuo od tebe tako pametnog, pa sam eto ubacio u poruku. Nemam pojma sta znaci ......

Eh bas mi je drago da to nisi ti i tvoji mansonski drugari, puni ste ljubavi, samo kako lijepo izgledate i oblacite se, crveno crni plast, neke crne sminke po licu, prava djeca ljubavi.

Ovo nebi odgonetnula ni grupa najsposobnijih doktora. Covjece kakve su sada opet ovo debilne izjave ?

Nema sve si pogodio, k'o prstom u oko .... Ti si izgleda neki glupi klinac, pa pricas ovako mnogo gluposti u jednom postu ?

Ne, ne nisi ti lud, ludi su svi drugi ! Prvo nemas pojma o kome pricas (JV), druga ta "jadna muzika" je najkvalitetnija na Balkanu, ti "jadni" muzicari su najkvalitetniji muzicki sastav bili na Blaklanu. Taj jadni sastav je bez marketinga, imao milionski tiraz, dok za neke danas i reklama svakih dva sata na 50% TV stanica, nemoze da proda niti 50000 nosaca zvuka. Ti "jadni" ljudi su okupljali rekordne brojeve ljudi na koncertima. Ti "jadni" ljudi su napravili preko 1000 pjesama, koje ce uvijek da zive. Ti "jadni" ljudi su imali podrsku sa prostora citave SFRJ i mnogo, mnogo sire, Bugarska, Madjarska itd. Al' dobro tvoj zakrzljali mozak nemoze to da shvati, da apsolutna vecina ne grijesi, vec ima u svojoj praznoj glavi misao, "Ne, nisam ja lud, oni su ludi (glupi)".
AKO JE OVO TVOJA ARGUMENTACIJA KOJOM SE TOLIKO HVALIS ONDA STVARNO NEMA RAZLOGA DA SE SA TOBOM RASPRAVLJAM,PA POLA STVARI KOJE SAM NAPISAO NISI RAZUMEO ZATO STO SI GLUP,KAO STO SAM REKAO POTREBNO JE BITI GLUP I PRICATI GLUPO DA BI TE GLUPACI RAZUMELI,OVO STO SAM NAPISAO JE ZA TEBE KAO SPANSKI JEZIK,RAZUMEM TE JA,A INACE TI NE BIH NI NAPISAO OVO ALI ME NERVIRA KAD MI NEKI RETARDIRANI MAJMUN KAO STO SI TI KAZE DA SAM GLUP,OSVESTI SE SVI NA OVOM FORUMU TVRDE DA SI TI MENTOL,ZAR TI TO NIJE DOVOLJNO ILI HOCES DA SE SPUSTIM NA TVOJ NIVO INTELIGENCIJE PA DA TI SVE OVO NACRTAM POSTO OCIGLEDNO NISTA NE RAZUMES,ZA TAKVE KAO STO SI TI TREBA DA SE POMERI GRANICA U VRTICIMA NA 30 GODINA,PA BALAVI KOLIKO HOCES TAMO IONAKO NIKO NECE DA RAZUME O CEMU PRICAS TAKO DA NECES MORATI DA SE STIDIS SVOJE GLUPOSTI.

Makijavelli:
AKO JE OVO TVOJA ARGUMENTACIJA KOJOM SE TOLIKO HVALIS ONDA STVARNO NEMA RAZLOGA DA SE SA TOBOM RASPRAVLJAM,PA POLA STVARI KOJE SAM NAPISAO NISI RAZUMEO ZATO STO SI GLUP,KAO STO SAM REKAO POTREBNO JE BITI GLUP I PRICATI GLUPO DA BI TE GLUPACI RAZUMELI,OVO STO SAM NAPISAO JE ZA TEBE KAO SPANSKI JEZIK,RAZUMEM TE JA,A INACE TI NE BIH NI NAPISAO OVO ALI ME NERVIRA KAD MI NEKI RETARDIRANI MAJMUN KAO STO SI TI KAZE DA SAM GLUP,OSVESTI SE SVI NA OVOM FORUMU TVRDE DA SI TI MENTOL,ZAR TI TO NIJE DOVOLJNO ILI HOCES DA SE SPUSTIM NA TVOJ NIVO INTELIGENCIJE PA DA TI SVE OVO NACRTAM POSTO OCIGLEDNO NISTA NE RAZUMES,ZA TAKVE KAO STO SI TI TREBA DA SE POMERI GRANICA U VRTICIMA NA 30 GODINA,PA BALAVI KOLIKO HOCES TAMO IONAKO NIKO NECE DA RAZUME O CEMU PRICAS TAKO DA NECES MORATI DA SE STIDIS SVOJE GLUPOSTI.

a zato ti mene ne razmes nista.....i jao pa da

Guliverr:
evo ponovo divnog i vaspitanog, pre svega elokventnog Makijavelija, divno izrazavanje na Kembridzu nauceno!
PA NARAVNO,ZNAS NA KEMBRIDZU UCIMO DA SE PONASAMO SRAZMERNO SA KULTUROM KOJA NAS OKRUZUJE,I VERUJ TI SI POSLEDNJI COVEK NA SVETU PRED KOJIM BI JA I MALCICE POKUSAO DA SE PONASAM CIVILIZOVANO,OD MENE CES DOBITI SAMO ONO STO SI ZASLUZIO,A TO SU GOMILA UVREDA UPUCENE NA TVOJ RACUN,ZATO SE OPUSTI I UZIVAJ,TAKO CE SE VEROVATNO SVI PREMA TEBI OPHODITI DO KRAJA ZIVOTA,NAVIKNI SE.

Makijavelli:
PA NARAVNO,ZNAS NA KEMBRIDZU UCIMO DA SE PONASAMO SRAZMERNO SA KULTUROM KOJA NAS OKRUZUJE,I VERUJ TI SI POSLEDNJI COVEK NA SVETU PRED KOJIM BI JA I MALCICE POKUSAO DA SE PONASAM CIVILIZOVANO,OD MENE CES DOBITI SAMO ONO STO SI ZASLUZIO,A TO SU GOMILA UVREDA UPUCENE NA TVOJ RACUN,ZATO SE OPUSTI I UZIVAJ,TAKO CE SE VEROVATNO SVI PREMA TEBI OPHODITI DO KRAJA ZIVOTA,NAVIKNI SE.

Pa sa takvim odgovorom se vidi da ti i ne znas sta je kembridz a kamoli da si tamo nesto ucio...

Makijavelli:
pa nadam se da si najzad shvatio,zato idi sad i nahrani svinje,prebaci pink i trudi se da svakim danom budes sve glupsi(ako je to moguce)i naravno uzivaj u tome.

to koliko si nizak se pa najbolje vidi ustvari u tvom predhodnom postu,jer vidi se koliko ti je iskvaren sistem vrednosti, rekao si mi - IDI NAHRANI SVINJE - kao da je to nesto najgore sto covek moze da uradi,dakle to je najgora uvreda koju si mogao da upotrebis,to je za tebe najgore

ni droga,ni izdaja,ni necovestvo,ni nepristojnost,ni mrznja,ni nacizam, ni ubistvo,ni slicne stvari, nista od toga tebi nije strasno kako bi me tim ponizio ne za tebe je najgore kada neko hrani svinje!

E da li si citao roman JADNICI (ma i ja pitam gluposti,valjda je najsadrzajnija stvar koju si ti procitao mikijev zabavnik!
Ako procitas nacices sebe u nekim likovima!

Back