Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Makijavelli:
AKO JE OVO TVOJA ARGUMENTACIJA KOJOM SE TOLIKO HVALIS ONDA STVARNO NEMA RAZLOGA DA SE SA TOBOM RASPRAVLJAM,PA POLA STVARI KOJE SAM NAPISAO NISI RAZUMEO ZATO STO SI GLUP,KAO STO SAM REKAO POTREBNO JE BITI GLUP I PRICATI GLUPO DA BI TE GLUPACI RAZUMELI,OVO STO SAM NAPISAO JE ZA TEBE KAO SPANSKI JEZIK,RAZUMEM TE JA,A INACE TI NE BIH NI NAPISAO OVO ALI ME NERVIRA KAD MI NEKI RETARDIRANI MAJMUN KAO STO SI TI KAZE DA SAM GLUP,OSVESTI SE SVI NA OVOM FORUMU TVRDE DA SI TI MENTOL,ZAR TI TO NIJE DOVOLJNO ILI HOCES DA SE SPUSTIM NA TVOJ NIVO INTELIGENCIJE PA DA TI SVE OVO NACRTAM POSTO OCIGLEDNO NISTA NE RAZUMES,ZA TAKVE KAO STO SI TI TREBA DA SE POMERI GRANICA U VRTICIMA NA 30 GODINA,PA BALAVI KOLIKO HOCES TAMO IONAKO NIKO NECE DA RAZUME O CEMU PRICAS TAKO DA NECES MORATI DA SE STIDIS SVOJE GLUPOSTI.
Sto se nerviras ? Izrevoltiran si bolnom istinom? Ja sam pokusao sa tobom lijepo, al' si poceo idiotski da se ponasas, rekao sam par istinitih stvari i ti opet nastavio da pises gluposti, samo sto si ovoga puta caps lock ukljucio, kako bi sto bolje docarao svoje bolesno i nestabilno stanje.

Evo sta imam da kazem tebi i svima onima koji okrecu ovu planetu naopacke:
Sinan, Dragana, Mile, Semsa i naravno uz ansambl "Juzni vetar"

NEK PUKNU DUSMANI

Oduvek sam zeleo dobro svima,
zelela sam svakom da srecu ima,
ali ima ljudi koji lose vrate,
ali ima ljudi koji zlobom plate.

Nek puknu dusmani, nek puknu dusmani,
ja i dalje volim ceo svet,
volim rujno vino, volim plave oci,
volim kad od lipe zamirise svet

dalje....

Cesto neki znaju, da podmetnu nogu
ali mene tako da naljute nemogu
ja se pesmom borim da ostvarim snove
ja se pesmom borim za sve dane nove

ref...

Narod dobro kaze istina je prava
ko drugom jamu, sam u nju upada
ima neko cudo koje zivot kroji
ima neko cudo sto coveka vodi

ref...

PS. Iskreno ne ocekujem da ovo shvatis.

Makijavelli:
ma nije valjda majmune,jel si to sam provalio

Vidis... ako te tamo uce da se ponasas normalno, tj. ako te uce da budes iole kultura... Ubedjen sam da te ne uce da pri tome budes selektivan. Kultura definitivno nije brend, kao sto verovatno mislis da jeste, pa je "oblacis" iskljucivo kada bi trebalo ostaviti neki utisak ili se pohvaliti tim Cambridge-om, kada ti kultura zaskripi. To je ono sto se koristi svuda, da li na forumu, na novinarnici ili bilo gde... nema selekcije.

E sada, i pismenost je vrsta kulture, narocito kada je u pitanju maternji jezik. A vidis, ni na tome nisi jak, barem ne onoliko koliko si na prostakluku.

drugar jel si upoznat sa terminom imperijalizam,znas ono jaci i pametniji drze svu ostalu glupu i slabu bagru u rukama i rade sa njima sta hoce,e pa evo ja ti dajem obecanje ali dobro me slusaj jedan od mojih zivotnih ciljeva ce biti da unistim bezivotne vaske i gnjide kao sto si ti i veruj mi znaces kad dodje taj trenutak,i nemoj vise da mi saljes postove necu da se nerviram zbog tebe,prepustam te da uzivas u svom jadnom i pateticnom zivotu
a evo ti nazad tvoje rime,i da ti kazem da u zivotu nisam cuo odvratniji sklop reci kao u ovome

ref...

E BUDALETINO I TI CES NEKOME DA KAZES DA JE GLUP,VIDI STA SLUSAS MAJMUNCINO BRE JEDNA,PA JEL JE MOGUCE DA SE TOM TVOM KURRCU OD MOZGA OVAKO NESTO STVARNO SVIDJA,ODVRATNA SMRDLJIVA SELJACINO.

nikodim:
Vidis... ako te tamo uce da se ponasas normalno, tj. ako te uce da budes iole kultura... Ubedjen sam da te ne uce da pri tome budes selektivan. Kultura definitivno nije brend, kao sto verovatno mislis da jeste, pa je "oblacis" iskljucivo kada bi trebalo ostaviti neki utisak ili se pohvaliti tim Cambridge-om, kada ti kultura zaskripi. To je ono sto se koristi svuda, da li na forumu, na novinarnici ili bilo gde... nema selekcije.

E sada, i pismenost je vrsta kulture, narocito kada je u pitanju maternji jezik. A vidis, ni na tome nisi jak, barem ne onoliko koliko si na prostakluku.
pa jel je moguce da svi mislite da ste pametni,sta je bre ovo,uclani se u jebenu stranku ako imas nesto da kazes,da vidim da`l ce neko hteti da te slusa,ovde si nasao da prosipas pamet

Makijavelli:
drugar jel si upoznat sa terminom imperijalizam,znas ono jaci i pametniji drze svu ostalu glupu i slabu bagru u rukama i rade sa njima sta hoce,e pa evo ja ti dajem obecanje ali dobro me slusaj jedan od mojih zivotnih ciljeva ce biti da unistim bezivotne vaske i gnjide kao sto si ti i veruj mi znaces kad dodje taj trenutak,i nemoj vise da mi saljes postove necu da se nerviram zbog tebe,prepustam te da uzivas u svom jadnom i pateticnom zivotu
a evo ti nazad tvoje rime,i da ti kazem da u zivotu nisam cuo odvratniji sklop reci kao u ovome

ref...

E BUDALETINO I TI CES NEKOME DA KAZES DA JE GLUP,VIDI STA SLUSAS MAJMUNCINO BRE JEDNA,PA JEL JE MOGUCE DA SE TOM TVOM KURRCU OD MOZGA OVAKO NESTO STVARNO SVIDJA,ODVRATNA SMRDLJIVA SELJACINO.
Ah kako je tesko nesto pametno reci, kada se ima tako mali mozak jeli ?
Pozivas se na diktatore ? Znao sam da ces prije ili kasnije povuci za njima. Jedina vaska ovdje si ti.
A sto se tice teksta, procitaj PS mog prijasnjeg posta.

Makijavelli:

ref...

To cak prelazi granice tog tvog imperijalizma...Bilo kako bilo zelim ti svu srecu u tom pohodu na vaske..ako vec nemas pametnija posla,nije ti nova fora bilo da se mislio na ljude ili na parazite zapravo(neki se bistu,neki vec kako zele..) ipak mali predlog: opismeni se,nauci sta su pleonazmi,mada mozes da krenes i od samog temelja,onoga sto si verovatno vec ucio u vrticu...Kad smo vec kod vrtica, ne bih se posebno mesala ali skocio si mi na zivac. Rekao si guliverru da ide u vrtic jer ga tamo niko nece razumeti,on je tu napravio kreativnu prozivku "a zato ti mene ne razumesh..."(tako nekako),na sta si ti ako se ne varam odgovorio,"shvatio si"(ili sta vec to je sustina),pa i da si mislio na nesto drugo kao sto ces verovatno reci gadno si se ispalo. Tako veliki vodjo....pazi kako gazis u pohodima..da se ne okliznes
O kulturi i ostalom ti je i nikodim dosta rekao...

Ananke:
To cak prelazi granice tog tvog imperijalizma...Bilo kako bilo zelim ti svu srecu u tom pohodu na vaske..ako vec nemas pametnija posla,nije ti nova fora bilo da se mislio na ljude ili na parazite zapravo(neki se bistu,neki vec kako zele..) ipak mali predlog: opismeni se,nauci sta su pleonazmi,mada mozes da krenes i od samog temelja,onoga sto si verovatno vec ucio u vrticu...Kad smo vec kod vrtica, ne bih se posebno mesala ali skocio si mi na zivac. Rekao si guliverru da ide u vrtic jer ga tamo niko nece razumeti,on je tu napravio kreativnu prozivku "a zato ti mene ne razumesh..."(tako nekako),na sta si ti ako se ne varam odgovorio,"shvatio si"(ili sta vec to je sustina),pa i da si mislio na nesto drugo kao sto ces verovatno reci gadno si se ispalo. Tako veliki vodjo....pazi kako gazis u pohodima..da se ne okliznes
Bravo.
Rekoh ti Makijaveli nije bitno ko sta slusa, ako taj neko ima cime da razmislja, shvatit ce mnoge stvari ovdje.

Ananke:
pa sta si htela da dokazes ovim mentolskim postom budalo jedna maloumna,ja sam naglasio da samo cekam pravi trenutak da pobegnem iz ove rupcage od zemlje a poslednje sto mi treba je da ucim srpsku gramatiku zato me ne ispravljaj,sta me boli ***** sta su pleonazmi,vidi kako je tebi pomoglo sto to znas glupa si ko ****** verovatno ti je trebalo tri sata da sastavis ovaj post,evo ti savet posto ovo sto si napisala zvuci katastrofalno glupo sledeci put umesto tri sata,sedi i sastavljaj post sest sati a sad zavisi ako uzmem u obzir tvoju inteligenciju mozda rezultat tog truda bude duplo gore sranje nego ovo sto si sad sastavila,ali probaj i za promenu nemoj da se pravis pametna na ovim forumima,ovo je mesto za zezanje a sto se mene tice ovo je poslednje mesto na kojem bi ja pokusavao da bilo sta dokazem,posebno tebi i tebi slicnima.

Guliverr:
to koliko si nizak se pa najbolje vidi ustvari u tvom predhodnom postu,jer vidi se koliko ti je iskvaren sistem vrednosti, rekao si mi - IDI NAHRANI SVINJE - kao da je to nesto najgore sto covek moze da uradi,dakle to je najgora uvreda koju si mogao da upotrebis,to je za tebe najgore

ni droga,ni izdaja,ni necovestvo,ni nepristojnost,ni mrznja,ni nacizam, ni ubistvo,ni slicne stvari, nista od toga tebi nije strasno kako bi me tim ponizio ne za tebe je najgore kada neko hrani svinje!

E da li si citao roman JADNICI (ma i ja pitam gluposti,valjda je najsadrzajnija stvar koju si ti procitao mikijev zabavnik!
Ako procitas nacices sebe u nekim likovima!
evo i tebi jedna,vas dvoje ste moja dva majmuna,zvaci bananu i cuti.

Ananke:
nasao sam vam i drugaricu evo i za nju jednavi ste moji mali glupi majmuni,samo se vi pravite pametni,kad se sve sabere i oduzme ostaje realnost a u njoj vas troje majmuna.

Makijavelli:
nasao sam vam i drugaricu evo i za nju jednavi ste moji mali glupi majmuni,samo se vi pravite pametni,kad se sve sabere i oduzme ostaje realnost a u njoj vas troje majmuna.
Hvala za bananu,bash si darezljiv...Samo znas od sad,kad te neko uhvati i izvrne napolje to kako si i sta si odvalio..samo cuti i pokrij se...citso da ne bi bio majmun kao svi mi...ili se razmlati jace i pokazi sve sto znas..a nasi zivoti ostace,kako Ti to volis da kazes JADNI I PATETICNI u toj surovoj realnosti koju opet TI najbolje poznajes...LOL :lol:

Ocean_state:
Yep. Ali to ne znaci da pesma nije dobra. U ta 3-4 stiha ova pesma kaze vise nego bilo koja sa TF.
Al' ne shvatam sto ti ne znaci? Ne znas Engleski ili sta? Ne zelim da vredjam samo pitam.
Upravo zato sto mnogi muzikom i vokalnim sposobnostima pjevaca znaju lako da uprskaju sve, bio tekst dobar ili ne. Zato je JV bio najjaci, jer je svo troje odradjivao maksimalno kvalitetno.
Mozda kaze vise od TF, al' opet ja sa tim nemam veze, kao ni muzika JV-a.

Back