Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Makijaveli - ne kontam sto se toliko nerviras zbog takozvanih "majmuna"? Svako ima svoje misljenje, a najveca greska u ovoj drzavi je sto svaki pojedinac misli da je bas on najpametniji. Kad si vec toliko 'pametniji' od njih, onda se ne spustaj na njihov nivo.
@ostali - aj malo isqulirajte sa pametovanjem. Ako ste odgovorili na temu, izneli svoje misljenje ne vidim sta imate ostale da ubedjujete u svoj stav?

MinM_4Life:
@Makijaveli - ne kontam sto se toliko nerviras zbog takozvanih "majmuna"? Svako ima svoje misljenje, a najveca greska u ovoj drzavi je sto svaki pojedinac misli da je bas on najpametniji. Kad si vec toliko 'pametniji' od njih, onda se ne spustaj na njihov nivo.
@ostali - aj malo isqulirajte sa pametovanjem. Ako ste odgovorili na temu, izneli svoje misljenje ne vidim sta imate ostale da ubedjujete u svoj stav?
pa kako da se ne nerviram,nije mi jasno kako pored toliko prelepe i dobre muzike na svetu oni izaberu ono najsmrdljivije i jos imaju hrabrosti da druge ubedjuju kako je to sto slusaju ok,ja sam uvek za raznovrsnost sto se tice muzike pa ja slusam hip hop,metal,70 i 80,rock,klasiku, i to intezivno,i da mi ti kazes kako slusas bilo sta od toga ja se ne bih nervirao jer sam imao prilike da se upoznam sa svim vrstama muzike,ali sam tako sa druge strane imao i prilike da se upoznam i sa narodnjacima i to je otprilike mesto gde ja povlacim granicu sto se tice sluanja muzike,njih jednostavno ne mogu da slusam jer su odvratni,a ne mozes da kazes da nisam objektivan ja sam u kontaktu sa tom muzikom svakodnevno sto znaci da ih nisam u startu prozvao losim bez ikakvog razumevanja,jednostavno su svakim danom sve gori i gori,a ljudi u ovoj rupi od zemlje ih sve vise i vise slusaju,pa mi ti posle reci da se ne nerviram.

behemoth:
Eee... Oni su mocniji i od mene ... To se ne moze istrebiti... Ma ova Srbija ima sve same genijalce bre, nema sta... Svi su pametni , nacitani... A samo baljezgaju nesto ,makar da rade... Onda bi mogli nesto da postignemo.
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif

Makijavelli:
pa kako da se ne nerviram,nije mi jasno kako pored toliko prelepe i dobre muzike na svetu oni izaberu ono najsmrdljivije i jos imaju hrabrosti da druge ubedjuju kako je to sto slusaju ok,ja sam uvek za raznovrsnost sto se tice muzike pa ja slusam hip hop,metal,70 i 80,rock,klasiku, i to intezivno,i da mi ti kazes kako slusas bilo sta od toga ja se ne bih nervirao jer sam imao prilike da se upoznam sa svim vrstama muzike,ali sam tako sa druge strane imao i prilike da se upoznam i sa narodnjacima i to je otprilike mesto gde ja povlacim granicu sto se tice sluanja muzike,njih jednostavno ne mogu da slusam jer su odvratni,a ne mozes da kazes da nisam objektivan ja sam u kontaktu sa tom muzikom svakodnevno sto znaci da ih nisam u startu prozvao losim bez ikakvog razumevanja,jednostavno su svakim danom sve gori i gori,a ljudi u ovoj rupi od zemlje ih sve vise i vise slusaju,pa mi ti posle reci da se ne nerviram.

Kolkote dotiče tolkote i nervira... kolksi pametniji tolkose neobazireš... pati sad vidi.

da... samo da prevedes sta je sic napisao! :) Al dok se ti nerviras i tu pokusavas da im objasnis sve to (potpuno te razumem) oni se i dalje zaglupljuju... mislim ko si ti njima pa da te oni slusaju? KOntas... Uzivaj u muzici koju volis, i ne obaziri se na njih... sve ce to jednog dana doci na svoje mesto...
peace

ok,u pravu ste oboje,HVALA VAM DRUGARI,sic najzad i ti da kazes nesto lepo i korisno i to meni,ali shvatio sam moracu da pocnem da upotrebljavam silu sa njima sam pokusavao lepo ali ne ide,od sad nosim metalnu sipku pa kad vidim nekog kako slusa narodnjake direkt u glavu,bez ikakvog raspravljanja posto ocigledno nema efekta,sipka po glavi i dovidjenja

Makijavelli:
pa kako da se ne nerviram,nije mi jasno kako pored toliko prelepe i dobre muzike na svetu oni izaberu ono najsmrdljivije i jos imaju hrabrosti da druge ubedjuju kako je to sto slusaju ok,ja sam uvek za raznovrsnost sto se tice muzike pa ja slusam hip hop,metal,70 i 80,rock,klasiku, i to intezivno,i da mi ti kazes kako slusas bilo sta od toga ja se ne bih nervirao
Ej stvarno covjece, pa ti razmisljas bas kao neki klinac (ako i nisi, sto me ne iznenadjuje).
Ko si ti pa da ti znas sta je kvalitetno, a sta ne ? "Ja slusam metal i da si rekao da njega slusas ja se nebih ljutio". Ovo je idiotska izjava covjece !
U toj prelijepoj muzici je i Juzni vetar, samo sto "genije" jos nije cuo za njih, pa ih osporava il' je totalno okrenut svim pogresnim stvarima na ovome svijetu.
i sa narodnjacima
Ne, nisi se ti upoznao sa narodnjacima, vec sa Grandom i slicnima, koji danas sami sebe nazivaju narodnom muzikom, a ustvari ne postoji nikakva veza izmedju njih.
Kazem ti po milioniti put, pronadji nedostatak Juznog vetra, iznesi ga ovdje sa argumentacijom i obrazlozenjem ! Ako si upucen u tu muziku, onda imas o cemu pricati. Al' dakle sa tacnim argumentima, a ne da mislis na Grand, a pricas za JV, posto za njih nikada nisi cuo.

Back